Diskusia k téme RVR vyhlásila jesenné licenčné konanie, v hre 13 frekvencií
za 105.2 v Skalici stojí v konečnom dôsledku možno G3, ktoré prišlo o licenciu.
Takéto prepojenia a všeljaké machinácie a nahrávanie si polievočky nemám rád.Ako Radio one sa mi páči,ale toto s týmto zed.cimmercialom nie,ako bol by som veľmi rád keby Topoľčiansky éter obohatilo nové rádio,ale nie takýmto spôsobom.Malo si tú Topoľčiansku frekvenciu skoordinovať ONE a bolo by,určite by tu medzi mladými a strednou generáciou schmatli pár poslucháčov a pre radio yes by to bola výzva,bud sa zobudiť alebo to zabaliť.
Neviem, čo je v tom nejasno-G3 bude musieť skončiť, licencia bola odňatá.... Neviem kedy dostanú rozhiodnutie a akú lehotu v ňom budú mať. Ich vyhlasovanie im v tom nepomôže. A nové rádio ak bude mať v pohode projekt a peniaze na štart tak bude... Lumen mal smolu, že nepodal žiadosti....
Tak to by ma zaujímalo čo to malo byť.
Lumen si Skalicu skoordinoval ale sa o ňu neuchádza.
O frekvenciu 105.2 MHz žiada spoločnosť Ground 4, s.r.o. z Bratislavy
Kto to jé.
Po 11 rokoch udajne prišlo G3( ex Adut)podla Rady pre vysielanie a retr.o licenciu
Pritom G3 oznamuje že svoje vysielanie nemieni ukončiť.
Ako si mám vtom totálne nejasno
ZED-COMMERCIAL je Peter Darnady, ten istý človek ktorý má na starosti nr štúdio Rádia One...bude na tej rade veselo ked toto a iné prepojenia prasknú.
HEAVY SOFT, s r.o., Poprad -radio šrotowisko?
Mňa by zaujímalo kto je:
DRV s.r.o., Košice
HEAVY SOFT, s r.o., Poprad
Združenie Rusínov Slovenska, o.z., Prešov
ZED-COMMERCIAL, s.r.o., Bratislava
nechapem Lumen, naco si to koordinovali a kto je pod ZED-COMMERCIAL, s.r.o., Bratislava
Tak ten Prešov vyzerá dosť zaujímavo , som zvedavý ktorý z týchto projektov sa nakoniec usadí na tejto frekvencii.
inak 94.8 je MR2 z Budapešti, no to ma vôbec netrápi, len na málo miestach v BB je počúvateľný, u mňa doma chytím veľmi slabo, avšak pri mestskej časti Jakub bol i s RDS !
Keď ideme na to logicky, tak na 94,7 MHz v Banskej Bystrici vznikne asi ťažko nové rádio, keď sa pri 94,7 MHz Banská Bystrica a 94,7 MHz Topoľčany píše "Vhodné len pre Rádio One." Podľa mňa v Banskej Bystrici našli vhodnejšiu frekvenciu 94,7 MHz hoci s nižším výkonom žiarenia 1 kW ako 2 kW - 90,5 MHz. A myslím si, že to skoordinovali na vyššiu kótu ako sú Horné Pršany napr. Vartovka alebo Panský diel a preto aj pre Topoľčany musí byť pridelené One na 94,7 MHz, aby sa nerušil signál s inou stanicou. Možno, že sa mýlim, ale skúste pouvažovať a napíšte váš názor...
No spravil som gramatickú hrúbku, často sa mi to nestáva, no stalo sa.
nemu si ma byt nemusi a to co je to a ini ma byt sry
a ? A iní má byť, sry. Ja som uviedol iný príklad, ale aj o tom viem.
Áno, to sa už stalo, viď. 106.9 v KE. Každopádne k tým koordinátorom by mali pribudnúť ešte aj iný žiadatelia, uvidíme.
znamy pripad z prednedavna 106,4 MHz 0,50 MHz ulica ceskoslovenskej brigady zakladna skola H koordinatorom bolo radio one ziskalo ju ale l-radio
koordinator nemu si byt ten ktory na danej frekvencii musi vysielat
všetci koordinátori: http://sk.radiotv.cz/radio-clanky/radio-licencie/r… V BB bude Best, to som aj čakal najviac.
sa radia na oirt u nas uz nepredavaju a dost dlhu dobu mohli by sa predavat hlavne na vychode lebo ukrajinsky verejnopravny rozhlas ide este na oirt ostatok komercne uz na ccir chytite na zapadnom slovensku a na strednom slovensku nieco v pasme oirt madari si vypli kossuth na oirt len pred nedavnom a poliaci si uz tiez vypli oirt
Prvý OIRT vysielač bol zapnutý vo februári 1960 vo Veľkom Slavkove pod Tatrami 69,20 MHz. Posledný OIRT vysielač bol vypnutý v decembri 1998 v Námestove 72,02 MHz.
Čo sa týka menenia výkonov záležalo to najmä od toho, koľko mal Rozhlas financií na rádiokomunikačné služby. Za celú dobu prevádzky OIRT boli takéto výkony:
Banská Bystrica - Suchá hora: 36 kW, 30 kW, 10 kW, 6 kW
Bratislava - Kamzík: 64 kW, 60 kW, 10 kW, 6 kW, 1 kW
Košice - Dubník: 47 kW, 30 kW, 10 kW, 6 kW, 2 kW
Námestovo - Magurka: 3,8 kW, 2 kW
Poprad - Kráľova hoľa: 30 kW, 6 kW, 2 kW, 1 kW (Veľký Slavkov)
Žilina - Krížava: 10 kW, 6 kW, 3 kW, 1 kW (Hliny)
Pre Róberta :::>
Názov Regina sa začal používať od októbra 1995
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň