Diskusia k téme Dobré Rádio
Ja potom použijem frekvenciu 104.1 MHz miesto 102.7 MHz prípadne 89.8 MHz :-D
Ahojte Košičania aj mimo dnes okolo 10:15-24 som presove frekvenciu 104,5 a bolo ticho pri telke a ako keby išli zapnúť dobre rádio na 104,5 MHz. Tak dajte vedieť ci je tícho v ke a presove som to naladil niektorých miestach na košíckej frekvencii 104,5 na urbankovej ulici neviem odkiaľ to išlo z tej frekvencii v miernej práci ako centrum-O. Z. Most do duše.
Niet prečo im fandiť - , počúvanosť na úrovni štatistickej chyby, nemajú peniaze, reklama je skôr občasná, playlist je okopírovaný z E2, pokrytie také nemastné neslané...
Niekto si asi myslel, že to bude niečo ako NRJ, že ľudia sa budú hrnúť aby si ho vypočuli - no asi sa setsakramentsky pomýlil....
Mali by vratit vsetky frekvencie ked za ne neplatia poplatky… hanba! A presne porusujucjeden zakon za druhym ani uctovne zavierky nezakladaju nic… to vyzera na riadny prepal.
Jojka ale má kopec reklamy, má im to z čoho vychádzať. S Dobrými novinami a zvlášť s Dobrým rádiom je to podstatne horšie
Návštevnosť Dobrých Novín sa prepadla o 18%. Nejako im to nefunguje.......
To netuší nikto, ale už tretí rok za sebou ani Dobré Rádio a ani Dobré Médiá nezverejňujú účtovné uzávierky a Finstat všade ukazuje dlhy voči štátu.....
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň