Diskusia k téme RVR vyhlásila jesenné licenčné konanie, v hre 13 frekvencií
ake mas autoradio ja mam sony a to ma problem s 0,3 MHz je nove a stalo 3790 sk
Tak tak, 95.7 mali dať, to by sa už dalo, bohužiaľ vybrali 95.6, 0.2 MHz rozdiel sa ešte dá, ale záleží od kvality tuneru. Moje autorádio s rozdielom 0.2 nemá absolútne žiadny problém, niekedy zvláda i 0.1 MHz, no obyčajne je tam rušenie a teda nedá sa to iné rádio počúvať, alebo sa dá s rušením. Ďalej od BB to už ale vadiť nebude, žiaľ, v BB a okolí ale asi týmto "zabijú" Sláger. :-(
a ta banska bystrica 95,6 MHz k tomu niet co dodat perfektna kolizia s 95,5 MHz slager radio kekes 30,00 kW H
a co s frekvenciou 99,1 MHz levoca ta by bola vhodna pre fun radio kedze v levoci je biedne hovorim to len preto lebo 99,2 MHz fun radio velka luka 20,00 kW H aby nebola kolizia
ja si myslim ze levoca nema dostatocne pokrytie radia lumen z 99,8 MHz lubovniansky hrad radio lumen 0,50 kW H a 102,9 MHz strbske pleso radio lumen 2,00 kW H
99,8 MHz Levoča - bude musieť byť asi pridelená Rádiu Lumen, aby sa nerušilo s vysielačom 99,8 MHz Stará Ľubovňa. A práve aj Rádio Lumen malo podľa doterajších vyjadrení záujem o Levoču, lebo z 99,8 MHz Stará Ľubovňa a 102,9 MHz Vysoké Tatry je nedostatočné pokrytie Levoče a okolia. Takže na RVR asi zabudli na frázu: "Vhodné len pre Rádio Lumen"
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň