Diskusia k téme Rádio Best FM
No nepomýlil. Naladenú som mal frekvenciu 93,8 aj jingle boli Best FM, čiže s Vlnou by som si to pomýlil asi ťažko. Viem len to, že ta pesnička začala nejak takto: "ooo um sexy on my life" alebo nejak približne tak s takým hrubým hlasom. Aj pesnička od Gombitovej "keď chlapci sú v pasci". Tiež som ju počúval večer, zapnem Best FM v druhý deň poobede a hneď ide z čistého neba "keď chlapci sú v pasci". Možno ešte dám šancu Best FM, ale pokiaľ sa už tieto skladby sa opakovali, tak sa budú opakovať aj ďalšie...
Nepomýlil si sa s Vlnou? Ja Best počúvam v práci aj v aute každý deň a nezdá sa mi,že opakujú pesničky. Skôr hrajú aj také čo inde nezahrajú/napr. Omega/. Jedinú výhradu mám na športové správy.Nepáči sa mi propaganda na Slovan v khl,celí šport je skoro stále o tom ako Slovan dopadol.Inak BEST je super
Tak toto už fakt nie. Myslel som si, že Best FM bude jedno z najlepších rádii (podľa diskusie) ale mýlil som sa :(. Dookola tam každý deň aj 3x beží jedna pesnička (teraz neviem jej názov), ktorá mňa už z prepáčením se*e. Taktiež tu v KE vysielajú z najhoršieho možného miesta, a to Heringeš. Ďakujem, neprosím si, radšej budem počúvať Rádio _FM (i keď tá 2 hod. relácia, kde len kecajú od 20:00 sa mi nepáči, ale tak čo už, možno si ju niekedy obľúbim) ako Best FM. Fakt škoda, pretože moderátori sú super, správy na celú taktiež... na to nemám čo povedať, len opakovanie pesničiek..... :(
ano ja viem ale ked som písal príspevok ešte to nikto nevedel a je to škoda že práve Radio FM získalo túto frekvenciu po ňom sa nedajú vôbec použiť nevyužité kmitočty aj toto mala rada pre vysielanie mala pamätať !
toto rádio môžem počúvať len cez satelit lebo u nás na severe sa nedá naladiť čo je veľšká škoda dúfam, že sa im teraz podarí získať VYSIELAč 94,5 v ZA a zlepší sa to držím im palce !
Best fm u mňa tiež naj oproti iným SK. rádiám Ale čo sa týka Jula preňho bolo Funko vždy srdcovka aj ked samozrejme súhlasím z názorom podomnou.
Nebyt tej ciernej diery od 17:00 do 20:00, tak by som suhlasil :) Tiez ma mrzi prechod Jula do Funka, tam sa nemoze tak hudobne prejavit ako prave v Bestku.
pri rádiu Best FM mám v poslednej dobe pocit akoby som počúval nejaké rakúske rádio, ako mám na mysli štýl vysielania, moderovania, plylist, jingel o celej, tie tri ukážky piesní po celej... pripomína mi to taký západný štýl rádií a vysielania, stále sa zlepšuje . . .
playlist uz nabieha aj u nas na webe - bola tam chyba odkedy best fm sputilo novu stranku, akurat to zatial nikto nereportoval :)
Posledných 10 odohraných skladieb je len zhruba polhodinový časový údaj. Keď chcem zistiť, čo hrali včera okolo 16.25 hod., tak sa nikde nedopátram.
Váš playlist je aktuálny asi ako vlaňajší sneh https://www.radia.sk/radia/best-fm/playlist.
Od 13.10. ani škrt!? A to si hovoríte, že ste best? V aktualizácii údajov o odohraných piesňach zaostávate či sa vám to páči alebo nepáči.
Som prijemne prekvapeny promtnou odpovedou na dotaz od "R" :-):-):-)
Ešte je aj táto stránka http://www.songster.sk/ ,ale tam tuším viac rádií nefunguje ako funguje.
https://www.radia.sk/radia/best-fm/playlist , tak pochybujem, že to nájdeš niekde inde na internete.
nevie niekto ako sa volá stránka kde sa dajú nájsť playlisty slovenských rádii /niekd som chodil na tú stránku, len som zabudol jej názov/ lebo potrebujem zistiť názov piesne ktorá bola na Best FM 17. 10. 2015 o cca 02:33
Mohli by casom si nejaku FM skoordinovat v BN
Aj podla mna je to vyborne radio, s najlepsiou hudbou (niektore slovenske "hity" sa daju pretrpiet" :-), najlepsimi moderatormi, najlepsimi vstupmi, najlepsimi spravami a da sa to pocuvat nonstpop....
Privital by som este rozsirenie spravodajstva a hovoreneho slova aj na vikendy a sviatky. Drzim im palce nech sa im dari :-)
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň