Diskusia k téme Europa 2

kampan urobia asi az po uvodnom vychytani chyb... Otazkou je nakolko sa to podari u tychto moderatorov, jedno plus ma ale hudba.

No narocny asi nebudes,skor myslim, ze prazska odnoz Lagardere ma Slovakov stale za Hotentotov zijucich na stromoch :-D

Neviem prist na to aky zmysel ma odpalit novu znacku na trhu bez toho, aby o tom realne ten trh vedel (ludia z radia.sk nie su vzorka),nikto o tom nic nevie, ani bilboard, ani tlacoviny, ani len jazda reklamneho auta v style kozky-perie, nic, len countdown na webe bez jasneho odkazu. Cele nepripravene, uponahlane, dosekane na kolene, bez precizneho Slovensku adaptovaneho formatu, bez kampane, s objektivne tragickymi moderatormi, mne to nepripada ako cesta, ktorou sa ziskava vztah posluchaca k novej znacke. Som velmi narocny, alebo niecomu nerozumiem v tejto branzi? Rad sa poucim.

Som zvedavý s akou kampaňou prídu a kedy. Ináč na facebooku si už nejaké to promo robia

Tak to sa Ti podarilo, thumbs up :)

To nebude potrebne. V Lagardere by si mali co najskor spomenut na slavny vyrok kpt. Pickarda "Resistance is futile" a naozaj postavit ine radio, ako sa teraz tvaria, ze idu stavat. :)

No ved take iluzie si nerobim ani ja, zeby im RVR tie zmeny neodklepla. To by sa museli Expres a Fun poskladat a RVR podplatit, aby im tu licenciu nezmenila a tym uviedla Lagardere do totalneho chaosu :)

Take iluzie si nerobim ani pod vplyvom drog. Vsak RVR im nedavno opat priklepla vsetky kmitocty do poslednej duplicity, pricom s. predsednicka sa pomaly urobila pri rozjimani o ich etickom kodexe. A last but not least, pokial moze slovensky eter zasvinovat nieco take, ako Je__e Melodie, a dokonca si byv. majitel mohol dovolit taky adrenalinovy krok ako vratit vsetky licencie, opat sa o ne uchadzat, a RVR mu to odklepne "ocistenu" licenciu, akekolvek uvahy tymto smerom su na urovni uvaj o uspesnej invazii do New York City pomocou plti. :(((

Ale ja sa najviac pobavim, ked si nove slovenske vedenie da urobit studiu a zistia, ze nasadenie Europy2 na Slovensku bol krok uplne vedla. Alebo este lepsie, keby im RVR neschvalila zmenu nazvu a formatu :)

aktuálna skladba sa dá vidieť tu: http://www.europa2.sk/player/fm/

Na českej E2 píšu čo hrajú a na našej je stále len maxximum muziky.

Že my vám hrajeme. :-D Hráme mala povedať. :-)

Súhlasím, malo byť vedenie ktoré by si dalo urobiť štúdiu a podľa nej mali Okey preformátovať prípadne zdokonaľovať ten ich poprock. Nájsť vedenie a povedať im že tu máte rozbehnuté rádio, chceme výsledky a zisky je nejaké zvláštne...

Ale potom mali najprv najst vedenie a rozbiehat to... Jednak to pripravnej faze evidentne nie je dotiahnute a jednak sme ini ako oni a kdesi som o pisal, ako cech moze slovakom vysvetlovat, ako moderovat... To mi pride mimo.

Kým rádio nemá svoje vedenie, nemá zmysel im dávať 100 dní, české vedenie s tým veľmi hýbať nebude. Keď bude mať rádio slovenské vedenie, potom im daj 100 dní, ak sa potom nebudú veci hýbať nejakým smerom, treba to skritizovať poriadne ako sa dá

treba im dať,ľudovo povedané tzv.100 dní,aby sa etablovali.Sami budú môcť veľa vecí ešte poupravovať(či k lepšiemu alebo horšiemu,ukáže čas),takže treba čakať aspoň do marca.Aj mne ,priznám sa najviac na týchto freq.sedela KOLIBA,ale čas sa vrátiť nedá,takže počkajme....

Samozrejme moze byt aj dopravny servis a aj kratke spravy,len nech to ostane pri ceskej Evrope 2.

No tento cesky model sa mi velmi paci a dufam,ze to tak aj ostane.Dufam,ze ked pride slovenske vedenie,tak to nepokazia a budu sa drzat toho,co sa vysiela v cechach.

Presne tak to maju na E2 v CZ

vsimli ste si nedokoncene jingle a zrychlenu reklamu?

zajtra budú na E2-ke.

Zatím to je česká Evropa 2. V Česku je Evropa 2 bez zpráv, bez informací, bez dopravního servisu. Jenom hudba a soutěže. Dále zábavné rubriky, které rotují pořád dokola. Takže zatím máte doslova českou verzi. Ale asi se to změní a Europa 2 se bude muset přizpůsobit Slovensku. V Čechách měla Evropa 2 kdysi i zprávy celý den, mnoho informačních rubrik i dopravní servis. V průběhu let to všechno zmizelo, protože tuto funkci plní jiná rádia, třeba Frekvence 1, která je rovněž celoplošná a patří stejnému majiteli jako Evropa 2. Ale myslím si, že do nové Europy 2 budou Češi investovat a budou chtít úspěch, takže pokud bude Slovensko vyžadovat zprávy i dopravní servis, tak to tam dají. Především budou muset najít moderátory, kteří budete chtít a znáte je. Ale to spíš čeká, myslím, na manažery Slováky, které hledají. Zatím to skutečně dělali lidi z Prahy, ale už vědí, že musí do vedení sehnat Slováky.
europe2
12.12.2009 22:28, Mark [adsl-dyn165.78-99-93.t-com.sk]
chyba viac moderatorov, viac relacii, spravy, dopravny servis... ale dufajme ze sa spamätaju...

Európu 2 máme už pár hodín. Čo sa hudby týka, ako sú nejaké rozdiely medzi Expresom a Funkom, tak sú nejaké rozdiely medzi Funkom a E 2. Program je ešte zavčasu riešiť, nevieme aký bude ten najdôležitejší, teda ranná show. Zatiaľ je všetko možné prevzaté z Česka, keď bude mať rádio nové slovenské vedenie, môžeme očakávať že sa rádio môže približovať k slovenskému poslucháčovi, teraz možno ide podľa štúdie ktorú má česká E 2. A tu je ďalšia vec, Expres, Fun, JM ale už aj SRo majú štúdiu, teda majú zmapovaný slovenský trh, takéto niečo E 2 zatiaľ nemá, to možno bude až úloha pre nové vedenie a možno podľa štúdie vyjde, že musia ísť trošku inou cestou. Alebo možno sú na ceste ktorá im umožní prežiť, treba čakať na nové vedenie a sledovať kroky ktoré bude robiť.

No uvidíme ale ten začiatok teda normálne som sa Barbory Rákovskej zlakol ked zakričala do toho mikrofonu ako z nejakej krčmovej párty!

To Europa 2 Stred a Východ na satelite je asi kvôli deleniu reklám a čo sa týka RDS na niektorých "menších" vysielačoch ako Martin - Kľačianska Magura alebo Lysá pravdepodobne treba RDS preladiť manuálne preto to oneskorenie zmeny RDS. Asi :o)
podiel [%] celkovej počúvanosti
3. + 4. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň