Diskusia k téme Licenčné výberové konania
Zajtra vyberove konanie nebude, je orerušené.
ako to hovoríš a tu odpoved pepo aj fortnite pre gamer že je to blb a budú 2 alternatívy na vyberove konanie bud budú alebo nie uvidíme najbližšie 11 dní podľa rady parlamentu a nemajú do toho zasahovať rada a písal som vetrakovi že ked nepodpíše prezidentka do 20.11. bude a ked podpíše bude až začiatkom decembra alebo januári 2021.ahojte.
Ja by som chcel radšej Dobré rádio na FM...
Už so zistil že je to blosť . Čekovský si myslí že môže úkolovať RVR čo je strašný omyl.
Čital som článok stredu a bolo napisane ze pred vianocami alebo novom roku ked vyprší čas núdzového stavu az vtedy bude a teraz budú 2 alternativy nebudete spokojny a bojuje sa o velké siete frekvencii a nemôžu to vzdát a ja chcem ze by bolo goldies uz januári spustené v presove 97,2 a energy februári alebo marci 107,5 fm
Lenže na jar bola pandémia na tom "lepšie" ako teraz, pozrite sa na počet nakazených a mŕtvych na jar a teraz! Teraz máme "lockdown" na jar bol len týždeň cez veľkú noc, teraz je už pomaly 3 týždne...
Je to vsak diskutabilne a skor to vidim na politicky problem. Aj jarne licencko sa konalo pocas pandemie a v pohode. Bojuje sa o cele siete frekvencii, tu je iny dovod nez pandemia.
Máš problém čítať okrem diskusií aj články? V jednom sa to totiž spomína že až po pandémii
Vie mi niekto potvrdit spravu , ze RVR presunula vyberové konanie na budúci rok ?
Dakujem
https://www.facebook.com/RadioEnergySlovensko
FB - Ľutujeme, tento obsah je momentálne nedostupný
Máš pravdu, ale nie celkom. Oldies je celkom široké obdobie, ktoré zahŕňa populárnu hudbu hlavne od 50. rokov až po 90. roky, čiže tak pesničky zhruba 20 rokov a viac staré. Je pravda, že postupne sa stávajú všetky pesničky oldies. Aj súčasné niekedy budú, ale to neznamená, že po čase stratia pojem oldies, lebo určite nie. Druhá vec je to, či sa budú hrávať aj ďalej, lebo to zas treba uznať, že všetko sa naraz nebude dať hrať, teraz ešte sa pokojne pomestia vedľa seba obdobia od 50. rokov až po súčasnosť, viď. Radio Wien alebo Niederösterreich, tam je to najlepšie vyriešené, ale možno raz príde čas, keď už iné obdobia sa budú hrať pod pojmom oldies. Na druhej strane sa určite nemôže zabúdať na žiadne obdobie. Myslím hlavne to, že napríklad tie 50. až 90. roky by tu mohli byť aj o 50 rokov, lebo to obdobie je populárna hudba a aj to, že vtedy vznikali najväčšie legendy, na ktoré by sa nemalo zabúdať. Takže už spomenutí interpreti ako Abba a Queen sú určite, jednoznačne oldies, ale aj DJ Bobo či Vengaboys. Všetky tebou spomenuté. Druhá vec je už to, že ako sa rádiá stávajú k tomuto žánru, lebo nie každé z nich sa môže právom vyhlásiť za ozajstného. Problém je už inde a to hlavne pri kvalite rádií.
Podla mojho nazoru treba dat priestor bud overenej kvalite, alebo mladym ludom. Nemyslim si, ze by stare kadre nieco nove vymysleli a nasledne priniesli do slovenskeho eteru. V dnesnej dobe oldies je Vengaboys a DJ Bobo a nie Queen a Abba :)
Skrachovanci !
To su ti co dakedy slubovali Radio Elan !
NIC IM NEPRIDELIT !
To uz tam radsej povolte geriatriu od Lehotskeho !
Jednoznačne Borisko chodil po ulici a sledoval mladých, čo počúvajú....
Funko si žije svojím životom. Ma vlastne vedenie. Boriovi je jedno čo a ako často hrá . Hlavne že z neho cingajú peniaze
CHR - neCHR, cieľová skupina je viac-menej totožná. Možno FUJ len (čiastočne) naskočilo na RETRO-vlnu, aby z nej ťažilo.
Stále viac pubertiakov aj detí si kde-tu na ulici nahlas púšťa pesničky z minulosti - hlavne 1980. rokov (najčastejšie, tuším, počuť Michala Davida :-).
Borisko, ako správny biznismen, zaňuchal príležitosť a chňapol po kosti.
Myslím, že NRJ im spôsobí problémy obom. A tak im treba... ;-)
To tazko, Budzak sa s Rostasom v 2016stom rozhadali, odvtedy spolu nepracuju aj odisiel zo Zemaveku.
Dusan Budzak pracoval pre Zem a vek. Uz len toto staci aby bolo kazdemu jasne o akeho cloveka tu ide.
Tak ako na starej Vive, aj tu bude do vysielania pretlacat Rostasove halucinacie.
Kto zaplati rozbeh radia? Hadajte:
Ktovie, možno len konfabulujú... ohlásia ENERGY, ale tesne pred spustením premenujú na NOSTALGIA. :-)
Aj keď, asi skôr nie než áno...
CHR radio je na SK len jedno a to je Europa 2. Slovenské FunRadio tam určite nepatrí.Ak by naozaj odštartovalo NRJ na SK,tak by Europa2 mohla aj kľudne skončiť.Vo Francúzsku sa zmenila na Virgin Radio.Ale nejak sa mi nechce veriť tomu,že by NRJ na Slovensko prišlo,aj keď vždy som si to želal,hlavne od 1998-ho, odkedy odštartovalo rakúske NRJ.
Príde mi to ako jediný schopný projekt, ktorý by vedel konkurovať rádiam a pohnúť vodu ak by získal dostatočné množstvo frekvencií. Verím, že rádio Mária získa čo najmenší počet frekvencii - počuvanosť nulová a dotované cirkvou, číže tu bude navždy zaberať pásmo. Zaujimavé je, že niekto sa pokúša v Nitre založiť ďalšie regionálne rádio, keď tam už je Wow - Nitra.
Bude urbite energy hit music only pre mladych typu e2 a fuj radio.ziadne oldies
Keď linkuješ ten Facebook: Energy tvrdo stavia svoj biznis na jednotnom brande a že je "hit music only" a je jedno, či tak vysielajú vo Francúzsku, Nórsku alebo Rusku. Dokonca majú v rôznych krajinách aj dosť podobné jingle. Keby náhodou chcel niekto predávať pod ich brandom niečo iné, tak ho právnici zadupú do zeme skôr, než by stihol pustiť prvý vysielač.
https://www.facebook.com/RadioEnergySlovensko/phot…
2 celoplošné CHR sú viac než dosť - to je fakt. Pozrime sa na to ale inak: Ak by sa tomuto "Francúzovi" podarilo tých 2 smetiarov oligarchie zrušiť... ;-)
Dxsi
No je to zvláštne, čo poviem...
Dx
Ale zas Vlna mala byť pôvodne Info Rádio, čo je pravda, lenže oni mali aj uvedené hneď na začiatku, že sa chcú zameriavať na hudbu z obdobia ako to bolo na Vive. Oni len názov zmenili na poslednú chvíľu. Preto chceli byť Info Rádio, lebo chceli skvalitniť alebo lepšie povedané posilniť spravodajstvo, čo sa im aj možno podarilo. Takže neviem, neviem ako to bude v prípade Energy, ale bodaj by si mal pravdu!
Všilmi ste si že na obed po zverejnení som načital stranku a teraz je off
http://rvr.sk/zprava-o-frekvencie-z-jesenneho-vybe…
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň