Diskusia k téme Silvestrovský súboj Expres vs. Fun
Len sa nevyzúvaj z toho! Je to tvoj "projekt", tak si pekne naplánuj deň tak, aby si nás mohol baviť! Aspoň Ty, keď to tomu Expresu ani Fun-ku nejde. Široko ďaleko nie je nič zábavnejšie, než tvoje subjektívno-objektívne postrehy a hodnotenia. :))
Silvestrovské súboje boli zaujímavé a vyvolávali aj zaujímavé diskusie. Robil som ich ja dosť veľa rokov. Už vlani som však od toho upustil a takmer určite sa k tomu už nevrátim. Nemyslím si totiž, že táto téma môže v priebehu ďalších rokov priniesť niečo nové. Tie Silvestre už nie sú čo bývali a aj tak vždy ten Expres býval lepší. Ja budem veľmi rád, ak sa nájde niekto, kto Silvestre najbližšie roky bude mapovať. A podľa možností objektívne, ako som to robil ja. V konečnom dôsledku to môže byť zaujímavé pozrieť si napríklad o 8 rokov ako to na Silvestra 2024 vyzeralo na Exprese a vo Funku, myslím že v tejto téme je opísaná celkom pekná história našich dvoch polulárnych rádií a asi by bolo fajn, keby v tom niekto pokračoval... Teším sa na zaujímavé silvestrovské príspevky ktoré tu, aspoň v to verím, niekto bude dávať
Aj Silvestrovský súboj s rádiami TOP, Goldies alebo Best by mohol byť na nezaplatenie. Alebo na zaplakanie?
ja navrhujem pridat aj Siravu, ceske radio Kiss a vlastne vsetky radia, nech to stoji za to.
Chlapci a si myslite ze ten dotycny panko bude pocuvat nejake ine radio ako ten jeho expres..vsak uz teraz kazdy vie ako to dopadne .oni by pidla neho vyhrali aj keby cely silvester hrala len hudba a reklama na sms sutaz
A prečo by ich silvestrovský program nemohol byť tiež zaujímavý, len preto že sú noví? Myslím, že ak nebudú na Silvestra fungovať ako samohrajka, tak aj dobré rádio by sa mohlo do súboja zaradiť podľa možností, kde je dostupný signál samozrejme, ale už veľa miest má signál na dobré rádio, ešte chýbajú Košice, Poprad a potom zväčša len menšie mestá, snáď spustia Poprad a Košice čoskoro, aby o ne neprišli.
U mňa najobľúbenejšie sú mimo STVR, ktoré uprednostňujem, ostatné sú teda v takomto poradí:
1. DOBRÉ RÁDIO
2. EXPRES
3. FUN RÁDIO
ale samozrejme všetko až za STVR - rádio Slovensko a Regina.
Hej, sú nezávislí - nezávisí od nich nič.....
To s tým Silvestrovským programom Dobrého Rádia bol super vtip. Už dávno som sa tak nezasmial.....
Mohli by ste tento rok do súboja silvestrovského programu doplniť aj Dobré rádio, nakoľko je to ďalšie celoplošné nezávislé rádio, nepatrí ani do skupiny fun ani expres. Napríklad Európa 2 patrí aktuálne pod expres, a vlna napríklad pod Fun, dobré rádio nie, tak nech hlavné stanice veľkých vysielateľov - expres a fun sú v súboji a okrem toho ďalšie nezávislé rádio - dobré rádio. Ak samozrejme bude mať moderovaný program, lebo aj to ešte je otázne, nakoľko sú noví a s menším rozpočtom.
Pôvodne som to chcel vzdať, ale nakoniec zostrih je tu. Ďakujem Krtkovi z týchto diskusií a tiež jednému Majovi, ktorý mi poskytli svoje nahrávky. V nasledujúcom zostrihu je to, ako vítali Nový rok vo Vlne, Funku, na Rádiu Slovensko, v Trnavskom rádiu, ďalej Melody, Europa 2, Rock, Expres, Dobré Rádio a z UK Capital a Heart, ktorý to urobil fakt dobre.
Celý zostrih je tu:
https://on.soundcloud.com/G4YyY
Tak mám Melody, Vlnu, Fun, Europu 2, Dobré Rádio a britské Capital a Heart. Chýba mi hlavne Expres, bolo by fajn aj Rádio Rock. Ak dokážeš poslať menšie súbory, pošli na môj mail, ak máš väčší súbor, skús vymyslieť kde ho uložíš a poslať link. Snáď nebudem dostávať príliš veľa nevyžiadaných mailov, keď ten môj tu dám. kosickylubos@gmail.com. Ak má niekto iné rádiá, Trnavské rádio, Košice, Best FM, Vivu a čokoľvek iné, nech pošle. Prv ako urobím uzávierku
Tak mne sa podarilo namiesto nášho Rádia Rock nahrať české Rock Rádio. A pri Exprese som zadal zlý čas. Pozriem teda na to čo mám, lebo som to už veľmi po pár rádiách neriešil a možno mi minimálne Rock a Expres pomôžu. Ale to až keď si pozriem čo vlastne mám
Keby náhodou bolo treba, tak mne sa podarilo nahrať Expres, Melody, Rock a Bratislavské (to v domnení, že by mohlo dôjsť k ohlasovanej zmene, ale nakoniec vysielanie išlo akoby bola "bežná" polnoc).
Serus, to ja som robil tieto zostrihy, teraz som niektoré rádiá trošku zle naprogramoval do RarmaRadio a teda nemám nahraté niektoré dôležité rádiá. Preto som ten zostrih neurobil. Niekedy to robil aj Majooo, neviem či tento rok on nahrával a zostrihal to. Skúsim však podobný zostrih urobiť na začiatku budúceho roku. Ináč prajem všetkým čo najlepší rok 2024
halo halo mám otázku každý rok na začiatku stále bolo a daváli tu soundcloud.sk ako mali rádia nový rok kto tu pridá nech sa hlási chcem výpočuť ako mali rádia privítanie nový rok nech tu niekto dá do zajtra obeda až popoludní.
Dajte tu kompletne clock-y a potom si to môžeme aj my čo sme to nepočuli porovnať.
Celý deň fičím na Prešovskom Sky rádiu a vôbec neprelaďujem.Páčilo sa mi,celkom zaujímavé Silvestrovské moderovanie a teraz beží diskotékova hudba.Rovnako Vianoce boli na Skayku čarovné jedinečné.
Na FUNRADIU bol lepsi program ako na EXPRESE..vzdy je ta FUNRADIU lepsi program aj po cely tok
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň