Diskusia k téme Silvestrovský súboj Expres vs. Fun
Je tu opäť Silvester a čo by to bol za Silvester, keby sme si objektívne nehodnotili vysielanie Expresu a Funka? Tento rok ranné vysielanie na oboch rádiách začalo o ôsmej. Funko malo vo vysielaní tradične Juniora a Marcela. Čo je veľmi príznačné, stále sa na sebe smiali. Smial sa aj poslucháč, ale nie preto žeby sa bavil, ale tomu, ako to tým dvom vôbec nejde. Snažili sa pomôcť "pani Jinglovou", to však bol krok vedľa. Aspoň hudbu mali dobrú, hrali totiž hity tohto roku. Z rána na Funku som mal dojem, že vstupy boli zo záznamu, absolútne nič tam nebolo smerom k poslucháčom. O jedenástej prišla talk show so Šarkanom a prezidentom, práve to prebieha, počúvať sa to dá, ale nebudeme vari hodnotiť slová pána prezidenta.
Na Exprese od ôsmej vysiela Martina. Ona má stále dobrú náladu, je to taká veselá baba. K Silvestru na Exprese patrí tradične silvestrovské prasa. Je to teda zábava aj v teréne. Celé vysielanie s Martinou je však dosť chudobné na hovorené slovo, ale Martina má dobrú náladu a keďže na rozdiel od Funka je tam aj niečo smerom k poslucháčom, súťaž o prasa, prvý bod dáme Expresu. Po prvom kole je to 1:0 pre Expres.
Nahrava niekto z vas Juniora a Marcela ? chyba mi od 8 do 9:15 cca
Tiež si myslim, že je to trapne tak veľmi ako celý jasomja
Co tu pise jasomja je najvacia hovadina na slovensku ale aspon sa budeme zabavat na jeho haluzach a jeho radiu expres.pekny vikend
Sorry, az neskor som si uvedomil, ze vlastne trollujes trolla, takze narazku, ze si alterego JaSomJa beriem spat :) PS: Jemu urcite X nic neplati. Dotycny je na 100% frustrovany panic, ktoreho ziadna zenska nechce, tak onanuje tuna. Myslim, ze ani PR oddelenie X nema zaujem propagovat sa prostrednictvom vysinutych idiotov ako je JaSomJa :)
Pri všetkej úcte, ale robiť porovnanie (nielen) silvestrovského vysielania týchto dvoch rozhlasových kanálov (doslovne), (ktoré mám niekde na konci predvolieb a aj to len preto, aby tam nebolo prázdne miesto) mi príde, ako porovnávanie silvestrovského vysielania TV8 a Ring TV.
Btw. všetko dobré do nového roku. ;-)
Prajem všetkým diskutujúcim a návštevníkom týchto stránok úspešný rok 2017. Rád to spomeniem aj teraz, ak nás niektorých rozdeľuje to, že počúvame rozdielne rádiá, spája nás to, že rádiá máme radi. Tak si poprajme, aby to bol dobrý rok pre rádiá, aby nám tie mohli prinášať to, čo sa nám na nich páči.
No a prinášam malý prehľad toho, ako sa starý rok ukončil a nový otvoril v niektorých slovenských a jednom anglickom rádiu:
Listen to Nový Rok 2017 v rádiách by Ľuboš Košický #np on #SoundCloud
https://soundcloud.com/ubo-ko-ick/novy-rok-2017-v-…
Prišiel mi mail, v ktorom je, kde sa dá vypočuť party Jula alias Phytona. Ak by niekto mal záujem, tak tu:
https://www.mixcloud.com/pigeon/ctrz/F5FHK3DPFVQWY…
raz ročne + obsiahlosť príspevkov v porovnaní s minulými rokmi mizerná, veľa to nebude.
u mňa vyhralo Funradio, lebo som si to teraz pustil a bola tam lepšia pesnička. Takže je to tesné, ale predsa.
Posledné kolo bolo vysielanie rádií od polnoci do rána. Vysielanie síce ešte stále beží, ale zhodnotiť ho môžeme. Vo Funku ešte hodinu vysielal Julo alias Phyton, na Exprese zaradili obľúbený program Twenty five. Ten sa vysielal do 2:00. Potom pokračovala nemoderovaná Expres Party so skvelou hudbou. Moderované vysielanie bolo dlhšie na Exprese, hudba v nemoderovanom vysielaní je tiež lepšia na Exprese, preto posledný bod si právom zaslúži Expres. Ten zvíťazil v tomto ročníku 4:1 a už teraz sa teším na ďalší ročník. Dnes nikto nevie kto bude víťazom o rok. Tento rok však len začína, prajem všetkým aby bol úspešný.
Obe rádiá ponúkali výbornú hudbu na posledné minúty. Vo Funku vysielal Julo alias Phyton, podľa mňa asi zo záznamu. Snáď jediný moderátor ktorý má v sebe trošku dynamiky. Na Exprese bola výborná hudba, žiaľ bez moderátora. Keďže hodnotíme objektívne, bod musí dostať Fun rádio. Expres vyhráva 3:1
Expresu letiaca raketa kategórie F5 odstrelila parabolu na Kamzík zo strechy a neznámy páchateľ neďaleko štúdia odpálil granát ktorý poškodil optickú linku. Tieto nešťastné udalosti spôsobili výpadok vysielania. Funrádio z Leškovej fachčí naďalej, takže tento rok je to no neuveríte 5:3 pre Funrádio :D :D :D :D .... nie nie, neskúšajte ladiť či Expres ide alebo nie, Nič z toho čo som napísal nie je pravda. Len tak, zo srandy. Všetkým poctivým členom Radia.sk a prispievateľom, prajem príjemný a úspešný Nový rok 2017. Nech je plný úspechov v pracovnom i osobnom živote.
V estónskom rozhlase je dobojované, koniec roka odprevadili pesničkami, 5 minút pred polnocou príhovor prezidentky, potom samozrejme hymna a Abba. Jednoducho koniec roka ako sa patrí a preto je to aktuálne zaslúžene 1:0 pre Vikerraadio nad rádiom ktoré som nepočúval.
Za to si pre istotu dotycny troll uz stihol vytvorit svoje alterego, ktore mu vydatne pritakava pri jeho autoerotickom pocinani v tejto diskusii :)
Tento rok Expres má za mikrofónom väčšinou ľudí patriacich k víkendu, funko zase ľudí, ktorí bežne vysielajú cez týždeň. Teda ide o moderátorov, ktorí boli vo Funku už aj pred 10 rokmi. Popoludnie si Funko nazvalo ako estrádu so Sajfom. To že Sajfa je viac trápny ako zábavný si však vo Funku stále neuvedomili. Nedá sa povedať že všetko bolo zlé, ale celkový dojem dobrý nebol. Na Exprese sa vysielal rebríček najväčších hitov tohto roku. Je fajn, že v rebríčku sa nestratila ani slovenská hudba, Expres dával počas roku veľa priestoru dobrej slovenskej hudbe. Miška Vrábová aj komunikovala s poslucháčmi, to je však pre Expres príznačné, že komunikujeme s poslucháčmi. Toto kolo bolo jasnejšie ako kolá predchádzajúce, bod má Expres, ten vyhráva 3:0
To nie je pravda, pre mňa je to prekvapenie. Je zvláštne že si Funradio nevstúpilo do svedomia. Dúfam že sa len mýlim, ale vyzerá to tak, ako keby ich vôbec nezaujímalo čo o tom napíše JaSomJa. Nezaujíma sa toto rádio o názor poslucháčov alebo JaSomJeho? Prebudia sa ešte? Uvidíme, teším sa na finále.
Pravdepodobne netreba nikomu vysvetľovať, prečo sa tento súboj skončí 5:0 pre Expres. To, že väčšina ľudí s mozgom chce, aby sa táto téma zrušila redakciu akosi nezaujíma :) tento človek nemôže objektívne hodnotiť vysielania týchto rádií keďže je naklonený jasne k Expresu, pretože LEN Expres vie komunikovať s poslucháčmi a LEN moderátori Expresu vedia všetko najlepšie :)
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň