Diskusia k téme Licenčné výberové konania
Za mňa škoda že ENERGY oddtupilo z výberoveho konania kedže teraz 97,4 MHz bude pridelená ďalšiemu kresťanskemu rádiu. Celoplošne radia sa bijú o reklamu, regionálne rádia nemaju z reklamy ponaly pokryte ani náklady na vysielanie ale zato nie je problem aby sa tu neustále rozbiehali radia pre menšine. Myslím tým rôzne náboženske, maďarske a najnovšie pre Rusov, Srbov a Ukrajincov..
Úplná pravda. Plne súhlasím čo sa týka Aetter lebo ten máš na mysli ako sa oháňal zmluvou z UCM len troška pozabudol že to bez výberového konania. Čisté klamstvá čo hovoril p.Brnik. A potom sa tu ma vysielať Ed takýto klamári majú radia
a čo 7 rokov v éteri fungujúce nitrianske študentské rádio a súkromná eseróčka Jolin, tam je to v poriadku ? A koniec-koncov, v RVR sedí pán Izrael, odborník z mediálnej fakulty Katolíckej univerzity v Ružomberku - ten sa asi v tom vyzná najlepšie, nechajme to na neho.
Mna zaujal ten mlady komunista z tej skoly. Pripomina mi typickeho SZM-maka, inciativny tlachiac, ktory ani sam nevie co hovori, ale tvari sa ako majster sveta. On sa vobec pocuva? Hovori, ze spravil radio, ktore je v rozpore zo zakonom a teraz chce ist zmenit legislativu, aby mu to spatne preslo? Takze ak si niekto postavi v chranenom pasme nacierno dom, tak bude menit zakony, aby to pre dalsich dvoch bolo mozne tiez takto postavit? Kompetentne urady a organy toto sleduju? Ak nasich studentov ucia takyto ludia, tak nic dobre nas necaka.
Rádio KOŠICE v Bratislave?
To je čistá provokácia.
V prezentácií to aj potvrdili - nebudú robiť regionálny kontent.
Budú iba vysielať svoj "pohľad z východu", zbytočné mrhanie Bratislavskými frekvenciami.
Pevne verím, že rádio Košice nedostane frekvencie v Bratislave.
Nech ostanu čisto na východe, tam to má opodstatnenie.
Stačilo počúvať. Myslím, že to bolo zrozumiteľne povedané prečo a v takom prípade aj názov má opodstatnenie. Aspoň bude jasné odkiaľ je. Veď to nebude ojedinelý úkaz na Slovensku. Čo také rádio Devín ako príklad...
Asi nemali na internet aby boli online keďže neboli na vypočutí. To je tak keď ma niekto veľké oci a ani nezačne
RADIO KOSICE, ak chce vysielat v Bratislave s takym nazvom, no neviem...
chcelo by to predsa len zmenu nazvu...
je to podla mna dost divne...
Takže projekt Energy bola len bublina, tento projekt padol. Na dnešnom vypočutí nebudú
Tak čo myslíte,bude to planovane vyberko?Máte nejaké info?
Treba bojkotovat to jeho funko aj s priblblym sajfom mne sa to uz dari niekolko rokov uspesne je to zjavne jeho robota !
aby na vypočutie nikto neprišiel. Tak sme sa interne dohodli, ale pssst! ;-)
Keď možno bude odstavená takmer celá výroba na Slovensku, tak bude akurát vtedy výberové konanie? Zaujímavé...
Už je predbežne známy dátum výberového konania, potvrdila mi ho i hovorkyňa RVR I.Č.
Malo by sa konať v utorok 23.03.2021
Po pandémii. Boris chce čo najviac oddialiť príchod konkurenčného Energy, nejaké tie páky na to má a tá pandémia je dlhotrvajúci dôvod, prečo a ako to dosť oddialiť
Bude vôbec jesenné VK? Či bude rovno jarné? Veď tam bola kopa frekvencií a aj nové projekty ako NRJ.
Ani ja tomu nerozumiem. Lebo výhovorka bola že končí funkčne obdobie 4 členom. Ale tý to mohli takisto odhlasovat ako tý nový čo ich zvolili. Podla mna len čisto politika
Ešte toľko k tomu, že je to celé nepochopiteľné aký zmysel malo presunutie jesenného licenčného výberového konania na iný termín, keď aj tak ešte dávnejšie písali, že vypočutie by prebiehalo formou videohovoru. Tak potom nevidím žiadny problém aby nebol. Na druhej strane keby zas bol náhradný termín niekedy až začiatkom nového roka, tak si myslím, že takisto ešte aj vtedy bude táto krízová situácia, lebo pochybujem, že sa to dovtedy zmení k lepšiemu. Takže celé nedáva zmysel.
Mňa to už ani neprekvapuje ako ani celá RVR. Dobre sa tam manipulujú veci. Žiadna novinka.
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň