Diskusia k téme Rádio Best FM
To snáď nie. Prečo treba dobré oldies rádio, ktorých je na Slovensku málo zmeniť na obdobu rádiovej TA3? Nie je takýchto politických dristov dosť na Rádiu Slovensko? Myslím si, že tam by bolo vhodnejšie dávať tlačové konferencie keďže je to spravodajské rádio na to určené. Koľko budeme mať preboha tých spravodajských rádií? SRO 1, Best FM a čoskoro k nemu pribudne Rocková Republika a potom kto postupne sa pridajú všetci? To snáď nemôžu myslieť vážne. A už teraz je to moc každú chvíľu rovnaké správy dookola. Ráno nahrajú a potom budú púšťať tie isté každých 15-20 minút veď je to zbytočné. Správy stačia raz za hodinu alebo 2x (o pol krátke).
a prečo by nedávali ? plánované podujatia sa uskutočnia a Alexandrovci ako zbor fungujú naďalej ....
nezahynul celý zbor ... ich je mnoho
Prečo dávate stále reklamu na predaj lístkov Alexandrovcov, ktorí už bohužiaľ nie sú medzi nami? Je to šokujúce, ba priam urážajúce ich pamiatku.
Chýba mi Ďuro Turis, aj moderovanie ostatných, robili mi spoločníkov cez deň pri práci. Takto nejako potom skončila aj Viva. Už nenabrala dych. Škoda
david: ZSSK ale už obnovila ZSSK so štartom nového cestovného poriadku 11.decembra 2016.Teraz len pridáva ďalšie spoje náhradou za Regiojet.:-) Best FM by sa mohlo inšpirovať českým celoplošným spravodajským rádiom Impuls,ktoré občas preruší vysielanie jinglom Dřív než ostatní-čiže aj v 25.prípadne 50 minútu zaradia doležitú aktualitu.
Keď sa už hrajú na spravodajské rádio tak láskavo neopakujte to isté v 20 min.intervaloch.
Napr. To že ZSSK obnoví IC hlásia každých 20 min. od včerajšieho obeda...
Ináč stačia správy raz do hodiny...
Hladajte si nové témy možno aj niečo na štýl z noviniek vo vede a technike ako má SRo reláciu Spektrum.
Toto rádio kompletne stratilo úroveň. Znížilo sa až na garážové rádio. Týmto šýlom to dotiahne tak max. do úplneho konca a nie na horné priečky.
Ďaľšie meinstreemové rádio,tento politický odpad môžem z výšky okašľať
Stanica je na predaj a nemá peniaze. Tak vymysleli, že idú robiť spravodajské rádio. V skutočnosti nemajú na to, aby zaplatili ľudí.
Neviete či budu vysielať tlačové besedy naživo ako pisali keď tam stale hrajú
Je to jednoznačne zmena k horšiemu. Spravodajstvo každých 20 minút, ktoré sa neustále opakuje. Hudobný guláš s jinglami classic hits a každý večer ten istý playlist v čs odvare. To rádio je na odpis, alebo sa pripravuje pôda pre nový projekt, možno ten Lengyelov. Takto to ďalej fungovať nebude.
Pocuval som toto radio aj pred zmenou a hodnotim tu zmenu na spravodajske radio velmi pozitivne, najmae to ze rozsirili to spravodajstvo aj na vikendy...
Rozhovor vedenia radia ktore poskytol Radia.sk bol podla mna dokazom, ze riesia danu situaciu na trhu s nadhladom a odbornou znalostou problematiky....
Drzim im palce a zelam im vela uspechu.
Tvoj komentar je hodny zmazania. Na riesenie osobnych komplexov odporucam vyhladat odbornu pomoc.
Keď tomu rádiu robí riaditeľa AMATÉR a to si dovolím tvrdiť s rozhovoru ktorý dal www.radia.sk.ani to nikdy lepšie nebude.Každý kto vlastní niečo si hneď myslí že zožral múdrosť sveta a to je aj tento prípad.Skúsenosti s rádiom žiadne len kopa peňazí /aj tých je už teraz málo/ a tak to ide od 10 - 5 tim :-) A Skutočnosť je taká že nemajú ani prachy na moderátorov ,aj keď platiť amatérov bolo trestu-hodné :-) Pán riaditeľ ,chce to menšie eGO a dať to robiť ľuďom čo tomu rozumejú ..a vy len stojte v úzadí a naháňajte prachy..ale vy vlastne radu nepotrebujte lebo všetkému rozumiete... :-)
No pekne sa predviedli akože najlepší..Hihihi,len ranné vysielanie s trápnou "Bačkorou" a popoludní a večer len hudba...???
Moderované je len ráno. Na webe už nefiguruje Ď. Turis a E. Peterová figuruje ako moderátorka spravodajstva. A rozšíril sa ČS odvar.
Pocuval som najma rano a vtedy normalne moderovali Petra s Adamom. Cez den som nemal az tolko casu, tam som hlavne spozoroval spravodajske bloky kazdych 20 minut.
Zatiaľ zmeny na BEST FM možno hodnotiť ako kozmetické úpravy. Obsah sa zmenil zaradením spravodajského bloku každých 15 resp. 20 minút v trvaní cca 1 až 2 minúty. Inak je to v podstate podobné ako dosiaľ, bloky zostali - ráno, dopoludnie, popoludnie... tak isto zotrvali aj pôvodné jingle.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň