Diskusia k téme Europa 2
je úplne jedno či je pepan rodina, alebo nie...
je také ťažké priznať si, že niekomu sa môže páčiť niečo iné než tebe??? ja viem, je... lebo "ja" to viem vždy najlepšie. sme slováci, majstri sveta....
rodina?:) to čo predvádza nie je ani o talente a nedá sa hovoriť ani o závisti:)
Aký som ja len rád, že nepatrím medzi väčšinu skrachovaných existencií, ktorá si sem prichádza liečiť svoje vlastné neúspechy, malý penis, suchú vagínu, prípadne osamelé večery pred telkou vo výlučnej spoločnosti domáceho zvieratka. Vtipných dievčať je na Slovensku problém narátať aj na ruke vojnového veterána. Po Adele a Polnišovej by ste pravdepodobne nad ďalším príkladom začali veľmi tuho rozmýšľať... a nič by nechodilo.. A potom sa zrazu zjaví nejaká Dadíková, ktorá sa na nič nehrá, rozpráva ako jej huba narástla (úmyselne, všetci VEĽMI dobre viete, že ak by chcela byť tuctová ako všetky ostatné, začne rozprávať spisovne, obyčajne nudne a nezaujímavo. Tak sa prosím DOPRČÍC prestaňte tváriť, že nevie čo robí.). A najlepšia slovenská vlastnosť okamžite vypláva na povrch. Presne ako povedal ujo Vrbovský, Slovensko zabije závisť a zákernosť. Si po sebe prečítajte, čo ste tu vyplodili a začnite sa hanbiť! Nadávať na človeka s talentom, len zato, že vám nesedí?? Samy sa tým zaraďujete do jednoznačnej kategórie. Svojský prejav má vždy svojich odporcov, len škoda, že tí sa potom ozývajú najhlasnejšie. Keď vám niekto nesedí, prelaďte. My ostatní budeme spokojne počúvať ďalej a tešíť sa, že konečne niekto dokáže zaujať tým, čo hovorí a navyše aj ako to hovorí. PS: Je mi z vás zle.
myslim, ze petra kamzikova v exprese velmi konkuruje slecne dadikovej. hroza nad hrozu
Jenom pokracujte v takovych relacich,je to docela hezke poslochani.
Mne se to docela libi kdyz nemluvijou do relace moc.A jeste napojte vice takovych frekvenci na radiu.
ano, ako život na cintoríne.... Horsia, nez zla.
Mne sa to jej moderovanie náhodou páči pretože je svojská a baví ju to. To je s nej cítiť keď moderuje- život.
nejako to chrci,nie?by ma zaujamlo ako je to na ostatnych frekvenciach
práve počúvam Dadíkovú a už som myslel, že si číta túto diskusiu a snaží sa niečo zo sebou robiť.. ale nie... zase ta sedlačská reč.. :( bože to je des..aspoň že tie pesničky sú fajn :))
Keď počujete v reklame na Europu 2 tu spievanú časť "Evróóópa 2" nemáte pocit ako by ste počuli jingel na poľské RMF FM. Keď to "Evróóópa 2" začnú spievať zneje to ako "éReMeF eFeM". Neviem, či to len ja počujem, alebo aj Vy...
ano, Dominika je naozaj svojská a mohla by sa naučiť konečne po slovensky, lebo tak ako ona moderátori v slov. rádiách nerozprávajú a nepresvedčila ma ani farbou hlasu. chalani sú do jedného fajn.
ale sak.. ona vysielala volakedy pre radio MAX kde vydrzala asi jeden rok a neskor v radiu one NR, ktore ma velmi malu pocuvanost...
nechapem ako mohli do velkeho celoplosneho radia prijat domcu
napr aj Oliver je z radia One, ale on je fajn moderator... ale Dominika.. snazi sa bud niekoho napodobnit, alebo sa snazi byt za kazdu cenu vtipna no kazdopadne ani jedno a ani to druhe jej neprospelo dobre!
Nepochopím ako z nej mohli urobiť hviezdu toho najvyššieho formátu a posadiť ju do štúdia na pravé poludnie,kedy býva najväčšia počúvanosť...hento podľa mňa ani na Východe nie je IN..úplne mi stačila hláška púščam vám šupovicu od šaňa pola.dávida a starej estel...Dedinská rozlúčková deviatakov je šuvix oproti tomu čo tam dievča predvádza:D
MIII-NI-MUUUU-UUM ... muziky.. ojropa cvaj-undfuncig :)
Namiesto E 2 mali urobit FREKVENCE 1 tak ako je to v CZ!
no na nej počuť, že je niekde od Nitry, jej prejav pre človeka z inej časti krajiny je skôr smiešny, ako IN, je to akoby prijali niekoho s total vychodniarskym prizvukom:) Na východe IN, inak OUT... Nie je v rozhlase po drote, ale toto cesi nemaju sancu rozpoznat...
Tak ako neprofesionalne robili Okey , robia teraz Europu 2
Osobne si myslím , že takto o rok budú mať do 6 % a rádio bude na predaj , alebo dalšie preformátovanie.
Ani mne sa nepáči ked tam je Dominika. Vsetci sa tam snazia pride tam ona a očuvajte nás aj nadaléééj a podobné hlášky.
Strapňuje samu sebe a tak isto aj celé rádio. Neviem čo si myslí keď tak rozpráva ale isto sa to nehodí do rádia.To rádio počúvam rád ale keď je tam ona tak to vobec nepočúvam.
Mal som ho pustené aj v kancelarií no bol u mňa zákazník a neviem trápňe som sa cítil keď tam začala hovoriť takou "sedlačinou".
zrobte to ako ja.. preladte :) v iných rádiach som to nepostrehol...
nezdá... Babena si myslí aká je cool a trendy, pritom vysiela ako v dedinskom rozhlase. Prejav, hlas, vyjadrovanie je uplne OUT.
Ozaj by som nechcela nikoho kritizovať,ale Dominike by trošku nezaškodilo vypočuť si tie jej vlastné výplody,niekedy sa aj poslucháč musí cíťiť pri jej vstupoch trápne..možno sa to iba mne zdá pritiahnuté za vlasy...neviem..
"Exkluzívne ako prvé rádio máme play list na webe..." tak to sú aké kecy. Ten čo zadal tú reklamu, je veľmi rozhľadený a kompetentný ohľadne hudobného biznisu a má prehľad o rádiách na Slovensku a ich webových stránkach. Alebo sa zastáva názoru, že reklama je reklama.
kecy, kecy, kecy...stagnujuca obalime zastavila klesajucu tendenciu a padajuca, ze radio straca ako medium ze?:) Jedna transformacia uz bol beh na dlhu trat a financne to zjavne podcenili, teraz detto... Cesky management nemoze robit SK radio.
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň