Diskusia k téme DVB-T na Slovensku
...potvrdzujem, že šľape na plný plyn aj v KE
TV Z ide od pondelka 28. októbra 2014 už aj v žilinskom MUX-e (k56, kóta Žilina - Veľké Hradisko), ide stabilne, takisto aj obraz aj zvuk ide v pohode. Milan, Bytča.
V podstate áno..od piatka večera do pondelka doobeda.
No ja s tým síce tu na MY problém našťastie nemám, ale ako to sledujem, tak sa jedná o celkom slušnú postupnú likvidáciu českých muxov(Zlín, Klobouky, Brno) na západnom Slovensku TT, GA a teraz aj TN.
tak tí čo prijímali v okolí Tn 40k z Kojálu , končia . Bude tam multiplex AVISu - výkon 1000 W
Minuly rok isla Plustelka FTA cez vikend myslim.
Dnes som mal moznost otestovat tento vysielac v Poprade a okoli. Ocakaval som viac. V centre PP sa na malu antenku ani nepinkne a to mi na tu antenku isla dokonca cela Kralova Hola, nie len Dubina. 28 ide dobre na pasivne sito, nasmerovane na Lomnicu. Ak ma niekto byt na juh, alebo sa nachadza v hustej zastavbe, tak ma smolu.
Lanský rok to zakódovali 28.10. (FTA to išlo od večera 25.10.) okolo desiatej hodiny doobeda, čiže terajšie promo trvalo kratšie.
Full ponuka ide FTA od vcera 14:00.
CH 28 ide Slagr, Country, Noe a pozicia TV Z.
Nie je to asi celkom, čo si chcel, ale momentálne ide Plustelka voľne ;).
Myslím celoplošné multiplexy Towercomu.
Naposledy tuším pridávali Slovak Sport 3, to bolo ešte 11. novembra lanského roku. Potom ešte síce pridali Slovak Sport do ponuky za jednorázový poplatok, ale ten je v kóde.
je tam z praktického dôvodu. Pri prvom ladení ti ju už uloží medzi predvolby. Keď to spustia už ju tam budeš mať automaticky. Nie každý skenuje každú chvílu pásmo či tam niečo náhodou nepribudlo.
To je teda fakt divný biznis po slovenský! :D
Načo je ta televízia Z? Veď odkedy ju Avis pridal ani raz nešla! :D
by tam mohli pridať, písal som kompetentným a zdá sa, že to nemusí byť až taká ďaleká hudba budúcnosti. :-)
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň