Diskusia k téme Rádio Best FM
Ahojte, na 105.6,88.0 hrá opäť niečo iné a frekvencia 99.7 vypadáva.
Máte pravdu s tými odkazmi na dennik N aj mne to dosť vadí. Ale lepšie rádio čo sa týka hudby tu nemáme. Bestko hrá výbornú hudbu a hlavne stále netočí 7 pesničiek dokola.
To by mi najmenej vadilo... viac mi vadi ze nie vsade v Bratislave mozem best pocuvat. Doma mozem ale v praci nemam signal. Hudobne je best na tom najlepsie kedze ma najviac piesni v rotacii a da sa teda pocuvat v robote kde clovek travi 13-14 hodin denne.
OK, berieme na vedomie, tak ho nepočúvaj.
Prestal som toto rádio počúvať odkedy každý deň počúvam v správach ako odkazujú na konšpiračný Denník N a reklamy sú na samé maďarské podniky a odkedy je 100x za deň reklama s protislovenským živlom Štefanom Hríbom.
Opravujete prešovsku frekvenciu je nosna ako ticho od včera popoludnia sa to opravuje a do kedy pôjde hrať najbližší hodinách nie že bude dlho ticho odpiste mi od vášho rádia aj tu na diskusiu.
Su asi radi ze vladzu utiahnut financne to co maju... maju to tazke ale dufam, ze neskoncia je to najlepsie oldies radio na Slovensku len skoda to pokrytie aj po BA nezachytim uplne vsade v praci napriklad rusivo takze som odkazany na Vlnu ktora ma menej piesni v rotacii a je to skoda...
Prečo sa teraz Rádio Best vzdalo frekvencií 89,6 MHz Prievidza a 92,4 MHz Martin ? ? ? Keď v minulosti ich po odňatí Radou žiadali späť (tuším to chceli dať aj na súd) a potom im RVR vrátila tie frekvencie...
Depeche Mode - Personal Jesus
Ano viem cital som to uz.stalo sa to aj v minulosti.veru ja pocuvam toto radio najcastejsie aj v praci aj doma.ale inak dakujem za odpoved
Možno sa mýlim, ale zdá sa mi, že som to tu čital aj v niekedy minulosti.
Best FM a možno aj ine radia to maju vyriešene tak, že pokiaľ vysielač stratí zdroj signálu, tak aby frekfencia neostala tichá, tak nabehne záloha.
Teraz som si neni istý, či každy vysielač ma nejaky disk so skladbami, ktory prehrava, alebo ide nejaka slučka useku vysielania, ktora sa opakuje pokiaľ nenabehne zdroj signálu. Preto každa frekfencia vysiela niečo iné. Veď to neni nič hrozné. Vyjadrili sa tu z radia, že o probleme vedia a riešia ho. No boli sviatky, teraz je výkend a predsa všetci viete, že Best FM nemá peniaze aby zabezpečilo technikov, tak chvílu to potrvá. Čo mam hovoriť ja, keď mi zaberaju zbytočne frekfencie One, ktore vysielaju ako si chcu...
Veru škoda rádia. V PB 89.5 a Bytča 90.4 úplne niečo iné hrajú a nedá sa to porovnať ani s play listom na webe.
98,9 slučka, škoda tohoto rádia. Mal som ho rád.
Ano, mame poruchu, vaznu poruchu, riesime
Best má asi zas výpadok, lebo 95,6 a 105,5 hrajú každá niečo úplne iné. A oboje odlišne od playlistu na webe :)
Čižmová kráľovná sľúbila, že zruší kvóty resp. otvorí diskusiu na zušenie kvót
Na frekvencií 105,6 a myslím že aj 90,6 hrá opäť niečo iné :)
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň