Diskusia k téme Europa 2
Čo si myslíte o novom programe s názvom ,, Detoxx" na Európe2 ?
Je pravda, že popoludnie s dvomi moderátormi zaviedlo Fun Radio s FREE TIMEom (možno už aj skôr), no viem pochopiť, že obsah programu sa dá lepšie vyskladať vo dvojici, ktorá môže konverzovať medzi sebou, zatiaľ čo taká one man show je presný opak (aj keď sa mi zdá, že Sabo by také ZOO bral všetkými desiatimi). Stačí len počúvať na Fun Radiu rannú show s Mimom a potom s A&S. Rozdiel je vidno hneď. A možno nič nové nevymysleli, no cením si aspoň to, že už nekopíruju českú E2 vo všetkom a hľadajú si vlastnú cestu. Zatiaľ sú aspoň pre mňa na úrovni nadpriemernej lokálky, ktorá sa dostala k celoplošnému pokrytiu.
A s TOP22 súhlasím. Mohlo to byť aj horšie.
Niekto tu kopíruje Fun rádio alebo sa mi to len zdá?Lebo to už má Fun rádio dlho popoludnie dvaja moderátori.Tažko by v E2 dačo vlastné vymysleli.Môj názor je že k pojašenej Dominike pribudol nevýrazný Tomáš.Ešte ste zabudli napísať že TOP 22 bude moderovať Lenka Prokopová.Môže byť mohlo byť aj horšie napr.Michal.
Nechcem hodnotiť to NIEČO zmenené, pretože tam stále ostal Sabo, tým pádom som odignoroval aj ich prvé vysielanie. Tí, ktorí ste ho počúvali, aké sú vaše názory? By the way, pozrel som si ich fanpage a pobavila ma veta v popisku: "ZOO MILUJE RÁNA S VAMI! Michal Sabo a ranný team." Takže keď Miša má správy, Krnčok sa znova vráti k dopravnému servisu? :)
Ale teší má, že sa pohrali s popoludním.
Nemá niekto stream pre E2 ? Ale nie odtiaľto a ani ten z webu E2-ky, potrebujem pre Mirandu, vďaka.
2. JANUÁRA SA NIEČO ZMENÍ ...
... no trochu "zmenili" na seberiniho program
ZOO ráno na Europe 2
Sabo, Mäsiarová, Krnčok
Afterparty
Marco
Maxximum muziky
Roman Jurasko
Detoxx
Dadikova, Juricek
Vyber si
Krncok
Tam mali niečo najlepšie?:) Fajn vtip:D
Škoda jej bola jedna s najlepších čo tam mali.
no som zvedavy kedy spustia Cadcu, hlavne ako sa to bude miesat s inymi stanicami :)
E2 bude mať asi nového moderátora rannej show. Ibaže by to robil Sabo sám. Novú hviezdu rannej show však budú mať poslucháči londýnskeho rádia Capital. A tu si vypočujte, akým spôsobom tam oznámili meno nového moderátora: http://mediaweb.musicradio.com/MP3/20958414CECF42B…
a čo má z nového štúdia poslucháč? :-))))
Možno Sabo konečne prišiel na to, že je väčší talent ako on ... Sú to len konšpiračné teórie, no tiež ma zaujíma prečo.
A od toho 2. januára sa môže stať naozaj čokoľvek. Možno zas ZOO predĺžia do desiatej, prirobia jeden jingel naviac ... a možno to prekvapenie bude nové štúdio, uvidíme. Keď sa jedná o E2, možnosti sú naozaj nekonečné :)
Vraj sa niečo zmení... 2.januára. Má sa konkurencia báť? :-)
tak pod tento príspevok by som sa hned podpisal.
Ak ju vyliali, je to koniec ZOO. Minuly tyzden som si zapol rannu "show" na Europe 2. A to co som tam pocul, konkretne Sabo + Masiarova ma definitivne presvedcilo zatratit toto radio uplne. Amateri, ktory nemaju dar, ziadnej improvizacie a suhry. 20 rocna neuspesne premudrela "herecka", ukoktana pubertiacka bez obsahu a trapny homosexual, predstierajuci zaujem o hetero spolocnost pasujuci sa minimalne za drzitela oskara a "osobneho" priatela vsetkych trash hviezd ktore zjavne vytvaraju jeho podivny svet. Toto je ta najhorsia kombinacia ZOO aka mohla ostat. Barbora sa urcite uchyti, je narozdiel od nich jedina profesionalka s prijemnym hlasom. Nepatrila tam od zaciatku, ti dvaja diletanti by ju iba stiahli pod vodu, tak ako teraz Sabo uspesne taha Europu 2 dole. p.s. Co take spravila, ked ju odpalili za hodinu tlacitkom delete, neviete ?
U Barbory som bol spokojný s hlasom, ktorý bol naozaj počúvateľný, čo sa nedá povedať o Miše a Sabovi. Nehorázna afektovanosť tejto dvojky spôsobuje to, že aj keď 104.8 sa niekedy na displayi v aute objaví, medzi 06:00 - 09:00 to neni. A tie zmeny ZOO avizujú pomaly každý druhý mesiac a stále je to zlé :D
By the way, Sabo raz spomínal, že TOP 22 je jeho vysnívaný program ... čiže tu je reálna možnosť, že sa natlačí aj tam.
Sabo neodíde, to je typ človeka, ktorého vyhodíš dverami a vráti sa oknom. Barbory je škoda, ale zoo aj tak nebol jej formát. Ona sa určite objaví v inom rádiu.
Kto ju asi bude vysielať? Žeby zase Marco lebo z Top 22 ju zatiaľ nezmazali.
Aj ja som si to teraz všimol ... otázka je, či išla dobrovoľne alebo ju naozaj vyrazili. Ešte keby išiel aj Sabo ...
Europa 2 - Zoo
ZOO BUDEŠ NA EUROPE 2 NAJBLIŽŠIE POČUŤ 2. JANUÁRA! Vynovené a ešte viac fresh... ŠŤASTNÉ A VESELÉ ♥
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň