Diskusia k téme DVB-T na Slovensku

Dajú sa niekde nájsť mapy s presahmi DVB-T so susedných krajín na Slovensko?

Dalsia skvela vec od RTVS zatial, skusobne spustena, len tak dalej rozsirovat a spustit aj ten supertext ;-)

53. kanal bude 89 kW a 39. kanal 80 kW. 44. kanal zatial istava na 15,8 kW.

Vsetky prihranicne vysielace (nie len zapad):
32 Sopron
46 Gyor
41 Gerecse
36 Kekes
48 Aggtelek
26 Tokaj
41 Fehergyarmat.
V najblizsich dnoch je naplanovana vymena antennych systemov Tokaj, Aggtelek, Kekes, Sopron. Po vymene anten budu navysene vykony a to Tokaj 31. kanal z 12,9 na 53,7 kW. 43 kanal z 42,66 na 56,2 kW. 60. kanal z 18,6 na 55 kW. Aggtelek kanal 28. z 18,6 na 50,1 kW a 31. kanal z 34 na 50,1 kW.

Prečo už vyše týždňa nejde mi vysielač K.23 z BB-Sásová?

Dnes spustili väčšinu výkonnejších vysielačov "D" multiplexu.
Gerecse 41, Gyor 46, Šoproň 32 k.

to bude asi tým, že včera bola výluka na vysielači Wisla - Skrzyczne

niečo mi začalo od rána rušit dvb-t signál ide mi len stv1 a stv2 smer SZ a zo sita smer východ ide všetko bez problémov dokonca aj popradská a kežmarská TV a TV LUX mi ide

Daj si tam normálnu anténu a nie ten nezmysel. Kedy už niektorí pochopíte, že tieto predražené dizajnové plasty nemajú s anténou nič spoločné.

Neviete či je problém v ANT alebo v kábli od ANT lebo mám a
ANT Evolve Shark a cez zimu išla v pohode ale po zime mi nejde ani SK DVB -T a ani HU DVB-T a kábel som minulí mesiac menil neviete čo je stím

k37 mi tu nejde vôbec
dnes na obed mi šiel k55 celkom dobre ked tu boli mraky

Silné obmedzenia Skrzyczneho v smere LM museli byť urobené kvôli tomu, že na 41 a 55 vysiela Poprad. 58 by nemalo mať toto obmedzenie ak ho nezdružili do jednej antény.
A na 37 to ako u Teba vyzerá. Maš tam nejaký náznak? Ja som chytil náznak Lysej hiry na Dechtároch.

už mi nejde ani polský k41 je potlačený na 25% kvalita signálu tak ako k55

Zajtra by malo dôjsť k spusteniu lokálneho muxu z kóty Michalovce Stráňany V1 na 48. Obsah by mal byť Noe, Slagr a Zemplin. Neskôr aj TV Z.

...dostupne už aj v Košiciach. Nachádza sa tam kde aj MusicBox a Tv naša.

Môžu robiť údržbu vysielačov a vtedy sú odstávky.
http://www.zive.sk/clanok/95291/dvb-t-caka-v-maji-…
podiel [%] celkovej počúvanosti
3. + 4. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň