Diskusia k téme Hľadá sa názov piesne
Viem iba útržky: Viem, hľadá má, hľadá, kamaráti moji...bojí sa, bojí a tak ma hľadá mama...je môj anjel strážny keď sa zbláznim...
Shanks & Bigfoot - Sweet Like Chocolate je tam aj to tam tararam tararam
Jedine titulky čítať:
https://uloz.to/file/ToGWcqmdj/stv2-osadne-2016-05…
;-)
KTO NAJDE TUTO PESNICKU KTORA VLASTNE AKOBY ZAZRAKOM NIE JE NIKDE TEN NAJDE POKLAD :D tam je tak refren ze koniec... nejaka baba to spieva dufam ze nie je slovenka lebo ma porazi po anglicky to je jemny hlas tsun tsun tsaram na refren, neskutocne dlho to hladam na YT playlistoch neskutocne vela videi top of july, august a pod. som presiel a ani jedna z nich to nebola tiez som hladal podla historie co hrali radia v danom obdobi doradu som siel niekolko dni a kukal co by to mohlo byt na YT a nic...
Budem rad ak to niekto najde, naposledy som to pocul asi koncom jula 2019 ale text mi vypadol lebo som na to uplne zabudol a potom som si spomenul ze to hladam, nahodne cakam ze to objavim nezabera nic ked neviem ani lyrics.
mozno tam bolo nieco s love ale refren je taky opakovaci na tu tu tu táram spolu a potom to ta spevacka tak taha a akoby si to vychutnavala totalne, strasne dobre to znelo a ak to najdete tak sa to bude urcite pacit aj vam, myslim ze je to presne taky menej znamy song ktory haldate roky a zrazu ho niekde pocujete a ste doma :DD
Veľmi sa mi páči pesnička z filmu Osadné.začína sa hned na úvod filmu.Ja by som vás poprosil o zaslanie tejto krásne Rusinskej piesne.
Ako sa volá spevák, ktorý spieva v reklame O2 Nekonečný príbeh (dáta)? Je to podobný hlas ako Skrúcaný, ale on to nie je...
ahoj felix,pokial vieš názov originalu od bee gees,napíš sem,,,ten slovenský text,ktorý si sem napísal,je mi trocha známy,ako by som ho už niekedy počula,,,no bohužial,neviem sa rozpamätať...
Refren : spomínam na chvíle na jednu hru, s tebou, s tebou, aj k hre treba vášeň, vášne však mrú, únavou, únavou ...
Dobrý deň chcel by som vedieť názov tejto dobrej hudby čo bola na YouTube s týmto názvom DJ ANDI In The Mix @ Music Channel Episode 201 HD - YouTube , a začala hrať v tejto minúte 37:40. Ďakujem
Pesnička vo videu na Youtube od youtubera StudioMoonTV (názov videa ,,Takže som sa rozhodol uploadnuť najstaršie video z Minecraftu,, začína na minúte 3:11. Ďakujem
Dobre rano chcel by som vediet nazov tejto dobrej hudby ktora je na stranke medialne.sk s nazvom Elektrolux zvyste svoje naroky
Volako neviem presne ale som ju pocul ked som bol dneska v dm drogerie v starom pryore v Banskej Bystrice a tam som skusil cez shazam ale tu hudbu som zial nestihol skusit cez aplikaciu tak potom co nasledovala za tou dalsia a mala nazov Lady Antebellum - Bartender , iba uz to sa mi porarilo preverit.
Dobry den chcel by som vediet od Vas nazov tejto dobrej hudby ktora zacala hrat dnes o 13:00 hod pred touto hudbou Lady Antebellum - Bartender. Dakujem.
Zdravim, neviete, ake radio hra najcastejsie v city arene v TT na zachodoch? ja viem, cudna otazka, ale hladam 1 song, ktory som tam pocul a neviem ho zaspievat, takze jedine mi ostava ho najst cez radio playlist, ale uz som skusal preskumat vsetky playlisty a nenasiel som to. Dakujem.
Bude to Regina, Slovensko, mozno ze si na chvilu chytil Kosice, ale X, Fun, E2 by som vylúčil. Ak budem mať čas skusim zbehnut playlisty
Bolo to v čase od 13:00 do max. 20:00, hralo to v meste Košice, a možno to mohli hrať na staniciach : funradio, radio slovensko, radio regina východ, európa 2 alebo na radiu expres
Presnú radio stanicu neviem lebo som ju počul keď som prepinal medzi stanicami.
Ak nevieš rádio, tak skus napisať aspoň mesto v ktorom to rádio hralo, na celoplošných Hot AC staniciach to nehralo určite. Dosť možne, že to bude nejaka regionalna stanica
Dnes som v radiu počul pieseň ktora sa mi zapáčila ale neviem ako sa volá. Viem le že je to slovenská pieseň, spieva tam chlap so ženou a niekde sa spieva : buď za a) chcem border koliu... radšej malú civavu , alebo za b) kúp mi border koliu ... radšej malú civavu,,
Fakt si nepamätám presny text ale bude to asi jedno z toho čo som napisal , pieseň bude asi s vianočným motívom , hľadal som ale že úplne všade ale nie a nie ju nájsť pls poradí mi niekto ..
pozerám playlisty naposledy som to počul niekedy v lete ale neviem sa k tomu dopátrať hralo to možno pár krát ale nie často 2x som to počul v práci počas celého leta aj to nie celé, no v refréne si baba išla tsu tsu tsu tu ra ra ram,
niečo your love v texte inak fakt nemám šajnu, na youtube som hľadal aj rôzne top 100 a top 50 a stále nič kto toto nájde je fakt frajer, je nemožné to nájsť napriek tomu že to znelo lepšie než všetky tie blbosti čo hrajú v pozadí bola gitara nie rocková ale tá normálna akustická možno to bola country speváčka ale znelo to ako čistý pop... fakt neviem... hľadám to už dlho len som si neskoro spomenul na to
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň