Diskusia k téme Rádio Aligator
To radio sa v pocuvanosti stale drzi na peknych poziciach! Bravo, drzte sa!
Pozerám ich mapu pokrytia a ma to nasralo, že aký kúsok pokrytia chýba aby sa to dalo aj v Smoleniciach chytiť. Chytil som ich, ale až v smolenických lesoch niekde kúsok od Zárub :D
Dnes doobeda som ich pri Technopole chytil na 94,1 aj s RDS
192kbit stream:
http://stream.aligator.sk:8000/aligator_192.mp3.m3…
128kbit stream:
http://stream.aligator.sk:8000/aligator_128.mp3.m3…
64kbit stream:
http://stream.aligator.sk:8000/aligator_64.mp3.m3u
56kbit stream:
http://stream.aligator.sk:8000/aligator_56.aac.m3u
Len doplnim,ze s dialnice v smere na Stupavu-Malacky.Nie opacne do BA :-)
Dneska som bol v Marianke a musim povedat ,ze vysielac DNV - 97.2 je perfektny.Hralo mi to uplne cisto od Krematoria cez Zahorsku Bystricu a Marianku.Horsie to bolo asi cca 500-1000 metrov pred odbockov s dialnice na Zah.Bystricu-DNV,kde Petrzalsky vysielac postupne zacina slabnut a zacne nabiehat vysielac DNV.Ale ten prechod na DNV ani nebolo nejak pocut,ze by sa obidva signali nejak spolu miesali.Skor ako keby za kopcom opat nabehla Petrzalka a nie DNV.
Na najblizsom zasadnuti RVR bude odsuhlasovat zmenu majetkovych pomerov v tomto radiu a tiez predlzenie licencie, ktora v lete konci. Dnes je konatelom clovek, ktory bol v minulosti v predstavenstve jednej akciovky patriacej Towercom.
Na niektorých miestach je slušný signál aj v Malackách
Na ich FB stranke maju aj mapku pokrytia ako celok ( Petrzalka+DNV ) a este aj samostatnu mapku pokrytia DNV :-) https://www.facebook.com/radioaligator?fref=ts
No super, konecne to rozvysielali aj stohto vysielača :-) Aky je dosah? Nevie niekto? Ak môžte, napiste.
Mňa zaujíma, čo s v tom rádiu deje. Lebo podľa vyjadrení na FB aspoň v decembri rádio neobsluhoval obvyklý personál.
Radio Aligator uz vysiela aj smerom na zahorie! Ale urcite zaujimavejsia informacia je na radia.sk info o ANRTS!
Kvalita streamov je zlá, v pozadí počuť šum. Pravdepodobne vytvárajú stream zo signálu z tunera. Je to škoda.
Dokonca je tam aktualna mapa pokrytia + historia stanica :-)
Nie len nove logo, ale aj novy web www.aligator.sk :-) A musim povedať, ze vyzerá to dost dobre.Pripomina mi to uz štýl zahraničného zapadneho radia :-) Parada, len tak ďalej.
Dnes medzi 14.30 a 17.00 sa hrala jedna pesnička ktora sa mi velmi pačila. Radio aligator.Nenašiel som playlist nikde 2.jun dakujem za pomoc :)
Sú jednoducho skvelí a hlavne sa odlišujú. Držím im preto palce spolu s vami ostatnými, aby vysielali aj naďalej, prípadne rozšírili svoj dosah aj mimo BA. Viva muzika
Neviem ci niekto postrehol, ale Radio Aligator ma konecne po dlhom case novy web zo základnými informáciami.Vyzerá celkom dobre:-)
tak aké je toto rádio :) Konečne niečo normálne. Už mám plne zuby tých hitov na iných rádiách. rada si pri počúvaní zaspomínam na časy minulééé :) Dobrý pocit. Fakt konečne great radio station :) Diky diky a na to vam davam do pozornosti Aerosmith - Dream on ...:)
Pre mňa bezkonkurenčne naj rádio. Kopec skvelých vecí a aj tie čo nie sú celkom podľa môjho gusta sú počúvateľné, na rozdiel od iných rádií, kde skôr či neskôr (veľa krát skôr ako neskôr a niekedy až moc skoro :))) natrafím na grc, ktorý nedokážem počúvať a musím hneď prepnúť. Obľubujem skôr hard(pop)rock, takže napr. ich Pritvrdené stredy až tak nemusím, to radšej Klasický štvrtok, ale celkovo sú super a môžem ich počúvať celé hodiny. :)
Len pár vecí mi je záhadou:
- skoro žiadne reklamy, zveličene tak jedna za pol dňa; z čoho vlastne dokážu existovať?? To je len pár nadšencov čo do toho vrážajú vlastné peniaze alebo čo? Inak tento fakt mi samozrejme vyhovuje, človek môže nerušene počúvať hudbu a nie je furt rušený ako na iných rádiách. Ale mám strach, že takto to nemôže fungovať do nekonečna a raz budú nútený skončiť, čo by bolo veľká škoda. :(
- tá ich stránka bude vo výstavbe pomaly tak dlho ako naše bratislavské metro :D Ale majú tuším fanpage na FB, čo mi je ale u riti keďže ten z princípu nepoužívam :P
- stream z tej ich pseudo-stránky a aj z tohto portálu je dáky nekvalitný (a málo hlasitý) na to že uvádzajú 128kbps.
- pokrytie momentálne k dnešnému dňu je fakt bieda. Teda doma sa nesťažujem, keďže som z Petržalky a Technopol je vzdušnou čiarou necelý 1km (jasný čistý signál, dokonca hlasitosť je neviem z akého dôvodu vyššia o 1-2 stupne ako iné stanice). Ale keď idem autom, tak napr. v Rusovciach je signál už slabší a ďalej v Čunove už sa vôbec nedá počúvať. Dobrý príjem snáď len v tej Petržalke. Ak nechcú byť len marginálnym hráčom a chcú získať nových poslucháčov (aby vôbec prežili), tak ďalšie rozšírenie frekvencií je absolútne nevyhnutné. Snáď sa podarí čo nižšie píše Power150.
Pital som sa na Facebook-u,ze kedy spustia vysielac v BA-DNV a ci pojdu aj mimo Ba,ako to na zaciatku avizovali.A odpisali my,ze BA-DNV bude coskoro spusteny,ze vybavuju povolenie na umiestnenie vysielaca a ze do jesenneho licencneho konania chcu ist s 3-troma novymi frekvenciami mimo BA.Dobra sprava,tak im drzme palce,aby im to vyslo:-)Tesim sa:-)
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň