Diskusia k téme Europa 2
o tom co pises ty pisem presne ja vo svojom predchadzajucom prispevku ak vysielac radia fm prevadzkuje towercom rds je RADIO_FM ak ho prevadzkuje expres net alebo niekto iny rds je RADIO FM
a rozlisuje ti male a velke pismena chytas doma class fm ked ti rozlisuje male a velke pismena tak by ti malov rds pisat Class FM
ja so si to vyriesnil nikde nemam zapnute af
Ked sme pri tom RDS tak napr. Rádio_FM ma na frekvencii 101,5 je RDS RADIO FM a na 101,7 je RADIO_FM.A aj na inych frekvenciach bud chyba pomlcka alebo text je poposuvany a pod.
Zobor ma EUROPA 2,taktiez aj JAVORINA.
Nielen v Košiciach sa ide pri AF "zblázniť" autorádio, keď sa nevie rozhodnúť medzi 102,0 Košice a 103,7 Prešov [Europa 2], ale aj v týchto prípadoch:
95,0 Rimavská Sobota + 96,9 Poprad [Regina BB]
103,7 Prešov + 107,1 Bardejov + 100,9 Poprad [Europa 2]
104,1 Prešov + 90,8 Prešov [Kiss]
88,0 Nové Mesto n/Váhom + 90,8 Trnava [Jemne]
104,8 Bratislava + 98,5 Nové Mesto n/Váhom + 95,2 Nitra [Europa 2]
89,1 Trenčín + 99,2 Žilina + 92,2 Dubnica nad Váhom [Fun]
a plno ďalších.
Už len z týchto dôvodov - automatického prelaďovania autorádií a duplicitného pokrytia, by mali s tým niečo robiť!
na ostatnych vysielacoch sa zmenilo rds z OKEY na EUROPA 2 presne 12. 12. 2009 o 12:12 na lysej sa zmenilo rds z OKEY na Europa 2 okolo 16:00 myslel som si ze to este upravia ako u radia fm ale dodnes je na lysej rds Europa 2
pocuvajte ake rds vam dava zobor pytam sa preto pretoze tam ostalo poobede 12 .12. 2009 rds OKEY to iste sa dialo na lysej a do dnes je problem s rds neviem preco je na druhych vysielacoch europy 2 rds EUROPA 2 a na lysej je Europa 2 ked zapli vysielac 101,3 MHz radio fm banovce nad ondavou silazna veza 10,00 kW H tiez tam bolo asi 1 den od spustenia rds Radio FM potom to uz nabehlo normalne ako u expresnetu RADIO FM pretoze u towercomu je to RADIO_FM to s tymi malymi a velkymi pismenami mi moje autoradio sony nezobrazuje jemu je to jedno ale moj mobilny telefon sony ericsson T280i to rozozna
Lady Gaga - Bad Romance http://www.youtube.com/watch?v=qrO4YZeyl0I
Dnes o 15,50hod. hrala super pesnička.Prosim,pomožte!aka to bola skupina?
BB je tiez po tichu a este k tomu im to dnes nejako seka alebo co
No, podobne je to v KE, serie sa tu 103.7 z Lysej a miestna 102.0 na miestach medzi blokmi , otrasne hlavne ked cakate na semaforoch a podobne, ked zasusti 102.0 tak sa snazi najst este co to a najde este viac nepouzitelnu LYSU- ta hra skoro vsade a zaroven nikde.
medzi Bánovcami a Trenčínom robí to isté NR hučí a NM je proti nej ticho.
Neuveritelne - kritika a mail do E2 pomohli?! 102,8-čka ide stereo s RDS! Super!
Tak druhy nedostatok: :-)) Totalne zle nastavena uroven vysielacov - ako prepina RDS, jeden nepocut, druhy huci ako diva svina! Zrejme prepinalo medzi ZA - MT - BB a NM (PP zrejme nie) ale bolo to na skusku nervov. Ja som preladil.
Za tyzden tam startuje Hornet, tak mozno nieco instaluju a preto stiahli vykon.
Keby nebol ani W nevadilo by:) v mp3 mam to iste stiahnute za chvilu, bez reklam, mozem si to oopakovat tiez a nemam tam slabych moderatorov:)
Zarazilo ma, ze zilinska 102.8-ka ide snad na 1 W! V meste absolutna nechytacka, automaticke vyhladavanie mi ani neceklo, rucne ho naslo. No velmi biedne bez RDS a kvality! Este ze ide perfektne Martin, lebo ladici E2 by pekne sviatky asi nemali :-)
ved pocuvaj Expres ked sa ti tak paci a nenadavaj na Europu2,lebo vzniklo jedno normalne radio,mne sa ich hudobny vyber paci
Nie som proti rotáciam, ale to, čo predvádza Európa 2 je už trochu extrém. Navyše vôbec nemajú štúdiu, ktorá by ukázala, ako často poslucháči tie najžiadanejšie skladby vlastne chcú počuť.
Ked su to hitove radia co maju akoze hrat??? Hraju to co prave leti a co je v hitparadach a co sa najviac predava, nebudu to predsa hrat 1x za den. Uz vidim keby hraju pesnicky 1x za den ako by ste nadavali , ze nikdy si ju tam nezacul, sak kto pocuva radio 24h denne?
Ty si priamo z rádia alebo len trpíš prílišnou naivitou? Expres sa vraj opakuje do nemoty. A čo robí Európa 2. Tak tá sa musí opakovať asi do skonania :) Výber hudby lepší než Fun? No tiež by som netvrdil. Som zvedavý, čo povieš po ďaľšom týždni počúvania Európy 2. Želám pevné nervy :)
Ahojte. Bol som zvedavý na nové rádio - ked som začal počúvat hlavne výber hudby je lepšie oveľa ako Fun rádio - ste super v rádiu - z toho istého štúdia ako bolo bývalé rádio Okey. Páči sa mi toto nové rádio - dúfam že budú mat časom aj webkameru na stránke. Expres je o ničom, iba sa opakujú do nemoty.
Nedalo mi, nepozrieť si tie fanúšikovské stránky Európy 2 na Fb. S prekvapením som zistil, že fanúšikov je síce cez 4500, ale väčšina z nich sú súčasne aj fanúšikovia českej Evropy 2. Takže treba brať ten počet s rezervou...
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň