Diskusia k téme Rádio Best FM
U nás počuť aj v obchodoch aj v reštauráciách. Ale to je asi málo :-(
Čo bude budúci rok? Možno nič sa nezmení, iba
preto tak nad tým rozmýšľam, lebo napr.
V 2016 bolo ešte moderované vysielanie.
V 2017 moderované bolo už iba ranné vysielanie. V 2018 sa už vôbec nemoderuje.
Čo príde budúci rok? Bude horšie? Best FM v slovenskom éteri je ako keby zabudnuté rádio. Myslím tým to, že má strašne nízku počúvanosť, slabé vysielače,... Nikde nepočujem, že by niekto počúval toto rádio na verejných miestach, napr. v obchode, reštaurácií a pod. Je to veľká škoda, lebo toto si nezaslúži. No ale bohužiaľ všetky dobré rádiá takto dopadnú na Slovensku.
Dúfam že sa toto rádio dostane z problémov a obnovia sa aj moderované bloky. Ale aj tak je to to najlepšie rádio.
Stačí si dať info, vysielajú RT (RadioText).
A náhodou nevieš, kedy išla tá pesnička?
Lebo ak áno tak by si to možno podľa playlistu vedel zistiť. Keď aj ja som zvedavý na pesničku čo dávajú, tak vždy si pozriem čas a potom to nájdem podľa playlistu.
jedná sa o skladbu v angličtine, spomínal sa tam oi. friend, chlapčenský zbor, resp. doprovod, aj spevák podľa hlasu bol mladší, stupňovaný refrén, neskutočne krásna skladba, nikdy som ju na žiadnej stanici nepočul, možno by mohol dať niekto tip
To takto hra hadam odkedy boli spustene tieto dva vysielace a to je uz neaky ten tyzden!
Frekvencia 95,5 NMnV je až cca 4 sekundy napred pred 91,6 PN.
Nejaký problém s MA frekvenciou hrá to ledva cca.km od vysielača
Asi Ťa v tejto chvíli trošku prekvapím, hudobnú dramaturgiu nemôže robiť Julo alias Python, ten totiž pracuje, teraz si pre istotu sadni, aby si neodpadol, on pracuje pre Fun Rádio
Pred pár dňami večer hrali Scootera.
Kto v rádiu Best FM robí hudobnú dramaturgiu? Je/sú to nejaký/-í skúsený/-í dídžej/-i, ako napr. Julo alias Python?
Čo sa týka hudobného výberu a jeho pestrosti, medzi celoplošnými stanicami jednoznačne #1*.
ĎAKUJEM!
Výpadok asi kvôli búrke. Nové Mesto n. V
Toto isté písal dotyčný pán i predvčerom, v ten istý deň večer bolo všetko OK. Overené priamo v Košiciach.
@ELAN
Podla mna vysiela, dohlad hovori, ze je vsetko v poriadku.
https://www.youtube.com/watch?v=8-bgiiTxhzM
03.09.2018 12:17
https://www.radia.sk/radia/best-fm/playlist
DANKE!
Vsetky naformatovane radia su uspesne a nie len na Slovensku... Funguje to takto vsade na svete, hlavne v tom civilizovanom.. A nie len v radiach.
A prezrad nam, mimochodom ty nie si slovak? Ked nas tak urazas...
Musím ťa sklamať, každé úspešné rádio je naformátované. Nie je to fenomén Slovenska, ale rádia ako takého.
A aby som zostal v téme, týka sa to aj rádia Best FM :)
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň