Diskusia k téme Europa 2
Moderator Marco podla mna moderatorsky plus tohto radia.
Vladyka by uz mal prestat hulit tu travu :)
E2 dostane od sk radioveho trhu taky vyprask, ze to Francuzi radsej predaju :)
...to je problem ceskych manazerov, sam som zazil cechov v inom odvetvi a okrem toho ze setrenie maju v krvi (nezdrave), vsade boli, vsetko vedia a rozumeju slovakom - teda myslia si to a opak je pravdou... Preto si myslim, ze najprv mali zistit ci toto trh naozaj chce a zmeny uz mal robit domaci tim. Ked si spomeniem na vyjadrenia toho ceskeho manazera na cele radia, tak sa chytam za hlavu ze co tam ten clovek tak dlho robil.
to nehrozí... Budú, kde bolo Okey-za Reginou.
tak teraz snáď prvýkrát som počul českú pesničku na E2 SK, aj to ju zahrali vďaka niekomu z ČR. :-D
Ja tipujem, že do polroka budú v TOP4.
Súhlasím, možno im v tej štúdii vyjde že tu toho priestoru na to čo chcú robiť nie je toľko ako si myslia a možno by štúdia mohla ukázať že je tu priestor pre niečo čo tu ešte nie je... Kedysi som si myslel že Lagardere sú profesionáli, ale teraz mám názor že veľmi podcenili slovenský trh, nič im zatiaľ nevychádza
Zuzana Smatanova a podmaz rádio Okey :o} Europa 2 tak OKEY môže byť ja som za :o}
Chybicka se vloudila. Na E2 hrali Zuzanu Smatanovu - Nekracaj predo mnou ale s introm radia Okey :)
k tej profesionalite moderátorov- na Vive vysielajú preplatení profíci a ranná show a podobne aj iné hovorené slovo za veľa nestojí.
Formát a stanica sa mení i návom až po štúdii, nie pred... Inak je to len skúšanie.
Tak Európa 2 chce byť do roka medzi Top 3 v počúvanosti, štúdiu budú robiť na začiatku budúceho roku, bude aj masívna kampaň a vraj Fun rádio "zo strachu" viditeľne zmenilo playlist. Viac informácií je tu: http://medialne.etrend.sk/radia-spravy/europa-2-do… No čo si o tom myslíte?
sú medzi 06:00 a 10:00 len zrejme a len od pondelka do piatka, teda počas Rannej show. Doprava absentuje. Správy sú veľmi stručné...
Na Europe 2 mi chýbajú hlavne správy ...teraz mi to príde ako MP3
Zdravim vsetkych, dlhe roky som v robote pocuval vsetko co bezalo na frekvencii 98.5 .. v podstate sa to dalo vydrzat aj ked som si zanadaval obcas. Ale tato zmena to snad nie, hudba od rana jak s neakej diskoteky ci kolotocov. Sama rozcapena blondinka, sama "ciganska hudba" sorry za vyraz ale cernosskej rap a hip hop ci ako sa to volaju vsetky tie zanre jednoducho nemozem prist nachut. Neviem preco si ludia co programuju playlist myslia ze maju patent na vkus ludi, a pretlacaju vsetok "odpad" co sa vo svete vyprodukuje, po ktorom za 3mesiace nebude nikto ani vedet ze take nieco niekto nahral. Mam pocit ze pocuvam stale tie iste pesnicky dokola no des! des! des!. Absolutna absencia spravodajstva z diania ci dopravy, pocasia. Aj keby vybuchli Bohunice tak nam budu stale veselo piskat trieskat lacne pesnicky do usi. Toz tak zaroven viem ze stym nic neurobim a komercia vyhrava nad kvalitou ako vsade. Viem stale mozem preladit a verte ze napriek tech problemom to aj urobim ..sice neviem na ktore radio, ale EUROPA2 to nebude..
S pozdravom ..nespokojny pocuvac.Jakos
http://sk.radiotv.cz/radio-clanky/slovenska-europa…
Po dlhom čase je tam už aj info. :-)
je príliš skoro hodnotiť,ale čo sa ranného programu týka-jednoznačne vedie FUN,E2 môže snáď osloviť tanečnou hudbou,ale rannou šou asi nie.To čo som počul dnes ráno,má ďaleko od rannej šou.
ako je to inde, no na 106.0 je hlasitosť na nižšej úrovni v porovnaní s inými rádiami.
v Rannej show hrali song Robert Miles - Children v priebehu zhruba polhodiny 2×. Druhý raz už tesne pred desiatou.
že vôbec nehrajú české pesničky ? :-O
Europa 2,je radio ktore tu chybalo,hraju super tanecnu hudbu a maju aj pekne jingle.Treba trochu ozivit slovensky trh,lebo je tu vsetko iba o Exprese a Fun
Ciste CTRL+C a CTRL+V ....z CZ na SK eter. Uvidime ako zabojuju s promom, lebo zatial o E2 nikto nevie.
neviem o com sa tu bavite, berte to tak ze okey skoncil s nejakymi 5%, expres ma 22%, ja si myslim ze by sa malo obavat skor fun radio, europa2 ma skoro totoznu zvukovu kgrafiku. proste skor by sa malo bat fun ako expres
INNNA-HOT
JAY Z AND ALICIA KEYS-EMPIRE...
TINA FEAT RYTMUS-PRIBEH
Tak toto hrajú snád každú hodinu
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň