Diskusia k téme Rádio Aligator
Počúvam ich momentálne cez internet a nejako tá hudba preskakuje...čo s tým majú??
Áno, vysielajú normálne na 97.20 MHz.
uz zopar dni nic nejde spustit, este vysielaju?
Tak dnes som si po dlhsom case pustil Aligator a pozrel playlist.Skoro som odpadol a okamzite aj vypol!!!Tie zasrate kvoti doslova znicili kvalitne classic rockove radio!!!To co sa tam teraz hra je odpad odpadov sk muziky.Bravo,len tak dalej!!!
Ejha, čo pozerám dnešný playlist, tak slovenská hudba je v značnej prevahe.
No je to bieda, počúval som toto rádio hneď od začiatku, tešil sa tomu, že vzniklo. Dnes sa skoro nedá počúvať jednak kvôli výberu interpretov, ktorí majú zastupovať povinnú domácu tvorbu, jednak kvôli dosť veľkému podielu českých interpretov ktorí nevyhovujú môjmu hudobnému vkusu a aj celkovo kvôli playlistu, trošku ma uráža, keď sa nič nové nedozviem a stále mám počúvať iba tzv. "najväčšie rockové hity". To je ale problém všetkých našich rockových rádií, pretože sú to komerčné rádiá. Áno je to môj názor, nemusím takéto rádiá počúvať, našťastie dnes existuje množstvo rockových internetových rádií rôznych odnoží rocku, čo asi tých, čo presadili povinné kvóty nezaujíma. Aj tak by som privítal nezávislé nekomerčné rockové rádio s bohatým neobohratým playlistom a tematickými reláciami, ale to je o peniazoch.
Dnes som sa zhrozil,medzi svetovými stálicami sa začal vysielať slovenský brak a humus,a to vo velkej miere!!a to má rádio výnimku zo zákona!!!už som ho prestal počúvať,a to som mal pustené nonstop od rána do večera!dám si rádiá,ktoré sa nepoklonkujú súčas.smeráckej vláde!!!!
Tak už aj Aligátor sa pokazil - začal hrať podľa kvót :D A dnes večer zaradili čisto SK hodinku.
A RDS CT dátum je ako nastavený, už je v poriadku?
Po dvoch dňoch nosnej , rádio Aligátor opäť vysiela na 97.20Mhz,aj Online na webe :-) :-)
Dnes sa mi zobrazovalo na 97.2-ke 11-5-2016
Žeby k nám konečne prišla RTL GROUP? To by bola parada http://www.masmedialne.info/viete-prvi-radio-aliga… :-) :-)
hmmm.. robiť pop rockove radio pre ba, no neviem...
Jasné, nejak mi to uniklo. Očividne máš prehľad.
predlzenie sa poriesilo uz vlani vo februari, ide sa dalej
dnes su za stanicou novy majitelia: Norbert Lazar (vlani predal podiel v Best FM) a Milan Kralik (ex-riaditel Fun Radia)
stanicu urcite caka rebranding a rockova samohrajka ako ju dnes pozname to ma zratane
su tu nejake indicie, napriklad domena ktoru si tento rok spolocnost zaregistrovala (je to nazov jednej pop-rockovej francuzskej stanice)
ale minule mi spekulacie nevysli, tak zostanem iba pri tom, ze sa tesim na cokolvek co bude mat aj moderatorov :)
https://www.radia.sk/radia/aligator
Ale zrejme ešte majú nárok na jedno automatické predĺženie licencie.
ja som toto radio pravidelne pocuval, to bolo este v casoch ked spikroval marian greksa ...
prislo mi to ako dostojna nahrada za Rock Jam Radio ...
uz ale nic z toho nie je pravdou ...
trochu mam z tohto pohladu obavu aj o Rockovu republiku, az ju raz dosietuju a Lengyel to preda ...
predsalen ja nechcem rockovu samohrajku, alebo niekoho ako je Tomas Kadlec, ktory by viac pasoval do Radia Sport ...
Obávať som sa neobával, až tak by mi nechýbal ;)
si sa obaval predcasne ... uz to bezi
RDS ide, asi im zamrzol server a nema kto otocit :)
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň