Diskusia k téme Europa 2
Zaujímalo by ma, či bude tento názov zo Slovenska stiahnutý prevzatím Europa 2 spoločnosťou Bauer Media. Európa 2 z Česka predsa patrí niekomu inému.
Je 1.9 a Česká Evropa 2 nemá novú zvukovú grafiku. Ako to je možné?
Zle to vyznelo. Úspešne chcú vytlačiť regionalky. Takže je to tak že už nestoja za nič okrem Trnavského
Uspesne regionalky? Zobud sa, uz nie je rok 2002, ked regionalky pocuvali aj ine rocniky ako v sucasnosti len maximalne dochodcovia...
Jedine to Trnavské to ešte drží a vie ako robiť rádio. Ostatné regionálny len hanbu robia a klesá regiomedia. Myslel že keď nebudú mať reklamu tak úplne nič nebude
Aké úspešné regionálny tu máme? Stratové nie je vraj Trnavské rádio a neviem či ešte nejaké iné ktoré nie je stratové tu máme...
To je už v prdeli čo sa robí na našom rádiovým trhu. Silnejší skupujú a reklama už bude len asi v celoploskach. Chcú asi vytlačiť úspešne regionálny?
Slovenská rádia Europa 2 a Jemné budou mít nového majitele...
viacerí moderátori sú aj v tv aj v rádiu súčasne, nevidím v tom problém, viď napríklad Matúš aj v teleráne aj v Exprese
Zuzana je v telke. Tebe to ako dovod nestaci ? Ty by si ju mal urcite rad aj v chladnicke doma !
Myslým, že moderátorov majú vyriešených v on air ostane Sima a na víkendy sa po materskej vrátila Lea. Mňa by skôr zaujímalo prečo Zuzana skončila, škoda jej, podľa mňa mala jednoznačne najlepší hlas a rád som ju počúval. Od tohto týždňa ju môžme vidieť v Teleráne spolu s Matúšom, ďalším moderátorom zo záhadným koncom v E2
Je to vec o názoroch... Nebudem tvrdiť, že je všetko tak, ako má byť, keď to tak nie je. Nová hudba pribúda veľmi pomaly. To je fakt. Veľa vecí je ináč ako bolo kedysi. To neviem, či ešte niekedy bude inak. No spomedzi všetkých rádií, ktoré hrajú modernú hudbu pre mladého poslucháča, je Europa 2 jednoznačne asi najlepšia voľba. Funko je z hľadiska hudby pre mňa už nepočúvateľné. Expres nie je predmetom môjho záujmu, nemá mi čo ponúknuť. No čo iné mi ostáva.
No a meniť zvukový obal v súčasnosti pri súčasnom nastavení nemá vôbec význam. Jediné, čo sa bude meniť je moderátorské obsadenie. Napr. treba obsadiť moderátora pre OnAir Showku namiesto Zuzany.
Tak toto je hlúposť nemôže rádio hrať tieto jingle ešte veľa rokov .už tento rok by mali zmeniť,ved 2 roky ubehli.
Osobne si myslím že súčasné jingle sa budú používať ešte relatívne dosť rokov. Nemyslím si že rádio ktoré nemá záujem aby hralo tú najnovšiu hudbu čo najskôr, pritom si hovoria že sú CHR, by malo záujem na tom, aby po stránke zvukového obalu prinášalo často niečo nové a teda znelo stále sviežo. Asi Majooo nebude súhlasiť so mnou, ale veď je to o názoroch
ahojte neviete či bude mať europa 2 novu zukovu grafiku od septembra ? .........česka e2 určite bude mať
106.0 (Suchá hora) je cca 1 a pol sekundy napred oproti 93.5 MT 95.2 NR 98.5 NM 104.8 BA , taktiež asi aj oproti iným freq.
Je super, že sa vrátila, no nie som si úplne istý tým, že nikto neskončil. Už dlhšie som v éteri nepočul Zuzanu a nie je už ani na webe medzi moderátormi. Ak ozaj skončila je to podľa mňa škoda lebo aspoň ja som ju počúval najradšej.
nie, neskončil nikto. Už od minulého weekendu sa vrátila po krátkej materskej prestávke. Jej prejav, spôsoby vysielania a kvalita sú, ktoré rádiový éter potrebuje. Osobne som veľmi rád, že po tak krátkom čase sa vrátila do éteru Europy 2. A keďže je leto, nie je teraz len vo víkende, ale aj v dennej on air showke, kde jej profesionalita a dynamika vysielania dokonale zapadnú :) Ak by som mal hodnotiť profesionalitu moderátorov v Europe 2, tak Lea je určite No. 1...
Europa 2 103,7 Prešov ide katastrofalne zvuk od posledneho veľkého výpadku...boli aj na sajte a neopravili to...nechapem...mesiace to seka
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň