Diskusia k téme Silvestrovský súboj Expres vs. Fun
Kde je ďalšie hodnotenie ož je po 15 a nič. Asi ťa to nebaví lebo ako som prepínal tak je jedno či Expres či Fun obe stoja za prd.
Zaujímalo by ma koľko ti Expres platí za toto neobjektívne hodnotenie.
Jaj zas ten tvoj trapny suboj.kde si cital ze najlepsia dvojica v slovenskom etery??ked uz tak asi nie su moc zaujimavy ked nie su ani v telke ani v reklame.
Tvoje hodnotenie je už teraz natoľko neobjektívne, že stratilo akýkoľvek význam sledovať ho ďalej. Tak sa tu dobre pozabávaj sám so sebou, pekného Silvestra.
VIVA is the best!
Tak opäť je tu Silvester a k nemu neodmysliteľne už 9.rok patrí súboj Expresu a Funka. Ranné vysielanie na Exprese mala na starosti najlepšia moderátorská dvojica na Slovensku, teda dvaja Ďurovia. Hemendex sa vysielal od siedmej do jedenástej, boli v ňom spomienky na príspevky poslucháčov, obrátené čo je to a bolo odovzdané prvé silvestrovské prasa. Z rádia išla dobrá nálada a aj dobrá hudba.
Funko ako rádio so suverénne najvyšším vekovým priemerom moderátorov, teda ak nepočítame Reginu, nasadilo do ranného vysielania dvojicu, ktorá má svoj vrchol dávno za sebou, Juniora a Marcela. Nepodarilo sa mi odsledovať či padla tradícia breptov, to som nepočul. Počul som však tzv. Silvestrovský špeciál Zdena z Popradu a zábavní sa snažili byť zrnkami múdrosti. Žiaľ, zábavné to nebolo. A k hudbe, nebolo to najhoršie, čo mi však vadilo, takmer po každom vstupe a často aj medzi skladbami púšťali minimixy v ktorých bolo zmixovaných niekoľko krátkych úryvkov skladieb s identifikáciou rádia. Toto príjemné vôbec nebolo. Celkovo ráno vo Funku nuda. Prvý bod získava Expres, ten vedie 1:0. Ako to bude po druhom kole, kde rádiá bežné moderátorky pracovných dní nechali oddychovať a nasadili víkendové moderátorky? Dozviete sa exkluzívne iba tu, sledujte nás celý deň
Ja sledujem VIVA TV, slovenské rádiá nestoja za veľa (teraz ešte horšie, keď ani oldies rádiá nedostali výnimku na kvóty na novú hudbu, tak to bude ešte horšie).
hodnotenie: 0 bodov pre expres, mnozstvo ludi dalo hlas funku tym ze nenapisali. zatial teda jasne vitazstvo funradia, objektivne zhodnotene citatelmi radia.sk
Žiadne obavy, v tejto chvíli prebieha prvé kolo, ktoré si objektívne zhodnotíme niekedy po 11:00. Treba byť trpezlivý a dovtedy počúvať niektoré z týchto rádií
zo silvestra ubehlo už takmer 9 hodín a nie je tu žiadne hodnotenie. ja (on) chcem byť ale objektívny, takže moje hodnotenie bude pozostávať z bodov od Vás všetkých. kto dáva bod Expresu, nech napíše "E", kto chce dať bod Funrádiu, nech nepíše žiaden príspevok a presne v 9:00 si to zhodnotíme.
ja si myslim ze nemoze preladovat, musi mat 2 radia a pocuvat obe stanice naraz. inak by to predsa nemohol nazvat objektivnym porovnanim :-)
Ani ja neodsudzujes ľudí,ktorý čítajú týždeň či denník N či,akurát si pokrútim hlavou,ako aj nad tým,kto sa chystá tráviť posledný deň v roku počúvaní rádia a preladovaním medzi expresom a fun radiom
To, samozrejme, vYem. ;-)
"Kto nyč nerobý, nerobý chibi."
- múdry neznámy
-----------------------
napisal som to spravne, skus porozmyslat preco.
Aj Ty tam máš chybu: Ti, nie "ti" - to by si mohol vedieť. ;-)
velmi zaujimave. pretoze ked robia chyby ini, tak si prvy v rade kto si rad kopne.
tak ako chuti vlastna medicina?
To snáď nemyslíš vážne že IQ ideme hodnotiť podľa toho kto čo počúva. Ja osobne neodsudzujem ani takých ľudí, ktorí počúvajú Slobodný vysielač a čítajú Hlavné správy :-D
To, samozrejme, vYem. ;-)
"Kto nyč nerobý, nerobý chibi."
- múdry neznámy
ti, nie Ty. To by si mohol vediet.
Povedz mi, čo počúvaš a ja Ty poviem, aké máš IQ! ;-)
suboj z tvojho nadpisu si vyhral ty, v oboch kategoriach. teraz prosim znovu zalez.
Zaujímavá téma... taká SLOVENSKÁ. ;-D
A co takto sa vsetci dohodnut a nechat mileho psychopatickeho trolla si tu honit svoje triko celu dobu samotneho. To znamena odteraz v tejto teme ani jeden jediny prispevok. Dobre sa totiz trolluje, ked je stale dost potravy :D
Mozno by bodlo hodnotenie celkove .... teda obsahova stranka pocas celych sviatkov a nie len na silvestra ... ved silvester v oboch radiach je stale rovnaky ... funko nepocuvam ale na exprese bude ranne a doobednajsie vysielanie, potom top 50ka najlepsich skladieb za rok 2018 a Julo Virsik a Twenty Five
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň