Diskusia k téme Hľadá sa názov piesne
Ja som už skúšal všeličo, ale bez úspechu. Tú pieseň som počul ešte pred pár rokmi vo Francúzsku v jednom bare. Vtedy sa mi veľmi zapáčila. Odvtedy som to nikde nepočul. Na YouTube je X piesní s názvom "All night, all night", ale ani jedna to nie je.
Treba skusit v telefone vyhladavac ale ..
Moze viacero verzii alebo nenajde. .
Ale komplikovane ale ucinne hladat..
Podla nazvu piesne. A vyhodi viacero
Moznosti..a potom ich pocuvat a najst
Spravnu alebo nahodu :))....
jednu tanečnú pieseň niekedy z rokov 2000 až 2019. Ženský hlas tam spieva v rýchlejšom tempe "All night, all night". Veľmi dobrá pieseň, ktorú neviem nájsť. Nevie niekto? Ďakujem.
Neviete náhodou niekto názov Only you od Yazoo cover od Westlife?
Skús nam písať Dušanovi Kalnému do Rádia Best FM, možno bude vedieť...
Nemohlo to byť od otca Aliho BREZOVSKÉHO v podaní jeho syna Mareka BREZOVSKÉHO a jeho kamarátov - hudobnej skupiny KAMARÁTI z Ústredného domu pionierov (dnešného prezidentského paláca) na vtedajšom Mierovom (dnešnom Hodžovom) nám.?
Marek BREZOVSKÝ a Radoslav LONGAUER už sú po smrti.
Je to zo 70tych alebo 80 tych rokov a pamatam si len refren:,, my sme deti panelakov, co modrou Farbou do oblakov , pisu tento inzerat. Vymenime prales domov za stop luk a dvasto stromov...
Kto vie, prosim dajte vediet, nikde to nemozem najst.
ahojte :) Môj dedko zvykol spievať túto ľudovú pesničku. Už dlhšie sa snažíme prísť na názov, ale nedá sa... pozná ju niekto?
zamiloval som si dievča ako kvet,
každý mi ho závidel.
Myslel som si, že s ňou spoznám celý svet,
ale osud lásky mi to nedoprial.
odpadlo mi šťastie, muselo tak byť.
teraz si ja spomínam, stále keď som sám,
pesničku si túto zaspievam.
dievčatko krásne, či príde tento čas,
že ťa budem dráha helenko bozkávať.
Iba hviezdy na nebi to vedia, že ja bozkom uspavam tvoj zrak.
Helenko moja milá krásna, len teba, len teba jedinú mám rád.
Polemic - Ako to prežijem
https://youtu.be/Wz0wKJ2tU28
Poprosím názov interpreta a skladby viem len útržky Klára to prežije, Ķlára to zmeniť chce náhodou prichytený ako pri prvej cigarete
Už som to našiel...
Hovoríš veľa, povieš málo...
Spievané/čistý inštrumentál?
Jeden hlas/viacero?
Ženský/mužský/detský hlas/mimozemšťan/kombinácia?
Jazyk? Anglicky áno/nie? Slovensky/česky/vietnamsky/swahilsky?
Výrazný nástroj (nástroje)?
Išlo to v lete 2020 na Slager FM, ale nie je to z 2020,je to omnoho stašie. Je to štýl trošku ako las ketchup - the ketchup song ale nie je to toto, je to niečo iné a bolo to ako zvučka snehových správ na TV Markíza (ale neviem v ktorom roku - asi koncon 00s alebo začiatkom 10s). Vedel by niekto poradiť?
Ako prvé mi napadla piesen od French Affair- my heart goes boom.
Texty typu tarara casto pouziva aj skupina Soundlovers napr: run away, alebo aj piesen surrender.
Ahojte hľadám solo speváčku a pieseň neviem si spomenúť ako sa volala stará pieseň asi 10 rokov bol to začiatok asi Rö asi dva o z dvoma botkami v názve, ak dakdo vie názov ďakujem
predpokladam ze toto:
Tak to potum bude Tublatanka
https://www.youtube.com/watch?v=fprlKUnxEzQ
Ci?
Neviem žiaden text ale v referende sa spieva a viiiiiiii , je to Slovenska pesnička. Viac neviem
zdá sa, ze hladate tu istu piesen, už ste zistili? pls....
Jozef Jenca aj ja hladam tu pesnicku, ak niekto vie nech poradi ,Dakujem.
Pieseň začína:
Už len pečať na tvoj list ti ešte dám
Viem iba útržky: pre vás je táto pesnička,Viem, hľadá má, hľadá, kamaráti moji...bojí sa, bojí a tak ma hľadá mama...je môj anjel strážny keď sa zbláznim...
Dobry den chcem sa vas opytat ze ci by mi vedel niekto poradit ze ako sa vola tato hudba na YouTube s tymto nazvom DJ ANDI In The Mix @ Music Channel Episode 201 HD, a vo videu zacala hrat o tomto case 37:40, lebo na aplikacii Shazam to nevyslo. Dakujem.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň