Diskusia k téme Rádio Best FM
Celoplošné rádio na Slovensku,ktoré bude hrať eurodance??
Špecializované rádia s konkretným vyhradeným štýlom sú zväčša na nete,nikto neurobí celoplošku s eurodance hudbou,ja som dieťa eurodance mám rada tie dance veci,ale ani ja by som to nespravil... To je ako keby si bol obchodník s tričkami a začneš predávať tričká s dj bobom či fun factory a ten oproti mám pitbulla,rytmusa,majka spirita tričká,nehovorím,žeby si nepredal ani jedno ale určite menej ako ten oproti...
To mi je na dve veci, keď vysielajú len na 4 slabých frekvenciách. Aj nejaké celoplošné by mohlo tento žáner hrať viacej. Keď chcem počúvať rádio cez net pustim si radšej nejaké kvalitnejšie zahraničné s daným žánrom
na rádiu ONE Retro je toho dosť:) Počúval som ich pred pár dňami cez net.
Palino Eurodance fičí vo veľkom na radiu Retro tam je ho až až to len k tomu,že také radio nie je, existuje,je maduar mc erik a barbara fičia v plnom prúde :-)
Ak sa chcú profilovať ako rádio, ktoré na Slovensku nieje, mohli by hrať viac Eurodance...to nehrá žiadne slovenské rádio pokiaľ viem.
Naviac dnešná generácia ľudí vo veku 30 - 45 rokov je odchovaná práve na hudbe 90-tych rokov a najmä na eurodance, pričom táto generácia je z komerčného pohľadu najzaujimavejšia, pretože najviac nakupuje. Ale zadávatelia reklamy nepochopiteľne zadávaju reklamu do iných rádií...
Pocas celeho dna by mohlo bestko pustat taketo skladby.
Mám ten istý názor taká hudba by mala znieť častejšie
Tento úsek sa veľmi dobre počúva hrajú naozaj skvelé pesničky. Ide to každý piatok a sobotu od 21 do polnoci. Ja si osobne myslím, že takto by mohol vyzerať playlist kľudne aj vždy najmä ale počas týždňa nie len počas toho keď ide tento úsek. Ten eurodance je super takže by som mu vyhradil viac miesta aj počas pracovných dní vo vysielaní.
Nepostrehol som ráno v beste je s Peťou už Adam- Ďuro vysiela popoludní už natrvalo?
Toto slovenské rádio sa playlistom začína podobať pražskému rádiu Kiss 98 FM,ktoré vysiela už viac jako 20 rokov.V prvých rokoch vysielania hrali výhradne 80.r.,potom pridali 90.r a teraz aj novinky.Ale kisspatrolky majú na sebe tričká I love 90' +80'. :-) Kristínu by Best FM mohlo občas zaradiť do vysielania,ale skor hity Při oltári alebo Horehronie.
Kristina - Ta ne, Maria Cirova - Unikat?!?! Haloooo, milujeme 80. roky? Si robite srandu?! Ved Vy mate od RVR vynimku, nemusite hrat aktualnu SK hudbu, tak aky problem? Ste predsa oldies radio a ako sami uvadzate na webe: "Vysielame pre Vás najväčšie svetové a česko-slovenské hity 70’s, 80’s, 90′ až po rok 2006." Tak bud mam nejaku filozofiu, alebo spustite tematicke steamy na webe a hotovo. S takymto chaosom sa tazko dosahuju lepsie cisla pocuvanosti pri tom pokryti, ktore uz Best FM ma, ked vlastne neviem, co mozem z toho vysielania cakat - ak uz sa chce radio nejako profilovat.
Žiadam o zvýšenie kW na vysielačoch TT alebo NR. 0,20kW je žalostne ale žalostne málo. TT chytím teraz v lete veľmi šušťavo a NR ktorá je o dosť bližšie nechytím vôbec nikdy. Prosím zvýšte kW aspoň v jednom meste na 5, prípadne požiadajte o frekvenciu južnejšie ako je TT a NR. Ďakujem
Je to tak, playlist nejako kazia v poslednej dobe. Do toho nepocuvatelne veci od Zagorovej, Gotta, ... stava sa z toho druha Vlna :( Kde su tie casy Jula alias Pythona?! Cim dalej, tym castejsie to riesim cez net pocuvanim streamov, v aute USB kluc...
Zmieril som sa s tým, že začali hrávať aj veci po roku 2000, ale aby do playlistu nacpali už aj Smatanovej Horou a Čírovej Unikát... nechápem. Ale hlavne, že milujeme 80. roky
Možno by sme boli prekvapení, koľko staníc v skutočnosti vysiela mono...
88.1 ZC: RICHARD MULLER - DO BATOZKA
88.2 NR: MECANO - HIJO DE LA LUNA
Pozn: Nie som si istý, ale mal som taký dojem, že freq. 88.2 NR išla v MONO (dnes ráno po deviatej).
na BA frekvencii 105.5 MHz sa CT nevysiela.
88.1 MHz Zvolen - RT "COMMODORES - NIGHTSHIFT"
88.1 MHz Žarnovica - RT "PEHA - KRAJINOU"
98.9 MHz Trenčín - RT "LOBO - I'D LOVE YOU TO WANT ME"
Keď som dnes pozeral RT na TN freq. Best FM, tak sa tam stále zobrazovalo "LOBO - I'D LOVE YOU WANT ME"..BTW, CT na 98.9 MHz sa nevysiela.
Viem minimálne o dvoch vašich frekvenciách kde máte zle nastavený dátum. Jedná sa o 95.6 MHz BB (dátum 2 dni pozadu) a 98.0 MHz ZA (posunuté o deň dopredu).
Až na Best FM dátum na všetkých frekvenciách (ak sa vysielal), čo som pozeral, sedel a to som pozeral aj maďarské, české a poľské rádiá (s výnimkou jedného poľského rádia - 107.1 MHz Rádio CCM).
Ano bolo to sposobene vypadkom BA frekvencie 95,60 MHz, TT 93,00 MHz nabera modulaciu prave z tohto vysielaca, cize bol to problem. Uz by to malo byt OK. Ospravedlnujeme sa
Cely minuly tyzden vysielanie Bestka prerusoval ich stary jingel ktory sa miesal do pesniciek a hovoreneho slova. Od dnes idu dokola 2 stare jingle. Postup: Zacne hrat jingel ,, Golden classic hits,, zasusti a zase zacne od znova, dokonci a nasleduje iny jingel, zasusti a zas odznova golden. Toto mi robi na vsetkych radio prijmacoh. Co to je ?
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň