Diskusia k téme Silvestrovský súboj Expres vs. Fun
Som práve zistil že je naživo. Veď som písal že nepočúvam až tak veľmi, aby som to mohol objektívne hodnotiť, ako to bolo predchádzajúce roky
Rádiá predsa len trošku počúvam. Na Funku dokázali zaujať tým, čím možno aj pred 15 rokmi, teda breptom jedného športového redaktora. Ináč bieda. Expres je o čosi lepší, ale... Tam mám pocit že okrem show Milujeme Silvester nie je naživo nič. Samozrejme že na rebríčku najlepších skladieb za rok 2023 nie je čo pokaziť, keďže vzniklo veľa skvelej hudby. Ktorú ale hrá aj Funko. Vrámci skupiny Bauer Media je však určite prekvapujúce to, že väčšiu prioritu vrámci programu má Europa 2. Vysielanie naživo aj výjazd Olivera a Samuela do terénu. To čo žiaľ na Exprese po skončení Silvestrovských prasiat už nie je. Som zvedavý ako bude vyzerať Matúš a Michaela, určite bude skvelý Martin posledné hodiny tohto roku. Čo nás čaká na Funku, nevieme, oni z taktických dôvodov nikde program na dnes neuvádzajú. Ale veľké zázraky od nich nečakám. A aj tak súboj sa nekoná. Pravdepodobne to čo bude na E2 po 16:00 asi pre mňa nebude. Ak niekto počúva aj nejaké menšie rádiá, napríklad Trnavské, Vivu či iné, nech niečo napíše.
FUNRADIO -EXPRES 4:0
Tak toto je ake prekvapenie pre posluchacov FUN RADIA..Snad to este alibisticke radio uhra jeden bod .????????????????????
pobavil si s tou vetou, ze objektivne tak ako si to robil ty, dobry vtip na koniec roka
Už od roku 2010 som vždy na Silvestra počúval Funko a Expres a objektívne tieto rádiá porovnával. Nedovolilo mi to posledný deň v roku venovať sa aj iným činnostiam. Tento rok už schopný mapovať vysielanie Funka a Expresu nebudem. Ja tieto rádiá už porovnávať nebudem. Každá tradícia sa raz končí. Ako napríklad jedna super tradícia na Exprese, Silvestrovské prasa, jednoducho raz skončila. Tento súboj nemusí úplne skončiť, ak sa pokúsi robiť porovnanie niekto iný. A ak sa to niekomu podarí robiť tak objektívne ako mne, bude to super. Ja si to v takom prípade veľmi rád prečítam. Prajem všetkým príjemného Silvestra
prajem vám pekné vianočné sviatky aj veľa jedla darčeky spolu užívania narodenia pana veľa radosti a veselosti a zdravia v láske požehnania.
Jaj ty sj fakt iny clovek ..ja som to pisal zo srandy.aspon vidime tvoju objektivnost..najlepsie by bolo keby si nepisal vobec a bol by klud
Bohužiaľ kurzy nemá na tento súboj ani Niké, ani Tipsport, ani Fortuna, takže asi nie je kde staviť. A úprimne, v tejto chvíli je všetko 50 na 50. Je ale dosť pravdepodobné, že sa udeje niečo, s čím sa vôbec nepočíta. Raz ale k tomu musí prísť a je pravdepodobné že k tomu príde tento rok. Ale o tom až po Vianociach...
Chcem sa spytat ci si niekdo vsadil na to ako skoncite tento rok suboj..rad by som na tom zarobil ..????????????????
Uz sa na to krati ..kazdu chvilku tu budeme mat najvacsieho experta na radia a ich programy na silvestra..
Pozrite si prve hodnotenie Jasomja z roku 2010. Povedal ze jedinou konkurenciou pre radio expres je radio expres. To mysli vazne??? Viem ze to je 13 rokov stare ale vtedy som tuto stranku este nepoznal, poznam ju tak 3 roky ale aj tak to tu napisem…
Tu by si mohol uspieť: https://www.profesia.sk/praca/?search_anywhere=EXP…
S tym funradiom asi nie, ale ostatne mas pravdu. Niekedy je cela dsikusia proti nemu ale aj tak si mysli ze ma pravdu.
Dal by som oblicku na to ze zas vyhra ten "expres"..keby sa na to dalo vsadit tak vsadim ze vyhra 3:2 aj keby bol len dopravny servis a pesnicky..ten co tu robi "13" silvestrovsky suboj to nema v hlave v poriadku..urcite niekedy davno chcel robit vo FUN RADIU a neuspel tak takto si lieci svoje rany-ego ????????????????????
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň