Diskusia k téme DVB-T na Slovensku

ponuka, cena, atd. na oficialnom webe: www.mindigtvextra.hu
registracia je mozna iba na cloveka s trvalym bydliskom v HU
a este jedna podstatna vec, byt v zone pokrytia :)

Viete niekto poradiť ohľadom naďarského plateného DVB-T MINDIG TV EXTRA:
Koľko balíčkov existuje (aké programy / muxy) a koľko mesačne stoja (cena eur)?
Dá sa MINDIG TV EXTRA registrovať a platiť aj na Slovensku?

Firma Avis nie je charita ,aby niečo vysielala vo svojej sieti vybudovanej za nemalé peniaze niečo zadarmo.

Kedy konečne zaradia TV DAJTO do regionálneho multiplexu AVIS. Veď pokryté majú už skoro celé Slovensko.
Vysielač/kanál UHF:
Banská Bystrica (K56)
Bratislava (K32)
Brezno (K29)
Čadca (K56)
Dolný Kubín (K23) plán
Galanta (K29)
Košice (K41/K39 plán)
Levice (K52)
Liptovský Mikuláš (K23) plán
Martin (K41)
Michalovce (K48)
Nitra (K36)
Nové Zámky (K40)
Podbrezová (K24)
Poprad (K28)
Prešov (K41)
Prievidza (K41) plán
Ružomberok (K54) plán
Trenčín (K40)
Trnava (K49)
Zvolen (K42)
Žilina (K56)
A Lumen treba dať z MUX 4 do MUX 1. Niekto im tam zavolajte prosím Vás pekne na tú ihlu nad Prešporkom...

Tak použiť sito z 30db zosilovačom a sťažovať sa že nič nechytíš, tak to máš poriadny zmysel pre humor.

ja som 50 km od troch hraníc a na SITO s predzosilňovačom nechytím nič (zosilňovač BEN 30 dB + 12 dB anténa = 42 dB zosilnenie). Pri analógu som chytal zahraničné TV. Keď som teraz použil COLORKU tak mi pri vyhľadávaní dlhšie zastálo pri zahraničnýh kanáloch, ale neuložilo ich. Tak som čakal na SITO, že to pôjde... Máte niekto skúsenosť, že ste predtým zahraničný analóg prijímali a teraz Vám DVB-T nejde? V ceste nemám žiadne vysoké pohoria. Prípadne aký máte v anténach SITO njsilnejší predzosilňovač koľko dB ?

Dajto skončilo 1.5.2015. V roku 2016 skončí aj TV Doma v dvb-t, pretože im končí zmluva a za aktuálnych podmienok ju nepredĺžia.

Pre vsetkych co maju setoboxy,alebo karty,do 11.5.

Zaujímavé že dajto ešte stále vysiela v muxe veď ho mali vypnúť už včera

Najťažší úder dostali rádia tým skokovým nárastom cien koncom 90. rokov, kedy z toho bola aj aféra Twistu. Vtedy si viacerí uvedomili, že pre prežitie je jediná vhodná cesta indiv. koordinácia nízkovýkonných vysielačov a vlastné stožiare.

privatizacia Radiokomunikacii bola kravina, no ked uz tu spominas tych dvoch modrych chujov.. oni tu privatizaciu iba rozbehli.. k podpisu predaja doslo az za uradovania cervenej vlady
Vazny (vtedajsi minister hosp.) povedal ze Radiokomunikacie nepovazuje za strategicky podnik a v privatizacii pokracuje
modra jak cervena, prast jak uhod

Hlavný problém je v tom, že mik-lóž a bajuzatý bicyklista-výpravca predali rádiokomunikejšn do súkromných nenásytných chápadiel. Všade dookola: HU, CZ, AU, PL sa rozširuje ponuka digitálu, len tu sa znižuje, o chvíľu tam zostane len ten rozmazaný infokanal kde ide slučka aj o Suchej hore z ktorej sa digitál nešíri... no bomba

radšej mohli zdrušit TV LUX to je vysielanie oničom

ide oznam na dajto,od maja koncia v dvbt

29/ SK č.: 287/SKL/2015 zo dňa 13. 4. 2015
Žiadosť o odňatie licencií na digitálne televízne vysielanie
ÚK: Západoslovenská televízia s.r.o., číslo licencie: TD/113,TD/114

ak prejdu natrvalo do FTA rezimu, pravdepodobne nastvu ludi co si kupovali modul na Plustelku kvoli tejto stanici ... otazka je kolko takych bolo, budu mi stacit prsty na jednej ruke, alebo pouzijem aj druhu :)

bude TV LUX presunutý do 1. multiplexu..v rámci štvrtého ide stále FTA a v MPEG-2.

Towercom nedávno jednu stránku zrušil a ostala asi len volnatelka.sk a plustelka.sk. Docela prehladne je to na digitalnatelevizia.sk, ale najviac info k vysielačom je asi tu http://www.teleoff.gov.sk/index.php?ID=377.
Ale celkovo sú tie informácie roztrúsené na viacerých weboch a fórach a niečo oficiálne...neviem.

neviem dopátrať k oficiálnej stránke pre naše DVB-T..kde sú aj frekvencie a všetky informácie.
podiel [%] celkovej počúvanosti
3. + 4. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň