Diskusia k téme Rádio Best FM
Smejem sa. Vytiahnuť mistra je úbohá obhajoba čs. soc. "normalizačnej" hudby, o ktorú v celom svete nemá nikto záujem.
S prižmúrením oka možno ak tak komunity slovákov v krajinách, kde sa organizujú festivaly s národnou kultúrou.
Nesúhlasím s tebou napr. Karel Gott obľúbený najmä u nemcov ale koncertoval po celom svete jeho skladba . Napr Lady Carneval svet ju pozná v 36 jazykových mutáciách. Takže tvoj príspevok nie je na mieste. A nemyslím si, že iba kvalitné skladby sú na prvých miestach.
Mám ten istý ako evosonic. Ich slogan "hráme hviezdy - hity- legendy" nespĺňa účel medzi 17tou az 20tou hodinou. To čo vtedy hrajú,sa nikdy neumiestňovalo na popredných priečkach svetových hitparád, takže v zahraničí tú čs. produkciu pozná len málokto. Kvalita sa tvorila najviac vo svete.
Suhlasim, ved prave aj mne dosial best fm najviac vyhovovalo. Kazdopadne patris medzi tych stastnejsich, ktorych zmeny potesili - myslim to v dobrom :)
Pre mňa je programovo aj hudobne vyhovujúce práve BEST FM . Je to jedno z mála normálnych rádií u nás. Vlna mi príde strašne umelá a playlist snáď asi ani nemusím rozoberať.
100 ľudí 100 chutí
Mňa tie "3"hodiny potešili.
Ta "anglo-americka" hudba je v pripade Best FM klasika a kedze zaberaju casovo dost siroke obdobie, nejde o "40 skladieb, ktora by liezla krkom". So mnou bude tazsia debata, co sa tyka SK-CZ hudby z tohto obdobia :) lebo (az na vynimky) ju nepovazujem za kvalitnu a mimochodom tiez vyberaju to iste dokola. Pre mna uplne nepocuvatelne 3 hodiny denne. Zial. Obzvlast skoda, kedze podobne hudobne "skvosty" hra Vlna nonstop s pokrytim celeho uzemia SR. Best som v tomto smere povazoval za kvalitnejsiu alternativu...
plne schvalujem zmenu a navysenie domacej produkcie, lebo ta anglo-americka hudba uz kazdemu ,musi ist aj nosom a usami...
Mňa to teší, že hrajú viac CS hudby. Radšej viacej CS hudby ako opakovať 40 zahraničných skladieb dookola.
Nemôžeš porovnávať HEY ktoré malo čisto CS playlist ktorý často rotoval u Best FM je to iné treba si uvedommiť, že aj tieto skladby chcú ľudia počúvať.
Pripomínam, že si mohli zmapovať trh čo chcú počuť poslucháči a podľa toho upravujú program.
A už ak tak Rockova R má inú cieľovú skupinu ako BEST FM.
Tiez nechapem tento krok.... Velka skoda, myslim si ze to sklame vela posluchacov....
Oh shit, to posrali... Ceskoslovenskemu radiu Hey to nefungovalo, tak co do kelu riesi Best? V BB mam vybavene, nie je problem preladit v kritickom case na Retro, alebo Rockovu Republiku... ale ako pise Krtko - SKODA!
No a domácej hudby je viac. Pozerám, že medzi 17:00 a 20:00 a ráno medzi 5:00 a 6:00. Škoda
Na Bestku asi budú nejaké zmeny, lebo P. Podkonická spomínala, že bude viac SK hudby. A Julo má na svojej stránke takéto odpočítavanie. http://www.juloaliaspython.sk/countdown/
Dolu čítam od Krtka že nebude sa od septembra vysielať P.N. z Julom alias Pythonom kvôli čomu.
Nevie niekto ake zmeny sa chystaju od septembra vo vysielani radia BestFM?
Opäť som naladil Best FM v BB aj na frekvencii 99.9 MHz (na tom veľkom parkovisku pri ZŠ Jána Bakossa), po chvíľke sa mi to automaticky preplo na silnejšiu frekvenciu 95.6 MHz..inak miešalo sa tam (na 99.9 MHz) do toho ešte myslím One Rock. A Best FM som zachytil ešte aj na frekvencii 89.2 MHz (nepreplo sa to po chvíľke automaticky na frekvenciu 95.6 MHz), ani jednu z frekvencií nemá rádio Best FM oficiálne pridelenú...
skoda, ze od septembra nebude Party night s Julom alias Pytonom....alebo bude nejaka nahrada, resp. prechadza do ineho radia, ale ma uz dost?(aj to sa moze kludne stat)...ja som ho pocuval este v Terariu na Radiu Okey
Od septembra sa už nebude vysielať Party Night s Julom Alias Pythonom.
teraz ako hostka v Dialógoch Richarda Dírera.
Už by konečne mohla byť nejaká frekvencia aj pre Nové Zámky.
kedysi sa uchadzali aj o Cadcu.rekvenciu vsak dostal X (ad hoc uz jednu freknciu mal) ..... a odvtedy nic.Zeby to BESTko vzdalo?
v tejto téme.
Som zvedavý či Best FM koordinovalo nové frekvencie. Pozerám, že majú už rozvysielané všetké pridelené frekvencie. 22 vysielačov síce sú všetky individuálne koordinované aj ked nízke výkony no niektoré zasahujú pekne ďaleko.
Ešte by to chcelo frekvencie v Poprade, Ružomberku, Bardejove, Stropkove, Bojniciach, Martine, Banskej Štiavnici a Brezne.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň