Diskusia k téme Europa 2
Urob to ako ja.Cez vikend E2 nepocuvaj a mas pokoj.Ja ked pocujem tie slovenske sr@cky chce se mi blejt.Ego,Rytmus,Tina boze kolka ubohost.Toto treba nasej mladezi.Co viem 90% mojich znamich cez vikend E2 preladuje na Funko.Ale tam je zase afektovana Michaela,takze najlepsie urobit ako ja.Radio celkom vypnut.Mam mp3 atd...
Tiež sa nad tým rozčulujem práve. Ako raz za čas to znesiem, ale takto každý týždeň a ešte teraz 2 dni za sebou je ozaj veľa. Viem, že majú tie debilné kvoty a musia odohrať určité percento SK hudby, ale nedalo by sa to riešiť inak? Napr. častejšie to zaradiť do normálneho playlistu, alebo večer od 21:00 viac piesní ako majú X a Fun. Už mi pomaly dochádza trpezlivosť ako mám rád slovenskú hudbu niektorú ale nie stále.
Vikendy mozes pocuvat najradsej, ale vsak vzdy len slovenská hudba ide, takze cau europa2, mozeem aj ja urobit playlist z mojich naj pesniciek:) takto budete strácat posluchacov
Vsak ked niekto ma normalnu robotu a zjaví sa tam asi dvakrát crz tyzden tak ho uz ani nezamestnaju...
občas tam ešte straší ale hovorím častejšie ho zaskakujú ako tam je, preto sa čudujem, že ich to ešte baví ho furt zaskakovať a ešte furt ho tam zamestnávajú
DOBRE RANO EUROPA2 VCERA VECER MI VYPADLA EUROPA2 PROSIM JA VAM ZAVOLAM A SPOJTEJTE S TECHNIKOM NA SIBIRSKEJ 23 PRESOV
Uz druhy krat som preladil europu 2 lebo take sracky isli (nemam proti slovenskej hudbe nic ale to uz je moc co robia)
Ten este je tam? Vsak som ho nepocul asi uz 2 tyzdne. Tesil som sa ze odisiel odtialto uz!
A čo natom.Načo je tá cenzúra dobrá.Koľko staníc vo svete nemá problém zo sprostými slovami v pesničkách.Aj v rakúsku nemajú problém napr. zo slovami ako je Fuck a pod.problém.A u nás to cenzurujú.
Nechápem že to tu ešte nikto nenapísal na europe 2 teraz v nedelu hrali emanuel bacigala z popradu horkýže slíže a bola tam nádavka jebeme a 1 apríl slovenský boli tiež horkýže slíže na lehátku a bolo tam drbnúť europa 2 nemá niako strach a robia si čo chcú
Na tejto stanici som zaregistroval velmi zvlastny ukaz. Volalo sa to ...nieco ako ..Bindas? Neveril som vlastnym usiam...Je to nejaky pribuzny eduarda bindasa?
Ako nechcem byť sviňa, ale čudujem sa kompetentným, že tam ešte robí. Osobne ho mám celkom rád, ale aby za neho každý týždeň niekto zaskakoval vo vysielaní to nie je normálne. Osobne si ani nepamätám kedy naposledy vysielal celý týždeň. Ak mu nevyhovuje daný vysielací čas mali by s tým niečo robiť, buď nech ho z niekym vymenia, alebo nech ide preč. Však častejšie je tam za neho záskok ako on sám
Keby sa spamätali a dávali piesne tak ako X a Fun od 21:00 napr., nemuseli by ste vy, poslucháči Europy 2 trpieť takto úletmi každý týždeň :)
Dnes (10.apríla) uz zas len slovenskú hudbu hrajú. Teraz toto bude kazdych 10 dni? Preco :(
Pred štyrmi dňami keď som bol v Leviciach, tak okolo 13:03 na frekvencii 95.2 MHz počas dopravy sa na mieste názvu stanice zobrazovalo "KOBRA 2", potom tam nabehlo "EUROPA 2".
Dnes vysiela prvy krat a uz teraz je lepsia a aktivnejsia ako Jurasko
Dufam, ze zostane v E2!:)
Sorry, Martina Stefanikova :D
Zle som to napisal
Poznate ju?
Od zajtra vo víkendovom maxximum muziky Martina Stefankova (14-18) tesim sa !!
PODĽA MŇA JA NEMÁM PROTI SLOVENSKEJ HUDBE NIČ ALE NEŽELÁM SI ABY NA EURÓPE 2 HRALI ĽUDOVKY A STARÉ SRAČKY KTORÉ TAM NEMAJÚ ČO HĽADAŤ V DNEŠNEJ DOBE. JA SI MYSLÍM ŽE SLOVENSKO MÁ DOSŤ MODERNEJ HUDBY AJ PRE EURÓPU 2. ĽUDOVKY PATRIA HLAVNE DO SLOVENSKÉHO ROZHLASU !!!!!!
Výberom pesničiek je dnešný playlist tohto rádia o ničom.Keď už nonstop slovenskú hudbu-tak tam by mali byť Lina Mayer,Peter Bič Project,Zdenka Predná,Palo Habera,toleroval by som ešte Michaelu Paštékovú s pomarančom ale Senzus patrí na šláger rádiá.Samozrejme Európa získala frekvencie po výborných rádiách Koliba resp.Okey ale tým pádom výber hudby a vtip po týchto rádiach v žiadnom prípade Europa 2 nenahradila
Dnes ako som bol v potravinách nakupovať tak medzi 12-13hodinou hrali na E2 Senzus - V hlbokej doline srnka vodu pije. Celkom ma to pobavilo.
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň