Diskusia k téme Europa 2
Zajtra, 1.apríla (piatok) bude Detoxx (15-18) s Adrianou a s Dianou(neviem z akého dôvodu)
Redakcia asi nedostala od rádia tlačovú správu. Keď ju dostane, asi redakcia túto informáciu zaradí
Dodnes o tom na radia.sk na titulke nevyšiel článoček. :) A tom som im posielal e-mail 25.03.2016
Pred časom mali v E2 slovenský deň čo sa hudby týka, bol to protest proti čomu, čo nejakým spôsobom možno ovplyvní našu mediálnu scénu. E2 na prvého apríla opäť chystá deň, keď sa bude hrať iba slovenská hudba a opäť asi budú rôzne úlety. Viac tu: http://www.europa2.sk/srv/www/content/db/sk/extra/…
má reklamu na celej 11-tej strane.
Alebo este taka moznost je ze budu mat 6-hodinovy blokk aj Diana a Stefan. Ale to uz je asi moc na nich
Ale mohli by niekoho zohnat tam, lebo cez vikend len Dianka je fajnová, Stefan je nudny
Neviem kto, ale myslím, že niekoho budú musieť zohnať pretože o chvíľu bude mimo na dlhšiu dobu aj Dominika a absencia 2 moderátorov už bude cítiť. Nepredpokladám že by v rannej šow ostal iba Matúš a Vlado
Podľa mna nikto rozdelia medzi ostatným moderátormi ako bol od začiatku ked odišiel Lenka
Podla vas kto bude moderovat vikendy od 6tej do 10tej? Lenka odisla a Kamilko nemá cas:D budú musiet zhánat nejakeho moderatora
Počas správ INFO, v ostatnom čase POP M.
nevie niekto, čo sa deje s touto frekvenciou? Vo Vrbovom som ju chytal úplne čisto, no od včera mi to len šuští a vysielanie nepočujem vôbec
Ahojte ludia prosim vás neviete kde nájdem nahraté stare vysielanie Europy 2 ? z roku 2010 - 2011 ? velmi by som to chcel počuť dakujem.
a postscript: Roman Zamozny to bol...
Kazdopadne, vdaka. Na 66% si mi pomohol.
áno bol to mixxér keď to počujem tak som si istý a čo sa týka tých moderátorov tak Bilyho Holywooda som si pamätal nikde som to nezisťoval, no s druhým Ti asi nepomôžem
jezisi, ja som preskocil Tvoj prvy prispevok. ANO!!!!! Bingo, jeden bol billy hollywood" DIky moc!!!! Kde si to zistil? Vlastna pamat? A co ten druhy?
Ano, nemylis sa! Bol to mixer...alebo mixxer? alebo mixxxer? To podla artikulacie tazko rozoznas..Ale mena tych dvoch moderatorov potrebujem!...a nevadi ked sa niektore pismena budu opakovat...
Ja si myslím, že sa volalo Mixxér a mám pravdu, že sa tak volalo.
Chodilo to každý druhý štvrtok po Top 22 teda od 20tej nepamätám si ako sa to volalo pretože som to nepočúval, nie je to môj štýl, no jeden z moderátorov bol Billy Holywood tuším
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň