Diskusia k téme Silvestrovský súboj Expres vs. Fun
Fun ma naj roky za sebou ..
Dobri moderatori vymreli
Alebo krepcia v tv ..adela posobi
Staromlada a to po sk hlada
Superstar a podla mna fun
Posobi ako redbull na slnku..
A boris nijak tomu nepomaha .
Ostal posledny sajfa...
Uz fun nepocuvam..
X PRES Ma sancu hra z kazdeho
Smetiaka i ked po odlive mo
Deratorov smer Sro ma euforiu
Za sebou ale i tak prekonava
FUN ..zavodsky je aj tak to
Co ine nemaju. Dynamika
V politike ..aj ked maju vselijaky
Playlist a oslabil ich skon
Legendy jula virsika...darmo..
Nebolo to iste co okey ale
Julo mohol cokolvek ..
Ja pocuvam E 2 mzju cosi :
Niesu obohrati a ucia sa
A vyuzivaju vyhodu..
Takze 89% expres 10 % fun.
Zbytok sa uvidi.
Pekne vianoce 2022
Ja viem, že je ešte len štedrý deň, no tak mi napadlo, že ktovie, ktoré rádio by vyhralo keby porovnávaš Expres napr. s E2 - 2 rádiá, ktoré majú rovnakého majiteľa, či aj tak by si až tak do očí bijúco stále pretláčal ten Expres? To len taká moja malá úvaha/ otázka na zamyslenie :) Inak šťastné a Veselé Vianoce všetkým prajem
Ze nerozumiete lebo sa vam nechce a neviem
Co....co ste mali z slovenciny,aku znamku, koklo
Knih ? Dobre nie vzdy ale ..toto neberiiem
Ze ste mudry ako fun to skor. .
Len tolko .trochu od veci. Musim to riesit?
Toto je typicky slovenske : radio mi
Toto a tamto...nema vlastny rozum .
A,potom ze radia hraju verkliky. .nada
Va na,cudzie radia a kupi cd lebo
Daky miko hladky zaskrieka dnes je
Skvely den :) a hlavne ako v
Sobotu v radiach rehoty( expres)
A odfukovacky a "legendy "...:)
Preto slovac si pusti nagya lebo..
Z toho ziju radia..super CL.
Nech sa bijú koľko chcú, nezapnem si ani jedno.
Ako sa hovorí: Kde sa dvaja bijú tretí Regina vyhráva :D:D
Po minulé roky tam boli tisíc krát zábavnejšie relácie ako kdekoľvek inde. Staré dobré zábavné relácie.
Ved je to jasne :) .
Boris skupuje radia ..
A raz aj expres :) ..
Niet co uvazovat.
Mali by sme si tipnut ako dopadne tento suboj.
Ako vidim hlavny akter uz sa nevie dockat ako si tu bude chonkat
Pozerám že táto téma sa otvorila tento rok akosi zavčasu. Je fajn že na tohtoročný súboj sa už teraz teší veľa ľudí, ale dovtedy ešte je času dosť. Myslím že pre budúcnosť to úplne stačí otvoriť niekedy po Vianociach :-D
Ze superboris kupil aj dalsie radio..
Tak o com to je ? Fun bolo za cias dalily
A mravca a adellllly so sajfom top ..
Aj piton :) a expres je celkom ..
Ale su tu aj ine. :) to aby boris alebo
Expres nevyskocili z kazdej popolnice:)
Cus
Predpokladam, ze v blizkej dobe sa toto vlakno bude drzat na poprednych poziciach. :D
Som prežil svoj tradičný orgazmus, z toho, že som tu mohol trollovať. A dnes som išiel opäť na elektrošok, takže si od mojich spamov zas na chvíľu všetci oddýchnete.
Ja som večer počúval Housegen radio kde hrali československé hity 80.rokov.Bolo to príjemné retro a počúval som kým som nezaspali.
Ja som mal dopoludnia Reginu, kde dávali okrem iného reportáže z návštev vysielačov.
Ak chcete počuť ako Nový rok privítali v niektorých rádiách, pripravil som tradičný zostrih. Niektoré slovenské rádiá som doplnil o britský Capital. Čo ma trošku sklamalo, RarmaRadio mi neviem prečo, nenahralo E2. To tam teda chýba. Čo ma milo prekvapilo, na Soundcloud to išlo uložiť. Niekedy robí problémy. Takže zostrih je tu:
https://soundcloud.app.goo.gl/jchCp
Ja som mal takmer celý deň zapnutú a naladenū 100.8 FM poľskū verejnoprávnu Trojku..plus začínali spomínať tohtoročné okrúhliny 60rokov od začatia vysielania 3.programu
U mňa do polnoci ČRO Dvojka a Rádiožurnál. Potom MTV Germany a MTV live podľa toho, čo kde išlo...
U mňa včera vyhrala jednoznačne E2 moderované vysielanie od 6:00 až kým som nezaspal. Ešte aj v noci Milan Lieskovský a Dj EKG paráda a nemusím tu o tom vypisovať celý deň. O expres, či Fun som ani nezakopol :)
tak a poniektori si pohonkali svoje X a F ega a rok mame klidek :)
EXPRES: Bol to nemoderovaný prúd výbornej hudby na štart nového roku.
FUN: Potom to už bol iba prúd hudby.
Zaujimalo by ma, ako to porota pocuva... Dual-channel cez sluchadla? Do laveho ucha Expres, do praveho Fun?
No dobre, ale co keby si porota otocila sluchadla a potom Fun a Expres by putovali kazde do opacnej hemisfery mozgu - dovtedy vyhradenej konkurentovi? Neovplyvnilo by to vysledky merani, nevymenili by si sutaziaci pozicie na stupienku vitazov?
STASTNY A VESELY! ;-)
No a co? Poliaci si onikaju! ;-)
patris na psychiatriu chlapce :D toto co davas je moc :D
JaSomJa fakt si chory najprv nadavas na FUN ze dava pesnicky z 2021 a potom ich dava expres tak tam ich chvalis..a ten stary lan bol cely predtoceny ako crly silvester na exprese
Na Exprese bola tradičná Expres párty, tie najlepšie párty hity. Bol to nemoderovaný prúd výbornej hudby na štart nového roku. V priebehu noci boli jingle Expres párty nahradené jinglami Najviac hudby cez víkend. Na Funku ešte hodinu, teda do jednej vysielali traja králi Andrea, Maca a Tibor. Potom to už bol iba prúd hudby. Jedna moderovaná hodina zabezpečila bod Fun rádiu, konečný výsledok je 3:2 pre Expres. Bolo to teda nakoniec tesné, ale Expres ťahá obdivuhodnú víťaznú šnúru, vyhral už dvanásty rok za sebou. Všetkým Vám prajem šťastný nový rok 2022
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň