Diskusia k téme Rádio Rock

Nemusíš ďakovať, pošli fľašu kvalitného vína :-D *
* to bol vtip....

Ale voľná je aj 93.6 MHz v Ružomberku, lenže tí sa jej vzdali, našli si lepšiu a tým pádom tam visí a je nepoužiteľná.....
To je tak, keď technici ExpresNetu neovládajú problematiku jednofrekvenčných sietí......

Tak to si ma nachytal už druhýkrát, ale 92.4 MHz Ružomberok by bola rušená Martinskou freq rádia Goldies, ktoré tam vysiela....
Pokiaľ by ovšem nemala výpadok.....

Expres vysiela v donovaloch na 93,6, volna v ruzomberku je 92,4…

Nemohli, je rušená s rovnakou frekvenciou na Donovaloch, kde vysiela Expres....

Mohol by rock zaziadat este aj o ruzomberok, ta je volna…

Ak začne Best šetriť a vzdávať sa frekvencií, prípadne ich meniť za menej výkonné, tak bude mať ešte menej inzerentov ako do teraz.....
Best má problém inde, nevedia čo majú robiť a ani ako to majú robiť. Navyše Netušil nemá k dispozícií voľný kapitál, aby mohol investovať do rádia s tým, že návratnosť by začala o 5 rokov.....

To mi je tiez jasne. Skor mi ide o to ako by best fm mohol usetrit a rock rozsirit pokrytie. Za mna by fun mohlo vratit tu mestsku frekvenciu, tu by zaziadalo best fm a 93,8 by zaziadal rock

Ja Ťa chápem, ale rada nemôže len tak odoberať a prideľovať frekvencie

Este by mohol best fm prist o kosicku 93,8 a tu by mohol mat rock…

Ale tieto dve frekvencie by sa rocku dost hodili. Mali by prakticky od bratislavy az do brezna celkom slusny signal…

Lebo asi ešte nedostali frekvenčný list od Telekomunikačného Úradu. Potom majú určitú dobu na spustenie a až potom môže Rada odobrať frekvencie.....
Petráš asi zistil, že Detské Rádio nie je pre inzerentov zaujímavé, tak mu je osud Levického vysielača ľahostajný....

Preco o tieto dve frekvencie nepoziadaju? Na levickej “stostyridvojke” je uz roky sum a v nitre detto. Pochybujem ze detske to tam rozbehnu… mohli by mat potom bez vacsich vypadkov signal od bratislavy po bansku bystricu…

Teraz akurát počúvam nahrávku Fermáty, ktorá sa odohrala v Malom Berlíne v Trnave pred dvoma mesiacmi. Rockoví fajnšmekri si to môžu vychutnať.....
https://www.youtube.com/watch?v=QZ-3szDbvDw
https://www.youtube.com/watch?v=53hw657p2kU
Bohužiaľ, keď fungovala Rocková Republika, pokrytím mu dosť konkurovala Anténa Rock, čiže malo problémy s počúvanosťou a z toho vyplýval nedostatok peňazí. Tak Lengyel začal meniť formáty, až pri poslednom pokuse premeny na Máriu mu to Rada zatrhla. Myslím, že ak by vedel, že Anténa skončí, mohli sme mať rockové rádio, na oveľa vyššej úrovni, ako to čo máme teraz......

Hudobný dramaturg sa naozaj nevyzná v rockovej hudbe. Pozri si playlist, v kvázi rockovom rádiu pozerám že hrajú: Elán, Gladiátor, Desmod, Peha, Team atd. Ach jaj škoda bola Antény Rock ale ja Rockovej republiky.

Kedy bude toto rádio hrať aj také Slovenské rockové legendy ako je Fermáta? Či hudobný dramaturg sa v skutočnej rockovej hudbe nevyzná?
podiel [%] celkovej počúvanosti
3. + 4. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň