Diskusia k téme Silvestrovský súboj Expres vs. Fun
Píšem cez mobil, ráno samozrejme vysielali Ďurovia
Silvestrovský súboj sa začal až ranným vysielaním. Na Exprese sa ranná show začala o 7.hodine. Vysielala ju momentálne najlepšia moderátorská dvojica na slovenskom rádiovom trhu, Ďurková. Netreba snáď ani spomínať, že táto dvojica je zárukou kvalitnej zábavy. A tak aj bolo. Dobrá nálada, kontakt s poslucháčmi, dobrá hudba, ktorá síce nie je nejako odlišná od iných dní, ale to vôbec nevadí. No a kontakt s poslucháčmi bol aj vonku, vďaka súťaží o silvestrovské prasa. Vo Funku sa nedá povedať že začala ranná show, tam kvôli nedostatku moderátorov sa rozhodli urobiť maratón so Sajfom. Ten začal v čase keď ľudia spali prípadne sa spať chystali, teda do rána Sajfa vysielal pre pár ľudí, čo som počul ráno, tak bol aj nejaký kontakt s poslucháčmi, žiaľ Sajfov výkon okrem vedenia Fun rádia nikto nemôže nazvať že je dobrý. Vstupy boli viac trápne ako zábavné, aj keď Sajfa si asi ešte len šetrí sily a to najlepšie možno príde v ďalších kolách. Hudobne sa z rádia orientujúceho sa na retro hity 90 tych rokov dnes stalo rádio hrajúce hity roku 2015. Za čo má Funko plus. Za to že Sajfa sa ešte len šetrí a Ďurovia robili skvelú zábavu, prvý bod získava Expres, je to zatiaľ 1:0. Ukáže Sajfa svoj talent v 2.kole? Sám som zvedavý, sledujte nás ďalej
Ako čo ti zobrali doma rádio? Noc na FUN plná zábavy so Sajfom a Expres ako každý deň v noci nič len správy.
1%-nú šancu na víťazstvo. :)))
napínavé a hlavne objektívne... ako každý rok. :D
Už sa teším na tento silvestrovský súboj - verím že to bude tesné, vyrovnané, napínavé a hlavne napínavé... ako každý rok. :D
Doporučujem VŠETKÝM DISKUTUJÚCIM tento rok ABSOLÚTNE IGNOROVAŤ nadržaného Expresáka JaSomJa. Uvidíte, že pokiaľ nebudeme naň REAGOVAŤ tak ho to PRESTANE BAVIŤ. Čiže ešte raz ..... VŠETCI IGNORUJTE TOTO TÉMA A AJ TOHTO NADRŽANÉHO EXPRESÁKA ! ;)
Rok 2015 sa nám pomaly končí a schyľuje sa nám už k 6.ročníku silvestrovského súboja našich najobľúbenejších rádií. Keď bol v roku 2010 prvý ročník, vtedy asi nikto netušil že vznikla jedna pekná tradícia objektívneho porovnávania týchto rádií. Doterajšie ročníky bez straty bodu vyhral Expres, ale aj tento ročník sa začne za stavu 0:0 a preto je možné, že tento ročník dopadne ináč. V tejto chvíli si to však netrúfam povedať ako to dopadne, veľmi som však zvedavý. A ešte niečo, minulý rok sme tu mali ľudí, ktorí používali moje meno. Každý má právo napísať si svoj názor, len by som poprosil, nech každý píše pod menom, aké tu ešte nie je. Lebo ľudia ktorých toto objektívne porovnávanie rádií sledujú, strácajú prehľad. Tešíme sa na Silvestra, sledujte túto tému. Iba na radia.sk
To musel zase nejaký koko* (s prepáčením) oživiť túto tému ?! Už som si myslel, že táto sprostá "objektívna" diskusia skončí... očividne neskončila.
Za pár dní to opäť príde - koniec roka 2015 nielen pre nás, ale aj pre rádia Expres a Fun rádia. Minulý rok opäť získalo víťazstvo rádio Expres. Podarí sa to aj po x-tý krát. Uvidíme už vo štvrtok v Silvestrovskom súboji tu na radia.sk. Ďakujem :)
Nenechajte sa oklamať falošným nickom, pravý výsledok Silvestrovského súboja bol 6:0 pre Funrádio. Len výsledok 6:0 pre Funrádio je objektívny a naplno zohľadňuje kvalitatívnu nadvládu tejto stanice nad tou druhou.
Ale o rok to môže byť inak, sám som zvedavý. Ako to dopadne? Uvidíme.
Jasne, pokial budes dychat a Expres ako aj Funradio budu existovat a vysielat vobec nejaky silvestrovsky program, kady rok to bude 5:0 pre Expres. Ako niektori vravi za morom - "Only accept genuine black jazz", tak to iste plati aj pre tieto suboje - akceptujem iba 5:0 pre Express a akceptujem len toho JaSomJa, kto mi tento ocakavany vysledok prinesie. :)
Pre istotu si pripomeňme že tento ročník skončil výsledkom 5:0 pre Expres, dajte si pozor na falošných JaSomJa. Aj ja sám som sa skoro zle zorientoval a začal som rozmýšľať že či také niečo som mohol napísať ja a to som bol triezvy, ja na rozdiel od toho falošného nepijem. Ale zorientoval som sa a verím že sa zorientujete aj Vy a dúfajme že budúci ročník už bude prehľadnejší
Tak tento silvester ozaj expres pohorel, ved by aj preco nie, ked silvester uz nerobil Bindo. Fun cely den dobre, dokonca aj E2 mala viac zabavy
Privítanie Nového roka mal Expres naživo, Fun zo záznamu. Čo ale nie je vôbec podstatné, pretože privítanie na Funku malo hlbšiu pointu, narozdiel od toho exhibicionistického prejavu a falošne prespievanej Abby moderátormi Expresu. Na Funku potom Milan Lieskovský pritvrdil a ponúkol 6-hodinový špeciál svojej autorskej relácie Get Fun, kde hrá tanečné hity, ktoré hýbu svetom. Na Exprese štandardná dedinská diskotéka. Šiesty bod teda zaslúžene získalo Fun. Toľko teda moje najobjektívnejšie hodnotenie silvestrovského vysielania dvoch najväčších slovenských rivalov. Fun urobilo obrovský krok dopredu a tento rok zaslúžene vyhralo. Dokáže sa Expres poučiť z tohto debaklu a vrátiť sa na vrchol? Uvidíme takto o rok. A teraz, ak dovolíte, sa idem opiť. Silvestru zdar a alkoholu obzvlášť!
Večerné vysielanie mal Expres síce moderované, ale moderátor Majo pôsobil ako dedinský DJ a aj hudba tomu zodpovedala. Fun v tom čase už ponúkalo výborný mix tých najväčších tanečných peciek posledných dvoch rokov, ktoré mixoval najznámejší a v zahraničí vysoko oceňovaný DJ Milan Lieskovský. Za večerné vysielanie teda opäť bod pre Fun.
Tak hlásí sa ten jediný skutočný JaSomJa. Po tom, čo som konečne vyspal ďaľšiu opicu, púšťam sa do hodnotenia popoludňajšieho vysielania. Zatiaľ, čo Expres nasadil do vysielania skrachovanú Superstaristku, ktorú zo súťaže vyhodili hneď v 1.kole a potom bola niekoľko rokov odsudená robiť dopraváčku, než ju personálna kríza v rádiu posunula na post hlavnej moderátorky. A vysielanie aj podľa toho vyzeralo. Nudné, nemastné-neslané s trápnymi pokusmi o humor. Fun nasadilo svoju moderátorsku stálicu Sajfu, ktorý konečne mohol vystúpiť z tieňa Adely a ukazuje sa, že bez nej konečne ukazuje svoj moderátorsky talent. Počas celého vysielania navyše obdarovával poslucháčov, ktorí museli na Silvestra pracovať. A to zavážilo zo všetkého najviac. Moje citlivé srdiečko má rado takéto humanistické činy, takže popoludnie jedoznačne v prospech Fun. Fun už nemôže prehrať. Dokáže Expres aspoň odvrátiť debakel?
Ja porovnávať Expres a Fun nebudem, robilo to niekoľko ľudí s rovnakým nickom. Dám tu však zostrih z rádií z prelomu rokov. Pozerám že Majooo to stihol ešte pred tým ako išiel spať, idem si vypočuť, môj zostrih je tu: https://soundcloud.com/ubo-ko-ick/nov-rok-2015-v-r…
Je pravda že po polnoci to už nie je čo bývalo a moderátori, ak teda vôbec sú, sú s poslucháčmi len do jednej. V Exprese moderátor bol, takisto ako minulý rok aj tento to bol Majo. Privítanie Nového roku bolo naživo a skvelá žúrka bola do jednej. Potom už len hudba. Nie boh vie čo, ale vo Funku moderátor nebol vôbec, privítanie Nového roku bolo s počítačom a to čo tam pustili, ako sa poslucháči tešia, čo už má toto spoločné s privítaním Nového roku? Posledný bod vlastne len za jednu hodinu získava Expres. Konečný stav je 5:0 pre Expres. Bol to jubilejný piaty ročník nášho obľúbeného súboja, sám som zvedavý, čo bude o rok. Možno sa nadvláda Expres skončí, možno to bude tesnejšie, to sa dozvieme takto o rok. Dovtedy si vychutnávajte to svoje rádio
k samodiskusii JaSomJa sa neda vyjadrit, snad len postreh k veci :
X opät nesklamal v lacnej zabave,akurat ze vymenili Bindasa,ktory kopiroval minulorocnu lacnu zabavu z X tentokrat v E2 Starackom,ktory zije stale rokom 2014,napokon ved "zijeme len raz" a prespievanej Abby v podani elity z X - tej istej ako minuly rok,akurat ze Kurilaka nahradili Sabom sa nic zvlastne neudialo. Spominana E2 "hviezdila" hviezdou,ktora nic nove nevymyslela,tak ako bolo "prekvapenie" minuly rok na X tak bolo aj teraz na E2. ieto dve radia len potvrdili svoju, hm.... :)
Nuz a od Funka som ocakaval trocha lepsi Open noveho roka....
Posudte sami.
https://soundcloud.com/majooo/mix-2015-open
v ukazke aj ine radia,ktore zacali novy rok, ako sa dalo cakat - nijak zvlastne...
Snažil som sa zachytiť nejaký moderátorský vstup, žiaľ sa mi to nepodarilo. Naopak, v Exprese tých vstupov bolo dosť, bol výborný kontakt s poslucháčmi, výborný hudba, výborný Majo, naživo privítanie Nového roku, aj štvrtý bod je pre Expres. Zatiaľ 4:0. Pred nami je už len jedno kolo, Funko má poslednú šancu na čestný úspech. Ako to nakoniec bude si priblížime ráno
Tak to dopadlo tak ako malo, je 6:0 pre Funrádio, podľa zásluh.
mas pravdu, kajam sa. a slubujem, ze tento rok uz ziaden taky prispevok nenapisem. pís
P.S.: Funradio 6:0 uz o chvilu.
Nebolo by na case uz zacat s dajakou povinnou registraciou?
Alebo nejakym inym sposobom zacal filtrovat prispievatelov,ktori tu len zbytocne zahlcuju nezaujimavymi informaciami,ktore nikoho okrem neho samotneho vobec nezaujimaju?Chapem ze je sloboda slova ,ale jednoducho kvoli zopar podivinom,to tu prestava byt prehladne.Vy to aj citate?To je vam fakt jedno a nechate tu uz ozaj vsetko,co nema ani hlavu ani patu?
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň