Diskusia k téme Dobré Rádio
https://stankovany.loophole.site/
Ale napr. Ružomberok 98.0 nemal výpadok.
Od včera funguje už stream, dnes ide aj cez radia sk, tak asi preberali vysielanie cez internet a keď to nefungovalo, tak nešli ani dané vysielače, nevysielajú cez satelit na rozdiel od STVR, alebo rádia Expres či fun. STVR, Expres, fun, Europa 2 a ďalšie sa spoliehajú na satelit dobré rádio len na internet, samozrejme aj ostatné idú cez internet, a prípadne môžu to využívať ako zálohu pri výpadku satelitu, ale či to využívajú, neviem. Dobré rádio len priamy výstup zo štúdia alebo internet či preberanie z inej FM frekvencie.
Neviem ako je to s ostatnými vysielačmi, ale 107,70 MHz V DK oddnes opäť hrá.
Stream už funguje, ale zrejme sa menila adresa streamu, tak vážená redakcia z mohli by ste opraviť link na stream, mal by vraj nabehnúť čoskoro aj playlist.
Mohli by to už opraviť, lebo im to nefunguje už dlhšiu dobu. Vôbec nereagujú na FB ani Instagram a Messenger. Odpísať stream v 2020s je totálne mimo, zaslúžili by si asi naozaj iba krach. Nech to čím skôr opravia, píšte im všetci aj na mail, ja som im na sociálne siete spamoval a ani to nepomohlo, nikto si to nevšíma ani žiadna odpoveď a výsledok už vôbec.
Treba im napísať, aby už konečne obnovili funkčnosť streamu, lebo už pomaly týždeň im nejde, no ešte to nie je týždeň, ale čoskoro to už bude týždeň.
Tú zmenu si pretlačil Kollár z Fun radia. SRo už odvtedy analóg ani nerieši. Rozšírilo sa iba pokrytie v DAB+ po trase diaľnice D1.
Ja osobne som mal rád dobré rádio asi ako jediné z komerčných rádií, ale po tom čo predvádzajú so streamom a playlistom na internete aj s vysielačmi tak sa mi to prestáva pozdávať. Najviac sa mi nepáči práve spomínaný nefunkčný stream, v dnešnej dobe určite nutnosť, iphone nemajú vôbec FM rádio, viaceré Android telefóny tiež, trendom je už počúvanie v prípade mobilného telefónu práve cez internet, dátové balíky sú už dostatočne veľké a v kombinácii s vypadnutými vysielačmi je to teda jedná z možností ako počúvať dobré rádio v oblasti kde je aktuálne nefunkčný vysielač alebo kde vysielač zatiaľ vôbec nie je dostupný (buď ani nemajú pridelený alebo nie je ešte spustený). A nemožnosť zistiť čo hrali je tiež výrazné mínus, keď všetky ostatné rádia alebo aspoň takmer všetky to už dávno ponúkajú a aj dobré rádio nedávno malo túto informáciu k dispozícii, je to krok späť, ešte ak keď išli len na internete tak mali playlist, nech opravia playlist a stream a budem spokojný. Vláda by mohla zmeniť zákon, aby bolo možné prideľovanie pre STVR hneď a nie až po nejakom nezmyselnom odstupe.
Ty si asi ešte nikde nepočul alebo nečítal že frekvencie po súkromnom vysielateľovi pôjdu do prípadného výberového konania najprv pre súkromných vysielateľov. Až v prípade nezáujmu by tieto frekvencie mohli byť pre STVR. Aby som ale bol pri téme, v Dobrom rádiu asi chcú urobiť "konsolidáciu" vysielačov, vybrať si tie, ktoré budú považovať za najdôležitejšie (aj keď ako sa toto určí, keď reklamu nemajú z niktorej oblasti), súčasťou tejto konsolidácie sa však stream nemal stať. Určite tam treba prekopať obchodné oddelenie, ktoré takmer absolútne nedokáže predávať reklamu. Aké mali ambície keď opúšťali Regiomedia, že sami si budú predávať reklamu lepšie... Toto bola chyba, lebo odkedy si predávajú reklamu sami, tak sú na tom horšie...
Môj tip, toto rádio možno ešte tento rok krachne, niekoľko dní nie sú schopní ani obyčajný stream opraviť (+ playlist) a nie to ešte vysielače s ktorými majú už dlhší čas problémy. Frekvencie potom prideliť pre STVR rádio Patria, nech sa národnostno etnické vysielanie môže odpratať preč z rádia Regina a maďarské vysielanie aspoň z niektorých frekvencií rádia Devín resp rádia _FM.
107,70 MHz Dolný Kubín už cca. týždeň (nesledujem to presne) úplný výpadok,
106,30 MHz Martin (ako už bolo spomínané nižšie) stále iba nosná,
98,00 MHz Ružomberok hrá.
Iné frekvencie/vysielače nemám overené.
Prešov nejde? Ide, práve tam ide HOT TO GO! Od Chappell Roan. Jingel bol ok, ako to potom, že Prešov nejde?
dám ti otázku na mojú ohľadom Fm frekvencie idú aj nejde niekde je šum, ticho a neide nehráje nespustili ide iba BT, Nove mesto nad váhom, Prešov a Martin je ticho aj Cadca, šumi nitre, dolnom kubíne aj PD tam je kordinácia aj TN ide tiež RK težž IDE LM je ticho ostatne nie su rozvysielane plánovali ešte na konci leta a septembra neviem kde sa stala chyba že nerozvysielavajú. Dochádzajú financie peniaze majp zisky 112 000 eur iba.
FM Prešov 104.1 MHz funguje OK. Písal som im aby opravili stream a playlist. Snáď to čoskoro bude OK.
Najprv som si všimol že playlist sa neaktualizuje, hneď na to že nejde stream. Ako je to s rádiom na FM vysielačoch?
Vždy pred celou si zabudnem zapnúť Dobré rádio, chcem sa totiž presvedčiť, či aj v týchto časoch obrovskej vody vysielajú len dobré správy a nijaké pôvodne vôbec nespomínajú. Počúva dnes niekto a vie sa k tomu vyjadriť? Obávam sa že aj pred ďalšou celou hodinou si zabudnem pustiť Dobré rádio
Dá sa im napísať priamo na Facebook alebo Instagram, tam si to asi najskôr všimnú. Napísať ako komentár je asi najlepšie riešenie v tomto prípade.
halo, dobrý večer nejde Prešove dobre rádio je nosná ako ticho môže niekto napísať aby oprávili to už som im písal na ich stránku dáják nereagujú na to, urobte to od tadiaľto aby išlo bez problémov. iné rádia tak nemajú problém ako dobre rádio dufám že už bude bez problémov ked to vyriešia a nestal do budúcna problém.
neviete kedy bude spustené košice dobre rádio pisali po 15.7. že budú oživať v priebehu leta a teraz koncom augusta až začiatkom septembra tiež písali že spustia tommčlánku bolo napísane podľa Vás kedy spustia do 13.9. tak dajak ešte nejde ani Domáša, Poprad, Považska bystrica.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň