Diskusia k téme DVB-T na Slovensku
niečo mi začalo od rána rušit dvb-t signál ide mi len stv1 a stv2 smer SZ a zo sita smer východ ide všetko bez problémov dokonca aj popradská a kežmarská TV a TV LUX mi ide
Daj si tam normálnu anténu a nie ten nezmysel. Kedy už niektorí pochopíte, že tieto predražené dizajnové plasty nemajú s anténou nič spoločné.
Neviete či je problém v ANT alebo v kábli od ANT lebo mám a
ANT Evolve Shark a cez zimu išla v pohode ale po zime mi nejde ani SK DVB -T a ani HU DVB-T a kábel som minulí mesiac menil neviete čo je stím
k37 mi tu nejde vôbec
dnes na obed mi šiel k55 celkom dobre ked tu boli mraky
Silné obmedzenia Skrzyczneho v smere LM museli byť urobené kvôli tomu, že na 41 a 55 vysiela Poprad. 58 by nemalo mať toto obmedzenie ak ho nezdružili do jednej antény.
A na 37 to ako u Teba vyzerá. Maš tam nejaký náznak? Ja som chytil náznak Lysej hiry na Dechtároch.
už mi nejde ani polský k41 je potlačený na 25% kvalita signálu tak ako k55
Zajtra by malo dôjsť k spusteniu lokálneho muxu z kóty Michalovce Stráňany V1 na 48. Obsah by mal byť Noe, Slagr a Zemplin. Neskôr aj TV Z.
...dostupne už aj v Košiciach. Nachádza sa tam kde aj MusicBox a Tv naša.
Môžu robiť údržbu vysielačov a vtedy sú odstávky.
http://www.zive.sk/clanok/95291/dvb-t-caka-v-maji-…
Ahojte...prosím mohli by ste mi poradiť...z ničoho nič mi vypadol dvb-t signál a nejde mi mi ani vôbec naladiť...čo mám skúsiť spraviť?
Obmedzenie na Lipt. Mikulas K55(Skrzyczne) je 10dB(vykon po obmedzeniu v dB 10KW ERP), K58 14dB(vykon po obmedz. v dB 4KW ERP),vykon K41 14dB(vykon po obmedz. v dB 2.5KW ERP). Signal na K55 v Lipt.Mikulasu je ruseny vysielacmi Poprad-Hramovnica alebo Nove Mesto Nad Vahom-Velka Javorina
teraz ked už niet mrakov tak už mám signál len 25% takže už to nejde ten k55 ale tie dva polské k41 a 58 idu stále za každého počasia
asi chytil si poliakov počas tzv. tropo, su to zlepšene troposfericke podmienky kedy radiove a tv signaly sa lepšie širia, tento jav je dočasny najčastejšie rano, večer a v noci, to iste sa vyskytuje aj počas inverzie.
teraz ráno mi ide aj ten polský k55 bez problémov
bohvie čím to asi je
http://plustelka.sk/modul-plustelka-zadarmo-k-tele…
Zaujímavá ponuka.
mne pomohlo otočit anténu trochu viac na sever ale k55 mi nejde vôbec
ja na tok k41 nemám žiadnu stanicu FOKUS TV
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň