Diskusia k téme Europa 2
To bude asi tým počasím..
Taktiež na oboch frekvenciách je zaseknutý RT.
Frekvencia 102,8 ZA je nepatrne napred oproti 93,5 MT
104,8 BA; 95,2 NR a 98,5 NM sú nepatrne pozadu oproti 106,0 BB. 93,5 MT je zas nepatrne napred pred 106,0 BB.
Ako, komu a prečo sa nepáči vysielanie, sa prejaví na (ne)počúvanosti...
Minulé mesiace ste sa stažovali na rannu show ZOO že tá uškiekana trápna trojica dominika,matuš a vlado ! teraz tato trojica uškriekana trojica nie" aj to vám vadí?? radio si všetky vaše prispevky čita v každom rohu čo vam vadí čo sa vam nepáči! teraz neviem čo sa vam nepáči na tom! + Milan Lieskovsky sa snažil čo najviac obnoviť uputavk až na tie nové jingle s Lina Mayer to je toho fakt minimum a otom istom to sa mi nepáči tiež !
Ahojte patrím do cieľovky europy2 ale to čo sa teraz v tom rádiu porobilo je katastrofa. Tá trojica v rannej šou vôbec nejdu dokopy, tak je to silené že sa to až počúvať nedá. Beka neviem či je vôbec moderátorka, ale ten jej smiech to si mohlo e2 odpustiť. Tie nové uputávky od Lieskovského----- je hanba. Viem že to rádio nemusím počúvať, ale idete strašne dolu vodou. Môj názor.
Opice radi napodobňujú. Prečo to anglickými názvami robí i E2, to vedia oni sami, no ani mne sa to nepáči.
Chceme byť ako v Anglicku ale máme daleko od nich " to máš pravdu že ma e2 ma nazvy anglické podla mna to znie dost moderne A dosť trápne E2 SA KAZí !!!!!!!!!!!
Kedysi to bolo u nás na Slovensku trendy, ako prišlo formátovanie a programovanie podľa prieskumov, rádiá od toho upustili. Teraz sa E2 k tomu opäť vracia. O čom píšem? O anglických názvoch programov. V E2 sú programy ako Wake up, Drive Time, Friday Warm Up, Party Time, Small Talk... Čím to asi môže byť, že to, od čoho kedysi rádiá upustili sa teraz do E2 vrátilo? Čo myslíte?
https://m.youtube.com/watch?v=-4dMWIswTc0 Zdroj: Facebook Radio.Radar
Nove jingle zneju takto : rádio,rádio-Euroopa dváááá "to je všetko je ich velmi malo iba 2 či 3 jingle a stale o tom istom " !!! ,,, +žensky staničny hlas opäť pribudol to sa mi páči ale tak je to v pohode no. maxximum hudby na radiu europa 2 europa!! radio :D
Či je zvuková grafika nová alebo nie stále je to ten istý grc
Okrem novej zvukovej grafiky, novej rannej aj víkendovej šou by mohli konečne niečo spraviť aj s webom. Myslím, že v tom programe vysielania sa nevyznajú ani oni sami
dufam,že od zajtra odštartuje nová zvuková grafika "!!!
Zaseknutý rádiotext: EUROPA 2.
Nevydrzal by som. Radsej budem pocuvat aj v poslednej dobe pocuvam Radio Slovensko ako brak menom E2 - stoka prvej triedy.
Keďže som nútený počúvať v práci E2 tak môj postreh: To čo hrajú aký kolotočiarsky brak každé dve hodiny denno denne dookola je neuveriteľné. A počúvať ich 11 hod. denne dá človeku zabrať po psychickej stránke :)
E2 od októbra aj s ďalšou novinkou
https://www.europa2.sk/news/znama-slovenka-a-vzor-…
na frekvenci 100,9-Kráľová hola ukazuje RDS P5 a nie nazov stanice!
Novinky tie isté uz mesiac. Alle Farben, Axwell&Ingrosso kazde 2 hodiny. Sranda
Čo čakať od takého rádia, Europa 2 sa už teraz nedá počúvať a Rakovská je len čerešnička na torte a hudba to je tiež pohroma 10 piesni celý deň dookola.
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň