Diskusia k téme Europa 2
Ahooj porism Vás neviete ako sa volá tá prvá pesnička ktorá beží na reklamu na silvester s binďom? ... velmi Vás prosím neviem ako sa volááá... Ďakujem
Europa 2: pocujete sa? Modric je asi najvacsi antitalent za mikrofonom v sk eteri. Naozaj nechapem kto ho z kade vytiahol ale neda sa to pocuvat. Nulovy hlas, nulovy prejav, nulove schopnosti, nulovy obsah. Cele zle. Preco to robia ludia, co to nevedia robit. Ach :(
Taká Viva Metropol ide ako tak v nedeľu ráno OK, ale čím sa to blíži k večeru, tak to je horšie. Pred týždňom v nedeľu hodiny ukazovali 17:44 a na Vive jingel bolo 18 hodín.
10:6 aj tento song počúvate krátko po pol desiatej??? Chápem, že je to asi nejako zo záznamu púšťané po včerajšku ale mohli to aspoň správne načasovať alebo nespomínam časy takto to bije do očí
tu takéto niečo nepostla prvýkrát. :))
Holka, neviem sice na com ficis, ale matros to musi byt hodne kvalitny :D
vazene publikum E2 mam rada
aj tak ine nechytim a fun skapa
lo radio uz nemusim a X z kazdeho
rohu nemusim .E2 predsa ujde..
A CO MATE TOLKO S BINDASOM?
VED KEDYSI BOL JULO MATUS
ALIAS PYTON a zda sa mi ze ide
dalej .BINDAS JE KOPIA ,SLABA
KOPIA J.M a na vrch ho dostal
jeho jazyk
.s haberovou si spravil prestup
z X kde uz sa menia na titanic.
radio okey a koliba boli legendami
a bindas nie je virsik iba ziapajuci
klon jula matusa.:)
Ked vyhravas sutazi ceskej evropa2 nedaju ty cenu ja som vyhral zivom vysielanie rano ipad 2 potom maju odvahu zavolat a povedat ze my nedaju lebo nemam trvanlive adresu ceskej republike podla vas je fer
Pri predaji reklamy je aj tak dôležitejšia počúvanosť E2 plus Fun... No a tiež sa E2 zastávať nebudem, ale v porovnaní so začiatkom to radio už také "detské" nie je... Ináč E2 na Slovensku vraj nemá ani zďaleka taký marketing ako v Česku. Nepáči sa mi však české vedenie...
Ono je to relativne - nejdem sa zastavat E2 - ale v ramci prieskumov ... su do nich vobec tie decka zapojene - pyta sa ich niekto? Neviem, kto vsetko je dotazovana vzorka, mozno sa mylim. Nasa teenagerka doma pocuva E2 cez mobilnu aplikaciu.
:D :D Uz odkedy vysielaju, stale tvrdia, jak sa snazia dostat do TOP 3, a furt sa nedari, no... :D Lebo decka uz radio (cest vynimkam) nepocuvaju...
Pocuvam Binda od 20ej. Zatial sa len trapi. Snad nabehne do kolaji E2ky.
Chcel by som poďakovať vedeniu E2, že toho Binďa dali do času po 20tej a dennú štruktúru nechali ako je. Je pre mňa najmenej bolestivé dať si večer nejaké dobré zahraničné rádio cez net. Cez deň by to bolelo viac, určite by som preladil.
Drzim palce s novou vecernou relaciou. Uz dlhsi cas mam naladene len Radio Slovensko, lebo takmer ziadne radio uz dnes nevysiela vecerne vysielania. Kazde radio pozera len na jedine kriterium a tou je pomer cana / vykon.
Rádio Europa 2 rozširuje svoju programovú štruktúru o večernú show s názvom „Nočná show Europy 2“, ktorú si budú môcť poslucháči naladiť každý pracovný deň od 20:00 do 24:00. Mikrofónu sa zhostí známy a ostrieľaný moderátor Ivan „Binďo“ Bindas.
Tak je to jasne Bindo bude v E2 moderovat vecernu/nocnu show ktora zacina uz dnes... takze E2 mu vratila to co mu islo najlepšie a to bola na Exprese prave ta nocna show.
Gratulujem k moderátorovi s nemikrofonickym hlasom, ktorý uz vekom míňa cieľovou. Další krok vedľa.
A vie mi niekto povedať odkedy sa na neho môžme tešiť?
a čo ak je to inak a ide tam robiť programového riaditeľa?
Aj ja sa z Binďovho príchodu do E2 teším. Myslím, že po nepodarenom Volenticsovom žarte o ,,prestupe roka" z ktorého sa vykľula zmena maskota je toto po dlhom čase výrazný úspech manažmentu stanice ktorý konečne dotiahol skutočne ,,veľkú rybu". Ono tak nejako som tento výoj očakával pretože po vyhadzove z X mi najviac sedel práve do E2 ale už sme zažili rôzne na prvý pohľad nereálne prestupy.
Navyše, s Binďom neprichádza len dlhoročná skúsenosť ale aj značka za ktorou ľudia pôjdu a v neposlednom rade aj lojálny človek ktorý u posledného chlebodarcu vydržal 14 rokov a keby ho nehodili na dlažbu tak by tam pravdepodobne bol do dnes.
Zostáva už len špekulovať o tom čo mu ponúkli. Najpravdepodobnejší mi príde ranný prime-time, síce v Hemendexe sa trápil no kombinácia s Matúšom by mohla zafungovať. Do toho tá exvivácka rosnička, Dadíková do víkendu a Modrič von oknom. Druhá možnosť je, že obnovia to, s čím žal úspech a to večernú show-ku aj keď úprimne, pochybujem že E2 bude investovať do večerného/nočného vysielania. No a ešte ma napadla tretia, najmenej pravdepodobná rošáda a to kombinácia Aďa+Binďo v DETOXX-e ako priama konkurencia pre Saba a Juríček späť na víkendy miesto toho koktavého Modriča. Ale DETOXX nie je až tak urgentný problém ako to ranné trápenie.
Uvidíme, no myslím si, že E2 týmto ťahom chytá vietor do plachiet len dúfam, že po tomto náznaku nepríde opäť nejaká ,,búrka" na ktoré sme pri tejto stanici zvyknutý viac.
No ja by som bol rád ak by do E2 išiel binďo lebo by to tam osviežil ... lebo to čo tam je teraz to je hrôza ... ešte ak by mu dali robiť večery tak ako to bolo davnešie na Exprese ,, Slobodny bez zaväzkov,, tak to by bolo super :)
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň