Diskusia k téme Europa 2
bude mať od marca na starosti reláciu Dance Exxtravaganza..
Zdroj Stratégie
To je v pohode. Námestovský vysielač hrá od spustenia akoby bez "preemfázy", + chrčí to za každým kríkom a hľa. Nikomu to nevadí
Europa 2 má hrozny format zvuku to sa neda počúvať ledva pocuť moderatorov a čo hovoria,,,zmente ako bol ten predchadzajuci ! dakujem
Zmeniť jingel Horuce Novinky Europy 2 - za žensky hlas !
Pozerám teraz program E2 na dnes a víkend a majú tam novú posilu. Denis Bartalský. Prišiel tuším z Vivy metropol. Pozerám, že na ich vebe už nefiguruje Štefan Modrič a Dianu s Romanom som tiež už dávno nepočul.
Nie je vôbec vysielané CT.
este si ten link zabudol pridat aj do tem k Expresu a Funradia !!!
hej zmenili zvuk Pp-21 neviem čom zmenili mali taký nechať ako bol predtým a mne sa ten zvuk nepáči na 79%a tam ten sa mi páčil viac..,dovi,ahojte
Zmenili zvuk na radiu Europa 2 na 100,9 taký clear formát je.
Mohli by ešte do éteru pridať pár znelok pretoze vkuse to iste ide človek to potom zunuje ! Aj znelku Horuce Novinky Europy 2 by mali zmeniť ! za tú hlasatelku nie Kapralika ta hlasatelka sa mi viacej pacila !!!
Nepočuť obe v éteri neviete čo sa stalo ?
Mna by porazilo asi keby som to musel v robote pocuvat nasilu neprezil by som asi.
Tak ja ho musím počúvať tiež v robote občas nasilu a čo povedať....rádio je zamerané na infantilnejsiu časť publika a tomu zodpovedá aj ich prejav... častokrát sú vstupy umelo veselé a dookola sa opakujúce tie isté frázy ako pre stádo, kt. nevie čo počúva :)
teraz celkom vážne, bez srandy, moja malá súkromná anketa. takže smrtelne vážna otázka - smeje sa niekto na tom čo tí moderátori rozprávajú ? ok ja europu nepočúvam jedine nedobrovolne ked si ju niektorí z kolegov naladí a rešpektujem iný vkus. mám ale pocit že tí moderátori sa smejú nasilu na veciach ktoré sú smiešne asi len im. lebo ani tí moji kolegovia sa nejak nesmejú, to rádio funguje len ako nejaké pozadie pri práci. a to teda riadne ohučané pozadie z ktorého sa vlastne nič nedozviem. to je len samé blablablablagtrhlgť45h7ťč7žťherb hahahhahahah blablablablablanhžz4j8ý49ž4žz hahhahahaha ani neviem poriadne čo hovorili a potom masová hudba ktorú samozrejme useknú hned za ňou do toho prudko skočí hlučná reklama a nasledujú opäť moderátori. ok budiš sú typy ludí ktorým sa to páči a ktorí to možno až potrebujú ale späť k otázke - smejete sa na tom čo hovoria tí moderátori ?
Rada pre vysielanie a retransmisiu SR sa bude na svojom zasadnutí č. 17/2016, ktoré sa bude konať 11. októbra 2016, zaoberať aj žiadosťou o udelenie licencie na rozhlasové digitálne vysielanie spoločnosti EUROPA 2, a.s., Bratislava [programová služba Europa 2].
Nezachytili ste niekto čo bude s Becou keď sa vrátila Dede? V piatok v ZOO povedali že ostáva v rádiu ale neprezradili kde. Vďaka za INFO
Dnes som si všimol, že Europa 2 má nový web, ktorý je totožný s webom českej Evropy 2 :).
DOBRY DEN POZDRAVTE ODOMNA ADRIANKU SRONGLOVU AJ TOMASA JURICKU NECH SA DRZIA
To skúšajú akože novú rannú show po odchode Dominiky na materskú dovolenku? ako páči sa mi to celkom, lepšie keď vysielajú vo dvojici ako keď je tam niekto sám, ale celkom tomu nechápem. Vlado je tam takmer non-stop každý deň a to sa takto dlho ťahať nedá, k tomu ide Dominika na materskú, som zvedavý ako to budú riešiť s moderátormi. Nemá niekto nejaké zákulisné info?
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň