Diskusia k téme Europa 2
Na strankach som pozeral ich program,ale nejake Dance relaciu som tam nenasiel.Radio je orientovane viac pre mladych,zatial to vsak nevyzera najhorsie.Dajme Rakovskej sancu-su to zaciatky,su aj horsi,ako je ona. Drzim palce E 2.
Ak sa europa 2 chysta prekonat funradio tak jednoznacne drzim palce (zlahka ironicky). V konecnom zmysle je mi barbory aj tak trochu luto, bohuzial moderovanie jej sudene nie je, tak naco to silene obsadzovanie.
ona uz "schopnosti" preukazala v telke. a o jej kvalitach svedci aj to, ze po SMT uz ju nikde neobsadili.
ako lutujem, mozno je "Barbie" v niecom dobra. ale moderovanie to nie je.
ona sa uz preukazala v televizii markiza oprav si chybu my ma byt mi
Caps Lock najdes na lavej strane klavesnice. Takato reklama je fakt super, Peto a urcite prilaka strasne davy posluchacov. To ta sameho napadlo?
neurazaj lokalne radia. toto je take pubertalne internetove radio, ktore nejakym sposobom prislo k lepsej technike :-)
technika vsak hlas nenahradi.
leos mares new york je nieco ako humenne a rakovska ako svidnik zase si len usieraju z vychodu slovenska
Ved ju nechajte,len teraz zacala v radiu.Mozno bude velmy dobra moderatorka.Zatial sa my ten start E2 paci,je to take vesele:-)
VED MOZNO TOJE TAKTIKA RADIA LEBO AJ ZLA RAKLAMA JE REKLAMA VED SI VSIMNITE ZE KOLKO SA TO TU OKOLO NEJ ZACINA TOCIT A UZ CAKAM ZE DA NIEKTO TEMU BARBORA RAKOVSKA
V tejto kritike s vami suhlasim, mam dojem akokeby som pocuval nejake lokalne radio. Ale mozno mladym sa to bude pacit.
velmi intenzivne som premyslal, co pozitivne by sa dalo. este keby bol obraz, tak OK, aspon pozerat sa na nu da. ale v radiu?
lutujem, nic pozitivne na tom dievcati bez talentu neviem najst.
pozitivne na Rakovsku? Najlepsie bude, ked uzna, ze nema na to a radsej odide sama
VED UZ POVEDZTE NIECO AJ NA BARBORKU POZITIVNE,
tolko afektu v jednom vstupe som este nepocul...hlupucka a afektovana...to je novaaaaa moderatorka radia europa 2....skveleeeeeeeeee...drzim vam palce...ale ja vas pocuvat nebudem
Dadikova vyhrala konkurz v Maxe, cize pracovala donedavna tam.
nedá sa tam zavolať, nech radšej stiahnu Rakovskú z vysielania?
rakovska skvele radio europa 2 dobre jej povedal mares ze skvele radio sa buduje
potvrdzujem rds 107,1 MHz europa 2 stebnicka magura 10,00 kW H o 12:12 sa zmenilo z okey na europa 2
prisli z "ulice"
som zvedavy, na ktorej ulici nasli Rakovsku :-)
Poznáte ju niekto z akého rádia prišla? Alebo i Soňa.
ako radio orientovane na vyslovene mladu generaciu. Aj hudba, ktoru tam hraju, sa mi zda byt coraz viac strojova. Podla mojho nazoru by sa mali snazit orientovat na cielovku vekovo medzi Fun Radiom a Radio Viva. Toto je naozaj kolizia s Fun Radiom.
jezisi kriste. rakovska co by na urovni neodmoderovala ani stuzkovu reprezentuje prvy den a prvy program radia, ktore chce v preplnenom segmente zabrat na slovenskom trhu. Presne ako sa dalo od ceskeho menezmentu cakat. Cele zle. V telke sa na neborku """moderatorku"""" aspon da kukat, ale toto je k a t a s t r o f a.
Mne polhodka stacila vrchovato.
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň