Diskusia k téme Silvestrovský súboj Expres vs. Fun
Stavím 10 éčiek, že (u Teba) vyhrá Expres. Ideš do toho? Ja rozhodne áno, lebo chcem vyhrať a aj vyhrám :D
To si robíš srandu čo? Už teraz je jasné že nesympatický Expres vyhrá fakt 4:1 alebo 4:2 ako to tu už bolo napísané.
Zaujímavé že vieš kto u Teba vyhrá. Ja napríklad nemám ani najmenšie tušenie
Uz teraz to vyhra to nesympaticke radio expres 4:1.
a to nemusime cakat ani do vianoc..
Fanúšikovia rádií si vari ani nevedia predstaviť Silvestra bez tohto súboja. Samozrejme že si na Silvestra budeme objektívne, ako vždy, hodnotiť vysielanie Expresu a Funka. Tento rok to bude už 9.ročník
o dva tyzdne dalsie kolo? kto vyhra? tesim sa na objektivne hodnotenie od spickoveho znalca radii, podla ktoreho budem potom ladit cely rok.
Nasrať na akýchkoľvek komerčne platených trolov :-) Ja som si vychutnal napríklad Silvestrovskú oldiesku na Vlne bez hovoreného slova :-) Vlna vs. zvyšok absolútne 1:0 ;-)
Základom pre akékoľvek objektívne porovnávanie je nestrannosť. S*al by si si na hlavu, ak v jednej vete považuješ Ex za najlepšie rádio a v druhej by si pochválil konkurenta. Si zaujatý, no aspoň sa máme na čom pobaviť :)
Nič proti Tvojmu názoru, ale veď ja nikomu nekážem akceptovať iba môj názor. Ako však vidíš, ľudia sú zvedaví, čo napíšem, lebo ich zaujíma stav v našom éteri. Ja som však nikdy neurazil nikoho, kto počúva iné rádio ako ja. V Tvojom prípade som si však nie istý, či si niekedy v živote náhodou neútočil na Expres, na ľudí ktorí ho počúvajú či na ľudí, ktorí tam pracujú. Áno, mám názor že Expres robí rádio lepšie ako ktokoľvek iný, ale ako sám vidíš, dokážem počúvať aj to Tvoje Funko. A z môjho pohľadu to objektívne porovnávať. Dokázal by si to aj Ty? Počúvať okrem toho Tvojho Funka, ktoré podľa Teba nemá nijakú chybu aj Expres? A dať občas bod aj tomu Expresu, ako ja dokážem dať bod Funku? Máš možnosť, o rok budem veľmi rád, keď Ty dáš svoj pohľad na silvestrovské vysielanie týchto rádií, veď to nie je len moja téma, ktokoľvek má právo písať svoje názory. A ešte raz opakujem, snažím sa neurážať iných, ani Teba
Akoze chalani nic v zlom, ale zjavne nikto z vas nechape, kto su internetovi trollovia a aky je ich ciel (a jasomja je typickym trollom). Jemu ide iba o to (s prepacenim za vyraz) nasrat co najviac ludi na diskusnom fore a vy mu to stale zeriete aj s navyjakom. Uz ste nanho skusali x roznych veci, ako ho znechutit od trollovania (od pisania pod jeho menom, cez zafloodovanie diskusie pismenkovymi obrazkami a html tagmi az po taktiku hodnotit jeho hodnotenie) a ocividne na neho nic nezabera. Stale si ide tu svoju pesnicku jak poskriabana gramofonova platna :) Preto dam vam vsetkym dobru radu. Prestanme na jeho komenty akokolvek reagovat, nechajme nech si tu debatuje sam so sebou kludne aj 5 rokov po sebe :) niet totiz vacsieho trestu pre trolla nez je absolutna ignoracia jeho chorych vyplodov.
Popravde, celkom rád som si predvčerom prečítal históriu tejto témy, samozrejme s nadhľadom, nie je až také zlé pozrieť sa na vysielanie z pred rokov. Ale samozrejme trošku s iným pohľadom :-) Všetko len to najlepšie v tomto roku prajem aj ja a aj tento rok som nahral privítanie Nového roku v niektorých rádiách a vytvoril taký menší zostrih. Je tam pár našich rádií, kde za pozornosť stoja už asi len Expres a Funko, plus Z100 z New Yorku a Capital z Londýna. Nahral som aj naše Sky a Trnavské Rádio, tam však bolo umenie identifikovať polnoc, preto som to ani do zostrihu nedal. Tu je ten zostrih:
https://soundcloud.com/ubo-ko-ick/novy-rok-2018-v-…
Najprv k predchádzajúcemu príspevku, tú pyrotechniku som samozrejme odpaľoval. A teraz k nášmu súboju a k poslednému kolu. Po polnoci mali obe rádiá ešte hodinu svoj moderovaný a asi aj živý program. Obe rádiá mali za mikrofónom Jula. Kvalitatívne to bolo zhruba na rovnakej úrovni. Od jednej bola na Exprese nemoderovaná Expres party, na Funku tiež nemoderovaný hudobný blok. Hudobný playlist bol lepší na Exprese, preto Expres získal posledný bod, celkovo zvíťazil 4:0. Veríme, že takto podobne a opäť objektívne si tieto dve rádiá budeme porovnávať aj o rok na Silvestra. Zatiaľ však rok 2018 len začína. Prajem všetkým všetko dobré v tomto roku
Prečo ju opaľuješ? Zvlášť teraz v zime a v noci. Nerozumiem tomu.
No nič, k veci. Bohužiaľ ja musím tvoj výkon pri objektívnom hodnotení oceniť len takou lepšou štvorkou (nepliesť si s amatérskym slovenským mobilným operátorom s českým a možno už aj čínskym vlastníkom) - bohužiaľ si sa venoval iným činnostiam a nechal si čitateľov čakať na webe na tvoj príspevok. Dokážeš si ešte známku vylepšiť? Zabojuješ ešte? Uvidíme po 6. hodine.
Aspoň že si objektívny a nestranný: "Na Funku mal svoju show Sajfa. On je sám o sebe trápny dosť, celkom nerozumiem vedeniu Funka, prečo ho tam stále držia." :))
Ak sú u mňa BMW za škaredé autá, nikdy neuznám, že fabrika vyrába dobré autá... (to je príklad, nie môj názor na BMW). Mal si hodnotiť rádiá ako Slovensko a Regina, kde boli zábavníky... Mne ani Ex, ani Fun nemá mimo časti hudby čo ponúknuť. Ale neodsudzujem ich poslucháčov, každý si môže naladiť čo chce...
Ľudia, nebojte, všetko bude, len boli aj iné veci, opaľovanie zábavnej pyrotechniky či naživo bolo treba popriať niektorým ľuďom všetko dobré. Vysielanie som však sledoval a teraz si zhodnotíme večerné vysielanie. Na Exprese bola Expres party s výbornou hudbou, ale bez moderátora. Ten prišiel až o jedenástej večer, keď Julo Viršík začal svoju Twentyfive, kde bola fakt dobrá hudba a aj spájanie sa s poslucháčmi. Na Funku bola Disco Party s Julom alias Pythonom. Klobúk dolu pred tým, že Funko večer zabojovalo, bola tiež dobrá hudba a čuduj sa svete, aj kontakt s poslucháčmi. Cez maily či sms. Keďže naše hodnotenie vždy bolo a vždy aj bude objektívne, bod dostane Funko, lebo to malo viac moderovaného večerného vysielania a aj konečne normálnejší prejav moderátora. Expres však stále vedie. Je to 3:1. Ako dopadne súboj, to si povieme ráno.
Asi dostal porážku alebo nezaplatil účet za internet :D :D .... ale nie. Nikomu nič zlé neprajem.
Ja som v robote z kolegom "okúsili" Rebecu, keďže nám už teda v DK spustili vysielač ... a jednoducho. Hudba, jedno za druhým. Slušný výber. Aj pomalé, aj rytmické, aj Rockové. Nekecal nikto do toho. Playlist navodil veľmi peknú atmosféru. O polnoci sme si vypili symbolicky, odpálili zo 4 rakety pred firmou a debatujeme do teraz popri robote a veľmi slušnému výberu skladieb z Rebecy
ako dopadol súboj? Prečo nič nepíšeš? Mimochodom, tento rok som zasa v práci, takže výber staníc cez internet nekonečný, vybral som 4. okreuh poľského rádia a neprehlúpil som.
To ešte síce beží, ale hodnotiť to už môžeme. Na Exprese vysielala Mona najväčšie hity roku 2017. Po hudobnej stránke teda super, veď v tomto roku vzniklo a hralo sa veľa skvelých hitov. Okrem toho bol kontakt s poslucháčmi, súťažilo sa v zaujímavej hudobnej súťaži. Plus tie spomínané najväčšie hity tohto roku dalo dokopy skvelú možnosť baviť sa. Na Funku mal svoju show Sajfa. On je sám o sebe trápny dosť, celkom nerozumiem vedeniu Funka, prečo ho tam stále držia. Aspoň čo som počul, nijaký kontakt s poslucháčmi, či už cez telefón, alebo sms či maily. Dokonca, podobne ako ráno, mal som pocit, že vstupy išli zo záznamu. Ak je to tak, tak to je obrovská chyba, poslucháč totiž cíti, či je so živým médiom, akým by rádio malo byť a Expres ním je, alebo s nejakým chladným rádiom. Funko dnes žiaľ tak pôsobilo. Preto bod má Expres, ten už vedie 3:0. Aké bude vysielanie do polnoci? Sledujte nás, dozviete sa
Môžeš si pri rádiu Expres dobre vyhoniť lebo je jasné že aj tretí bod dostane tvoje najobľúbenejšie a zároveň niet lepšie rádio na Slovensku ako je Expres.
slovenské rádia to je čistý odpad,dookola ta istá hudba a debilkovia za mikrofonom
Funko po dvanástej pokračovalo v talk show so Šarkanom, o jednej začala vysielať Didiana. Zdá sa, že prvý blok, ktorý išiel naživo. Okrem celkom dobrej hudby sme však nič zvláštne počuť . Na Exprese vysielala moderátorka, ktorá svojho času robila správy a dopravu, bola však natoľko dobrá, že začala moderovať večerné vysielanie. Miška Vrábová. Celkom dobre sa v ňom chytila. A išlo jej to aj dnes. Rozdali sa zvyšné dve prasiatka a bol aj kontakt s poslucháčmi cez sms či iné spôsoby. Myslím že Funko bolo nudnejšie ako Expres a preto aj druhý bod dáme Expresu. Ako sa bude súboj vyvíjať ďalej? Sám som zvedavý
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň