Diskusia k téme Europa 2
dufam, ze este posilnia moderatorsky tim a vzniknu nove relacie a vecery budu zamerane na tanecnu hudbu ako na ceskej E2
Francuzi boli zapleteni aj do vzniku vtedajsieho Rock FM.
nechapem ako moze niekto napisat, ze hudba je dobra, ludkovia, ved toto iste vam zahra fan aj X
Nevidim dovod, preco by mali menit studio.
je to... To dobre zacina a konci hudbou.
dobre, tak porusim slovo a zareagujem.
co by ta tak presvedcilo? mam zakupit techniku a prist k tebe predviest, ze viem "co a ako"?
alebo napis, ako si ty predstavujes presvedcivy dokaz o tom, ze sa vyznam viac, ako bezny obcan SR?
Hovorte si co chcete,ale je to dneska prvy start E2 na Slovensku a konecne pocujem v radiu nieco vesele.Darmo cesi su cesi,ak je to ich manazment.Len tak dalej a nech je konecne uz aj nieco ine v nasom etery,ako doposial:-)
hovorili niečo po 12:00 na českej E2 o tej našej ? Nepočúval som.
No...Moc si ma nepresvecil.Ale ak mas nieco na srdci,tak im napis.Presne ako som to urobil ja.
Ja tvrdim jednu dolezitu vec.Radio prezentuju moderatori,ako taky.NIe obal ale ludia.Vyber ludi do tohto radia je amatersky a podla mna narychlo.
a odkial vysielaju??? zo studia byvaleho OKEY???? ci z nejakeho noveho???
Len taká malá poznámka, Európa 2 je na slovenskom rozhlasovom trhu druhá značka ktorá pochádza pôvodne z Francúzska, aj keď tam už Europe 2 nie je.
Z Fun ci Expresu su ludia dobri,na tieto radia som nemyslel,jedina moderatorka,ktora je horsia,ako Rakovska tak je podla mojho nazoru Brychtova.Uz vacsej kravy v eteri nemoze byt.Mozno,ze to Rakovska zabali skoro,alebo ju poslu kade lahsie,ak sa zobudia a zistia,ze na to nema.Ten uplne prvy vstup co mala,bol ozaj ubohy,horsie ako amater.Co a ako to s nou bude dalej,to ukaze cas.
ako vravim, pokus o vyvolanie hadky. tema je E2, nie moje (ne)znalosti fungovania radia.
radio je moja srdcova zalezitost (predstav si, viac nez mobily - ked uz si tu bezdovodne zatiahol to O2) a pocas mojich studii som sa zucastnoval vysielani kosickeho studia Funradia a Twistu, casto som ich navstevoval aj mimo vysielania a snazil sa co najviac naucit. a mal som stastie na ludi, ktori boli ochotni a naozaj ma zoznamili s fungovanim radia. takze minimalne co sa tyka techniky a fungovania na strane studia (k prenosovym linkam a vysielacom som sa nedostal a ani ma to az tak nezaujimalo) si dovolim tvrdit, ze viem trosku viac, nez bezna populacia - osobne by som sa odvazil potiahnut jednoduchsie vysielanie bez vlastneho moderovania (teda nie one man show - kedze na rozdiel od Rakovskej uznam, ze na moderovanie nemam) v radiu so systemom audiovault (s ktorym mam skusenosti, nakolko sa pouzival aj vo Funradiu aj v Twiste), pripadne z CD.
ja viem, ze si ma sem prisiel len provokovat a zosmiesnit a preto je asi moja snaha o vysvetlenie zbytocna. no napisal som, precitaj si - je to moja posledna reakcia na tvoju osobu, aby som temu nespinil OT prispevkami.
no OMG, to byvale okey bolo proti tomuto paskvilu E2 profesionalnejsie, toto je lacny cesky amaterizmus, nepripravene, urychlene, jedna velka katastrofa, ludia sory, ale ja chcem na SK pocuvat slovenske radio
Kto každý je z One? Myslím že Oliver, na One však dobrí moderátori neboli, možno ich Libor Bouček niečo naučil
Ak ma presvedcis o tvojich znalostiach radiovej techniky tak sa ti mile rad ospravedlnim.Ale zatial mam pocit,ze prezentujes tvoju nevedomost!Tak isto ako o znalosti moderovania,pripravy na vysielanie v radiach.Dokonca ani nevies ako funguje radio.Ci uz po technickej i personalnej strakne.
to uz je co ked je polka moderatorov v europe 2 z RADIA ONE
Doba, ked posluchac blahosklonne daval netrenovanej a netalentovanej moderatorke sancu,len preto, ze je z telky, waaaaaau a ,lebo ved este trenuje, nechajte ju, je nenavratne prec. Su aj horsi? Kto, preboha? menuj jedneho horsieho moderatora z priamej konkurencie - Expres a Fun. Nesranduj kamo. Rakovska za mikrofon, toz to kuva ani omylem. Toto radio pojde do a) straty b) rozcarovania c) posmechu d) hromadnej samovrazdy ceskeho manazmentu, alebo opatovneho noveho formatovania a optimalizacie ako okey "teraz uz vieme co a ako, par rokov a sme trhova dvojka" Booooring.
odkial vies o mojich znalostiach techniky v radiach? snazis sa len vyvolat hadku?
Budú na E2 alebo nie?
Peter,tvoje nic nehovoriace prispevky su hadam vsade.Mal by si sa ist revandzovat do diskusi o O2.Urcite nie tu!
tvoje technicke znalosti o radiu su niekde na hodnote pomocnej skoly.Tak tu nestras.Dobre?
Inak,Barboru,ked uz...Tak by ju mal zobrat do parady hlasovy a moderatorsky ucitel.Lebo to co predvadza je naozaj hroza.
Co sa tyka hudobneho vyberu,tak ten,co pozna cesku sestru,urcite vie,ako hraju.A toto presne zodpoveda stylu E2.
Ak tu niekto ma potrebu diskutovat o E2,mal by si najprv vypocut jej vysielanie z ciech
my sme uz Rakovskej sancu dali. 3 mesiace moderovala program, kde sa mohla dosytosti vysantit a preukazat, co v nej je.
Kvoli nej museli instalovat citacku - to myslim vypoveda o vsetkom.
drzat palce samotnej E2 mozem aj ja, ale Rakovska to ako moderatorka taha dole. plus hudobny gulas mi tiez vadi, zatial asi je to system ala Okey a nie callouty.
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň