Diskusia k téme Silvestrovský súboj Expres vs. Fun
Kôli pandémií koronavírusu a v zhľadom na zavedené opatrenia sa tohtoročný silvestrovský súboj neuskutoční.
Ale hlavne ze sa tu bude hrat aky je objektivny a pritom si bude honit svoje ego. uz teraz vie ako to skonci..
Vsak tam nemaju uz ani poriadnych moderatoroch vsetko dobre vyhodili..
Zase vyhra ako vzdy Expres tipujem 4:0 alebo 4:1
Jaj to zas tu bude kazit silvestra ten trtko .stym svojim rozpadnutym silvestrom..
Nie, nevedel som o takom programe. Dobré vedieť. Ďakujem ;)
Dobra praca. Britske Capital som pocuval priamo a mali to dost kvalitne spravene.
Ja som cely vecer skor hladal zive vysielanie a nakoniec som zostal na polnoc z talianskym Radio Studio Piu kde zabava isla naplno a vstupovali do roznych podnikov. Viem ze podkuražena Sabrina sa snazila zazelat .... polnoc odpocitavili najlepsimi hitmi po par sekudach a skoncilo to na Senorite polnocou.
Nepoznáte RarmaRadio? Tento program umožňuje nahrávať a programovať nahrávanie niekoľkých staníc súčasne
http://www.raimersoft.com/rarmaradio.html
Predpokladám Multitrack (z viacerých Tunerov,zdrojov) a následný downmix alebo nezávislé nahrávania na rôznych zariadeniach. Či inak? LuboTS, pochváľ sa. Pekná práca
Skvelá práca, za nás všetkých ďakujem. Ako laika by ma zaujímalo ako si to nahrával :)
U toho Fun rádia viem, že tam odpočítavali o minútu skôr ako naozaj.
Nemate niekto nahravku polnoci vitanie noveho roka radia kiss,sky a sport?
Expres vs. Fun, ale aj ďalšie rádiá, Viva, E2, Košice, Trnavské rádio a britský Capital, ako sa v týchto rádiách vítal Nový rok. Nenahrával som Vlnu či Jemné, lebo v minulosti tam bol len jingel rádia a potom Abba. Capital pekne urobil hodiny so skladbou, pri Exprese tempo hudby a hodín nesedelo.
Tu je zostrih, Majooo, máš niečo aj Ty?
https://soundcloud.com/ubo-ko-ick/novy-rok-2020-v-…
Nezvyknem prispievať do týchto diskusii a už vôbec reagovať na zúfalcov ako JaSomJa, ale nedá mi sa nepozastaviť nad jeho výrokom. Nazvať 6-hodinový vocal-housový set, kde 90% skladieb tvoria remixy a bootlegy známych hitov a zvyšných 10% sú klubové špeciality ako “ťažko strávitelné psycho-skladby” môže len totálny idiot. Ale veľmi dobre to vypovedá o fanatických poslucháčoch Expresu, že sú len vygumované ovce zaseknuté na eurodance 90-tych rokov, pričom vrcholom súčasnej tanečnej hudby sú pre nich prevarené hity Davida Guettu či v súčasnosti toľko omielaný Ritual.
To sa ako dá počúvať 5 rádií naraz a pritom objektívne hodnotiť?
Stal sa zázrak alebo je techník výnimočný jedinec s piatimi ušami :D
Ahojte tu všetci čo ste písali na tému diskusie o exprese a fun rádio aj ja som počúval tie stanice aj anténa Rock,vlna a retro.hu tam islo retroparty mix staršie piesne bola to výborná party včera na Silvestra nezabudnem na to a budú spomienky poznáte to rádio maďarské.
Tak ako som predpokladal vyhral moje milovane radio expres pri ktorom si vy dobre vyhonkam.vsetci su tam pekne prezrany a sobecky ale take radio expres tak vsetko dobre a dufam ze si ho este dobre pri tom vyhonkam..zdravi vas VAŠ MILOVANY JaSomJa
Funko aj Expres mali nemoderované vysielanie, o polnoci samozrejme privítanie Nového roku, pred tým odpočítavanie. Na Funku bola hodinu ešte mixovaná hudba, potom bežná hudba. Na Exprese od polnoci hrali a vlastne stále hrajú hudbu za posledných 20 rokov. Použitý je nový slogan 20 rokov hitov, 20 rokov s Vami. Som zvedavý či sa dnes alebo zajtra vráti slogan hráme iba hity, alebo zostane nový slogan dlhodobo. No a tiež sa zamýšľam komu patrí ženský staničný hlas, Monika to už vieme prečo nahovoriť nemohla. Ale k tomu, kto dostane bod. Veľmi sa mi páči hudobný výber posledných 20 rokov, preto má bod Expres. Ten tento ročník vyhral 5:0.
Všetkým fanúšikom akéhokoľvek rádia prajem všetko dobré v novom roku 2020, ktorý ešte uvidíme či opäť ukončíme týmto objektívnym porovnávaním silvestrovskeho vysielania
Silvester som zacal funkom,ale po 19:00 az do 2:00 som silvestroval na exprese,bolo to super vysielanie,presne take ako za starsich cias perfektna diskotekova hudba.Odratavanie polnoci aj vybuch sampanskeho som stravil s expresom.Prebehol som aj radia sky,kosice a kiss aj tie boli v pohode ale expres bol top.
Az rano ked sa zobudim lebo si ho idem pekne po honkat.uz bolo na case...mam toho vela v zasobe
Expres aj Funko mali nemoderovaný blok. Vo Funku hudbu po 19:00 namixoval asi Karol a Truhlík, to je však jedno, v mixe boli známe hity, ale aj ťažšie stráviteľné psycho skladby, ktoré sa mohli niekomu páčiť, boli však poslucháči, ktorí museli preladiť.
Na Exprese to bolo úzko zamerané na 90-te roky, čo tiež nebol úplne ideál, ale bolo to ľahšie stráviteľné pre širšiu skupinu poslucháčov a preto štvrtý bod získal Expres. Ten do polnoci viedol 4:0. Obe rádiá mali pred sebou posledné kolo, po polnoci. O ňom si povieme až ráno
Expres na streame mal opozdenie presne 90 sekúnd, to je neakceptovateľné a musím teda ubrať bod, Funradio s príjemným venovaním do nového roka tesne pred polnocou, bod zase pridávam.
Konečný verdikt pre Silvestrovský súboj Funradio vs. Expres je 8:-1
Ale už o necelý rok bude mať Expres priestor na reparát.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň