Diskusia k téme Europa 2
Jedine kto na nu reaguje si ty a mozno nejaki sudruhovia v Prahe si nieco nahovarajum, aby sa uspokojovali:) Na ten brak reagovat? Su doma vsetci zdravi?
ja nepotrebujem nikomu nič dokazovať, len som odpovedal na Lubovu otázku. a česká evropa hrá inak ako slovenská. pozrite si na webe oboch rádií playlisty , ktoré tam visia. ak by bola E2 looser rádio, asi by na ňu Expres a Fun nereagovali. Ale reagujú.Ved to jasne počuť.
Menej travy, viac triezveho rozumu... Chlpci su mimo, lebo radi robia veci ako v ČR a hlavne bez zasadnejsich investicii. E2=looser radio
No len aby. Lagardere sa radi chvália každou blbosťou, že by sa nepochválili novým vedením, to silno pochybujem. Apropo, zatiaľ nejaké veľké rozdiely v playlistoch českej a slovenskej E2 stále nevidím :)
hudobných dramaturgov majú dvoch. jeden je francúz a jeden Slovák. dokonca už dva mesiace má E2 sk vedenie, ale kvôli konkurencii sa to nezverejňovalo. a robia sa aj call outy. Lagardere nič nenecháva na náhodu.
Pre mna osobne z tychto troch radii bolo jednoznacne radio Okey z obdobia od 2001 do 2003, teda z cias, kedy bolo vysielanie rozdelene do 4 hodinovych blokov... Rubriky ako 5 P, Kilecko, Okey Blesk a dalsie veci, boli pre mna maximalne spozitivnenie dna..
Som prekvapeny, ze nikto ho nepremenoval na Radio Kolika.
netvrdím, že to bolo super radio-no určite spomedzi trojky KOLIBA-OKEY-E2 najlepšie. Bolo tam pomerne dosť hovoreného slova, relácie(Mrazenie,Magatický erozín,Mravenisko-Nedeľné oné.....), snad sa ešte dalo radio OKEY vo svojich začiatkoch po premenovaní.
Áno, toto radio vzniklo viacmenej ako trucpodnik voči vtedajšiemu FUNRADIU(prešli tam niektorí z Fun a ROCK FM) a za jeho vznikom stál aj F.Flašík, ale na vtedajšiu dobu sa dalo.Hrali pomerne dosť 80´s,ale vtedy roky 80. neboli tak vzdialené,to je ako keby dnes hrali hudbu od konca rokov 90. až podnes.
Oproti dnešným samohrajkám určite lepšie.Aj keď ja som vtedy preferoval FUN a TWIST. Aj keď aj KOLIBA sa niekedy naladila :)
vec nazoru....pre mna bola Koliba obycajny odpad, co by dnes bol na tom horsie ako Hey.
predchodca OKEY tiež nestál za moc.Ešte tak vo svojich začiatkch po premenovaní. Ale jednoznačne najlepšie hodnotím úplne najpôvodnejšiu stanicu-RADIO KOLIBA :)
Načo mi to bude? No zaujíma ma či sa hudobná dramaturgia nebodaj nerobí v Prahe. A ak náhodou nie, zaujímajú ma nemá hudobných dramaturgov v rádiách
Vie niekto meno hudobného dramaturga v E2?
Zistil som to podla toho,ze ked som bol na vyssie polozenych miestach,kde mi Zobor ide,tak 95.2 bola hlucha.Prebijal to CRo 1-Radiozurnal z 95.1Mhz z Brna-Kojalu.
Ale z akeho dovodu? Vsetko ostatne zo Zoboru ide...
Ide E 2 z tohto vysielaca? Mam pocit,ze to tam bolo a mozno aj je hluche.Dajte info.
ak by ste chceli naripovane diely exxtravaganzy, robim vsetky diely. ak bude zaujem dam sem link. pekny den!
Však ho tam posadila nejaká chorá hlava...
http://www.europa2.sk/sk/tim-a-show/moderatori.sht…
Žeby Gecík skončil už aj na E2?
Kováčik, ako spolumajiteľ E2 nedávno zrušil časopis Žurnál, končí týždenník Markíza a postupne možno ako to bolo v tlačovej správe k ukončeniu týždenníka Markíza: Napriek tomu, že mal týždenník Markíza verných čitateľov a stabilnú pozíciu čítanosti, neúprosné zákony trhu nemožno ignorovať. Svoju ambíciu byť v popredí spoločenských týždenníkov však počas svojej takmer 13-ročnej existencie naplnil," uvádza v tlačovej správe Vydavateľstvo TV TIP, a. s.- niečo podobné časom urobia s E2...lebo týmto systémom, ako to riešia na tom nezarobia ani v roku 2050.
to vies - ale ak niekto robi svoju pracu priemerne az zle a 99 percent ludi sa zhodne, ze to zle naozaj je (napr. ak murar muruje nakrivo), tak ani jeden kladny ohlas nepomoze. skor vzbudzuje podozrejnie z prepojenia (rodinneho, financneho).
na slovensku mame spolocnosti, ktorych vysledky nie su oslnujuce a maju ludi, ktroi aktivne pisu kladne hodnotenia do diskusii a podobne, aby navodili dojem, ze "niekomu sa to predsa len paci". a to teraz necucam z prsta, videl som to v dokumentoch k reklamnej kampani - spolocnost nebudem menovat - ale tiez ma v nazve cislo 2 ako E2 :-)
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň