Diskusia k téme Rádio Rock
už išli 3 pesničky čo nemajú chodiť na rádio rock popove Desmod,Imt.Smile,Peter cmorík išli okúrat teraz večer nemá to byť na tom to rádiu na rádio rock to mi povedal aj albbert z BB čop moderoval bystrici rádiu môžete ešte viac pritvrdiť silno 10 piesne za týžden dať do playlistu večerné slovenské popove nedavájte rockové slovenské iba.
Jednoducho, na Slovensku sa nevie urobiť poriadne rockové rádio, okrem Rockovej republiky, to bolo super rádio. Škoda toho rádia, lebo tak má nejako vyzerať rockové rádio...
V Rockovom rádiu som videl v playliste aj skupinu Pehu. Fetujú ti čo robia playlist, to rádio my to pripadá ako druhy nezmysel menom Melody, medzi týmito dvomi rádiami nevidím žiaden rozdiel. Ach jaj zlata Anténa Rock toto kvázi rockové rádio nikdy nebude mať na Anténu Rock.
Nielen hudba, ale aj moderátori sú na hovňo. To sú moderátori hodní do Expresu napr. a nie do rockového rádia. Hlavne tá trápna Ľupka. Čistá katastrofa.
A keď vidím v playlist Imagine Dragons, Para a pod...noo, mám dosť. Rádio bez budúcnosti. Snáď to niekto z vedenia číta...
nemá význam sa tu vzrušovať, tupému slovenskému poslucháčovi stačí 10x denne metalica acdc,linkin park, slíže ,inekafe ...a furt dokola. taká Vlna rock.Dookola pár pesničiek a každý deň to isté. Hrajú oni vôbec niečo nové, cca 5 rokov dozadu? to by asi redaktorko musel pohnúť zadkom. Toto rádio je grc a počúvať sa dá len ako núdzovka.
Nam píš Antale...
Ja som ich už dávnejšie prestal počúvať. Úplne zbytočné rádio, keď je hentak nastavené. Ja si rockové rádio predstavujem úplne inak.
opäť s pocitom, že je pri počúvaní je vám trápne za samotných moderátorov, ktorí majú za úlohu robiť šou...
Všetky slovenské rádiá stoja za fajku dymu.
Aj na Rádiu Slovensko už ráno po piatej hodine nieje počasie s meteorológom ( bývalo to 20 rokov),ale teraz už iba prečítajú zo stránky SHMÚ za pol minúty počasie a potom radšej zahrajú dve pesničky po sebe.
Toto sa na českom Radiožurnále veru nestane.
To je iné spravodajské rádio.
Prestal som už dlhšie počúvať toto rádio. Nemá zmysel takéto rádio. Furt dookola to isté, žiadna poriadna tvrdá muzika. Ešteže v Čechách je Čas rock. Skoro na celý deň program, v utorok večer ide metalmánia... Proste takto sa robí rockové rádio a nie ako u nás. Moderátori rannej show môžu ísť tak robiť do Expresu a nie do rockového rádia. Proste nula bodov. Rádio Čas rock vie, ako sa to robí!!!
Nahodou pokrytie je paradne. Bol som na sluzobke a od Trencina po Galantu to stale krasne hralo a bez vypadkov. FM pasmo uz nepouzivam, lebo aj v CR je DAB pokrytie paradne. Sukromne radia co brzdia DAB maju u mna smolu.
A berie sa do úvahy počúvanosť len cez FM pásmo?
Vzhľadom na pokrytie si nemyslím, že nejaká extrémna. Počúvanosť to bude mať na úrovni nejakej lokálky s lepším pokrytím predpokladám. Ak by však dokryli ale aspoň krajské mesta, verím tomu, že si to svojich poslucháčov nájde. DAB+ zatiaľ nie je argument, málokto ma zariadenie na príjem. Sem tam som si pôvodnú anténu aj ja naladil. Bauer vie čo robí, neživili by to ak by to nemalo žiaden (ekonomický) potenciál.
Aká je vôbec počúvanosť tohto rádia?
Super, konečne spustili DAB+ Košice-Dubnik.Najcastejsie na ňom počúvam Radio Rock,ma príjemný zvuk a je o niečo lepšie ako bývalá Anténa Rock.Fajn ze to prevzal Bauer.Radia pod vedenim ja a oni mi nesedeli.
D
A
...K
..... U
....J
...... .E
........M
Predstav si, že Slobodná Európa je Punk'n'roll
Do akeho zanru patri Sobotna europa
EHM slobodna,:) ..? Poprock ,grunge,
Metal, rock ? Ak by ich hralo.radio tak
Rock ..a hravalo ich a hrava dake ?
Meno prosim..urobili co urobili..
A prekvapivo dobre ..
Len to tzv fanusici aka rowdies co
Si prisli ...vhodne doplnit...
Prosto ultras ..za cias kalinaka uz
Mohli sa grupovat. .tazko pp
Vedat co tym berlin mansion ch
Chceli povedat ..( i v sk queen...
Co hrala rock tak ako bryan
May hral s rockovymi sk a je legenda
.+ a nikto po nich nehadzal ..len
Preto ze bol FM gay ) ..
Ooops..prosto co tym chcel spevak
SE povedat alebo dokazat ..? Alebo
Privela LsD ?...
Unikla mi súvislosť s Rádiom Rock. Môžeš nám to nejako doplniť, aby nám to bolo jasné?
Citali ste co urobila SE a miro label .?
Ako si pozvali hosta co si vyvesil lgbti
Vlajku a potom zacali hadzat do sk SE..
Sk sa volala berlin manson...
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň