Diskusia k téme Dobré Rádio

Kto do Dobrého rádia prišiel do vedenia z E2? Trošku som v tom mimo

Ono je to tak, keď tam do manažérskej funkcie príde človek z E2 a donesie si so sebou celé know-how.....

Keby boli ponechali pôvodný formát ako mali predtým dalo sa to počúvať ale niekto im nahovoril že treba púšťať hlúposti a takto skončili už aby to vypli úplne a uvoľnili priestor,,!

stále okrem prievidzi tam je už 1,3 pol roky šum a ostatne nejdú od konca januára MT, NM, DK, NR, CA neviem prečo sú vypnuté asi nevládzu platiť na poplátky aj vyššie dane sú 23% konsolidácia to spôsobila a 6 frekvencie su vypnute a 6 idú - len Prešov, L.M je ticho u 3 týždne a tam mikuláši od konca januára je ticho a na 4 frekvenciách hráje sa. Popopludní od 10.3. je bez modrátorov katarína andrejcová dobrá show od 14:30 do 18:00 hod. takže tak sa dejú veci v dobrom rádiu.

107,70 v Dolnom Kubíne už 2 mesiace off.
By ma zaujímalo, prečo to nevrátia, keď to zjavne nemajú záujem využívať...

Na Slovensku sa hlavne "náhodou" nezaplatí faktúra
(lebo 1. nieje z čoho - 2. lebo načo)
A dúfa sa že si to nikto nevšimne :)

Pri predstave, že vo Fínskom Laponsku je mráz -30° a vysielače tam bezproblémovo fungujú. Na Slovensku zafúka vetrík a padne pár kvapiek a vypadne všetko.....

Prešove nejde dobre rádio je tam ticho od noci až rána od dnes to spôsobil dážd takže som pisal im aby to vyriešili .

RK už niekoľko dní opäť hrá,
DK stále úplne off.
Vyzerá to tak, že väčšina frekvenčnej siete mlčí (počítam tam aj stále nespustené KE, PP, PB a Domašu).

To sa oplatí vysielať do steny, alebo ako je to tam?
Nebolo by lepšie každé ráno vymenovať, ktoré vysielače dnes fungujú? Aby sa ľudia nenamáhali v niektorých regiónoch ladiť tento šmejd?
Čo robí rada? Čaká na Božie zjavenie?
podiel [%] celkovej počúvanosti
3. + 4. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň