Diskusia k téme Rádio Best FM
Na žilinskej freq. majú zaseknutý RadioText (SCORPIONS - STILL LOVING YOU) a je tu zle nastavený dátum (CT): 9-9-2017
"Best FM by podľa mňa malo aj väčšiu počúvanosť, keby malo lepšie frekvencie. Škoda."
Best FM by teda nemalo polavit a dorovnat pokrytie cez DAB Towercomu. Digitalizacia radii je uz za dveramy
UZ IDE, BOLA TAM VAZNA PORUCHA.
Vdaka za porozumenie
...už zopár dní nejde vôbec. Neviete niekto, čo sa deje?
Nevie niekto či budú mať freq. v najbližšom licenčnom konaní ?
Best FM by podľa mňa malo aj väčšiu počúvanosť, keby malo lepšie frekvencie. Škoda.
Tie občasné výpadky na Best FM je zamrznutý sat prijímač na vysielači po búrke, je potrebné ho reštartovať.
Minimálne na nitrianskej frekvencii 88,2 MHz sú výpadky každých 5-10 minút...Už minimálne týždeň a nič sa s tým nerobí...
Mame fatalnu poruchu v distribucii medzi studiom BEST FM a sat. uplinkom. Pracujeme na tom. Pocuvate BACKUP vysielanie. Dakujeme za porozumenie.
Mám dve rádiá a na každom hrajú niečo iné. Navyše dnes ani správy nedávajú.
Čo nevysielajú kvôli teplu? :-)
Zaujímavé, na 95.60 BA a 93.00 Trnava hrá niečo úplne iné, ako na 105.50 Petržalka a 90.60 Dubravka(tieto dve hrajú to isté).
Na frekvenci 89.5 PB je zaseknutý rádiotext (dopravný servis best fm).
FM frekvencia 90.4 kotešová vysiela zhruba O sekundu pozadu ako 98.0 ZA.
Frekvencia Martin 92,4 nevie nahodou niekto prečo nebola rozvysielaná dakujem !
Áno nový projekt: verklík Jack Rozparovač
Hmm, Elán dnes hrajú v pravidelných dvojhodinových intervaloch. To je súčasť nejakej novej rubriky?
Mohli by ešte dokryť aj také oblasti kde nie je možné naladiť Best FM po celom Slovensku. Oldies formát je obľúbený a určite by čísla počúvanosti boli vyššie. Toto rádio je veľmi fajn, rád ho počúvam cez internet alebo občas aj cez satelit. Playlist mi vyhovuje keďže rádio hrá oldies formát. Tie nové veci proste neznesiem počúvať takže jedno z naj rádií na Slovensku.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň