Diskusia k téme Rádio Aligator
Tiez mi budu chybat, aj ked playlist mali velmi maly. Mozno aj vyskusam tie rolky, po ktore uz nemusim az do Tokya :D.
Na nový playlist nabehli už zrejme pred polnocou, ale znie to veľmi dobre. Aj keď Aligator mi bude chýbať. Z Antény Rock mám triašku keď ju počujem
a to akože nemajú úspech rockové stanice na slovenskú že vydrží čo najviac anténa rock to musí a bez nej ani na krok no určite a ja to počúvam stále nonstop cez deň je skvelá stanica.
Samozrejme, neviem pretože aligatora intenzívne nepočúvam. Ale naladil som ho ešte dneska v aute, stream stale beží, tak som zasa nevedel :) No, zdá sa mi, že rockové radia nemaju na slovensku velký úspech.. Ani Antenna Rock, či One Rock nemaju nejaku velku počuvanost
Oni sami to promujú vo vysielaní. Môže byť niečo oficiálnejšie?
Ak nejde z ich strany o žart tak osobne to tipujem na koniec k dnešnému dňu a nový začiatok od pondelka 1. apríla
Predsa Aligator stále vysiela aj na internete aj v FM. Je to už niekde oficialne, že konči ?
Kto vie, co bude namiesto Aligatora? Skoda ho ...
Ale už majú iný (nový) zvuk, takže minimálne k technickej zmene už došlo
Teraz som počul upútavku kde hovorili (nie doslovne), že je čas sa rozlúčiť s Rádiom Aligátor a začať niečo nové.
Tak mohol som napisat zaujimave ulovky,alebo zaujimave radia,ale tak bol to aj zamer takto pomenovat.Tak na tu oblast to zaujimave bolo,pretoze v tych miestach sa mi podarilo zachytit aj napriklad Radio Best FM z BA na 88.0,nakolko v spominanej lokalite na tejto frekvencii su velmi silne Jemne Melodie z Javoriny....
"ulovit velmi zaujimave kusky radii"
bola tam skladka odpadu?
Robil som si taky bandscan v septemvri minuleho roka a toto radio sa mi podarilo naladit vo vybornej kvalite na kopci nedaleko Myjavy,konkretne nad osadou u Junasov.Cely Bandscan mam ulozeny a podarilo sa mi v tych miestach ulovit velmi zaujimave kusky radii.
Na Aligátore hrajú pesničku: najprv spieva chlap, potom žena: "keď nie som triezvy, milujem všetky dievky, keď nie som triezva, milujem všetkých chalanov..." Celé otrasné, vysoko primitívne... Nenosím do roboty notebook a potom sa mi to nechce hľadať v playliste.
Škoda že nemajú moderátorov bolo by to potom dobre rockove rádio.
Keď hrajú nepočúvateľnú slovenskú hudbu - "blivajs", preladím. To sa fakt nedá počúvať...
Dnes som si všimol že vďaka sponzoringu vrátili hodinové jingle (vrátili aj ďalšie z vyradených jinglov) a pribudli aj nejaké dva nové reklamné spoty. Neviem či pomenili playlist ale dnes sa veľmi dobre počúvajú, bez zbytočne tvrdých a do "classic rock" rádia nezapadajúcich skladieb. Palec hore.
prečítal som príspevky dole ...ste normálny ľudia? jediné rádio v Európe ktoré hraje kvalitný rock a vy máte pindy? By som Vám prial jazdiť po Nemecku Rakúsku a počúvať ten Americký hnoj čo púšťajú..hnus!!! Keď idem do talianska sa teším na Rádio Itália-Solo Muziko Italiano a hlavne že prídem na SK a jedine Aligátor!!!...škoda že len BL a blízke okolie...ale doma cez internet online nonstop
počul som Svetlo...som na týždňovom volne..3dni som to hľadal v playliste ...a našiel som ...happy
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň