Diskusia k téme Europa 2

Neodišiel, len ho presunuli do rannej show miesto Matúša Krnčoka. Keby si pozrel ich stránku všetko tam je a aj tu nišš niekto pridal aktuálny program aj s moderátormi.

Láďo už nemá svoju show? To odišiel alebo len mu zrušili show

Ja by som znovu vrátil vyber si ma maximum. Namiesto sketch bross je to to iste čo drivetime! Tie reklamné spoty s Martinom Madejom to nemá žiadny šmrnc vôbec sa mi nepáčia tie jingle a ako zvuk o ničom... Simona by mohla viac toho "myslím staničny hlas ' Martin to nevie!!!

Súdiac podľa ostatných mesiacov a rokov, dávam vedeniu pár mesiacov, max. rok do budúceho septembra, keď dôjde k ďalším zmenám :))
Možno príde po Veronike O. Cifrovej a Osťovi teraz moderovať špeciály MOMA. Moja 14 ročná neter ju sleduje a občas si naladí E2 :))

PONDELOK-PIATOK:
6-10 / Wake Up! (Vlado Varecha a Jana Slačková/predtým Matúš Krnčok a Michaela Kicková)
10-13 / Afterparty (Šorty) (predtým Michaela/Andrea on air)
13-16 / Zuzana on air (Zuzana Čimová) (predtým Šorty on air)
PIATOK: 22-24 / Switch (Drozďo a Demex)
SOBOTA A NEDEĽA:
8-13 / Víkend na maximum (Šorty)
13-18 / Víkend na maximum (Simona Ondrušková/Martin Petro)
A myslím, že Sunday Session s Osťom už zrušili, pretože sa neobjavuje ani vo štvrtkovom a nedeľnom čase 19-21, resp. 18-20.

nemaju ani najmenší dovod ho vyhodiť. Najma ak media držia tento koronavirus, E2 by z toho nič neziskala.

Niečo o jeho korone je napríklad v tomto článku:
https://www.dobrenoviny.sk/c/190161/markizacky-mod…
Fakt neviem či ho mohli vyhodiť v čase keď bol v karanténe. Nemyslím si však že na to majú právo. Samozrejme že majú právo ho vyhodiť hneď ako sa vyliečený vráti.
Ak však niekto niekde čítal o tom že ho vyhodili a prečo, nech dá odkaz

Veľmi zaujímavé že jeho Dcéry Terezka a Marína boli negatívne " a boli v spoločnej domácnosti. Čiže celé je to hoax z rádia ho preto vyrazili!!! čomu som rád"

Presne on tam bol, zhruba pred dvomi mesiacmi

Nečudovala by som sa, keby sa v rannom vysielaní E2 objavil napr. Exploited, neviem, ako sa pán v civile volá.
Keď sa už E2 vybrala cestou oslovovať viac násťročných na soc. sieťach :-)))

Myslíš tým že klame na svojom instagrame, keď tvrdí, že bol pozitívne testovaný a je v karanténe?

Matúš nemal COVID z rádia ho vyrazili pretože klamal médiam.

Vsimol som si, ze medzi moderatormi na webe E2 uz nefiguruje Matus Krncok.
Znamena to, ze skoncil uplne (uz druhy krat v tomto rádiu) a v rannej show ho nahradil Laďo Varecha?

Aj Expres https://www.radia.sk/diskusia/temy/3_radio-expres?… je verejnoprávny?

Podľa mňa to nie je žiadan kritika ale námet lebo komerčné rádiá to nemusia rešpektovať. Skôr ide o to, že obhajujem tých 35%.
Kritizoval som však Radio FM, lebo to je verejnoprávne

Nová taktika?
Donedávna ste všetky rádiá do jedného kritizovali, dnes vychvaľujete každú žumpu.
Ak to nešlo pozlotky, snád to vyjde podobrotky?
:-)

Rozumiem, ze sa kazdy na nieco specializujete a mate iny uhol pohladu. Sustredujete sa na detaily, no zaklad je vzdy piesen a ci sa paci alebo nie. To sa podla mna neda dosiahnut. Lebo napriklad vselijake formatovania, CHR a pod. su umele marketingove konstrukty, aby sa radia uzivili, no automaticky to znamena, ze nezachytia vacsinu kvalitnych piesni - je to len predpoklad nejakeho stroja.
No a u nas mozete mat sper-format, super-moderatorov , no radia bez reklamy nepreziju. Posluchac nie je primarny a takisto ani hudba. Preto Europa 2 robi svoje a myslim, ze dobre, kedze sa udrzala.

Ja si tiez neviem prestavit neustale menienie programu, ale zalezi kde sa program meni. Ak by sa takymto tempom menil program na Funku, tiez by som bol mozno proti tomu. Ale Europa 2 sa musi prispôsobovat aktulanemu trendu. Porovnavat len tak Vlnu vs. Europa 2 je nezmysel obzvlast ked nemas uplne data z cielovky. Cielovka Vlny je podstatne sirsia ako ma E2. To, ze nase radia nemaju co ponuknut cielovke do 25, je len o tom, ze tuna nie je radio, ktore by malo ako zaujat. Prave v tomto sa mi E2 paci, ako dynamicky reaguje. Nemyslim si, ze by tam nerobili profesionali. V dnesnej podobe su uz aj moderatori E2 skoleni, ako maju rozpravat. Tie casy, kedy to nefungovalo su uz dufam prec. Aj ja som bol dlhsie zvyknuty napr. na Andreu, ale prisiel niekto, kto to vie robit v inom style. O rok bude mozno vsetko inac. Stabilny moderatorsky tim funguje v radiach HOT AC formatov, no pri sucasnom nastaveni E2 to tak jednoducho nemôze byt. Zmeny sa stale ziadaju. Ja som rad, ze sa nestagnuje, ale vsetko co sa robi, robi sa pre posluchaca v cielovej skupine. Evidentne im to staci.

Re: Dávid
Vlna predbehla ostatné rádia z Radioservises z jedného dôvodu, a to že najviac prachov z reklamy nalievajú do nej.
A tak si môže dovoliť mať veľa súťaží, na ktoré namotávajú poslucháčov. Celý deň ju dokážu ju počúvať prevažne tí istí výhrychtiví ľudia a bažiaci za hocijakou cenou.

Čo sa týka toho programu, tak to zas ja nechápem, že prečo by sa mal stále meniť program? Napríklad ja keď mám rád jeden daný program, tak to dokážem počúvať stále a nevidím dôvod, že ak je populárny, tak prečo by sa mal meniť? Takisto ani takéto časté striedanie moderátorov nemám rád. Treba si nájsť profesionálov, ktorí vedia ako sa to má robiť a hotovo. A to sa ani nečudujem, že dnešná mládež žije teda aj ja radšej YouTube-om, keď súčasné slovenské rádiá hlavne celoplošné nemajú čo ponúknuť poslucháčovi. No a na YouTube si môžu počúvať a pozerať čo len chcú a vybavené. Tam je aspoň široký výber nie ako na E2. Ani tomu sa nečudujem, že v poslednom prieskume Vlna predbehla E2. Síce ani jedno rádio nie je mojou srdcovou záležitosťou, ale radšej počúvam Vlnu ako E2.

JaSomJa - Prosím ťa ty zase porovnávaš s neporovnateľným. Tvoj expres má iné kategórie a je iný formát ako Europa 2. Hustota rotácii je počas dňa vždy silnejšia. A ked už píšeš, tak pls daj relevantné dáta. 12:59 sa pesnička nehrala. Jedine ako ukážka, čo bude v ďalšej hodine. Posledný vstup v hodine totižto takto riešia. Nie všetky údaje, ktoré tečú do playlistov sú úplne relevantné.
Henrieta- zmeny sú úplne v súlade s formátom rádia, potrebami poslucháča a ich cieľovky. Dnešná mládež žije dosť vo veľkej miere youtubom. Nová showka určite nie je na dlhé roky trvalá súčasť. Sú nejaké zmluvy a program a ten keď s naplní, príde niečo iné, fresh v danej dobe alebo časovom období. Ak príde niekto nový, lepší, určite sa zmeny udejú. Vysielanie sa prispôsobuje cieľovke a tá sa našťastie nemení a ani nerozširuje ako v iných rádiách. Ja tieto zmeny vítam. Keď teba aj tvojho kolegu baví expres a tie ich dristy, otrepaný zastaralý program, prosím počúvaj si to. Ale aj rešpektuj že rádio ako je Europa 2 si nemôže dovoliť stagnovať a mať ten istý program viac ako 3 roky bez zmeny.
podiel [%] celkovej počúvanosti
3. + 4. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň