Diskusia k téme Rádio Best FM
Musim to este otestovat, ale problemom zostane asi usek Nova Bana - Zlate Moravce. Zvysok R1 je zahojeny ;) Z vacsich miest mi v ramci pokrytia chybaju take mesta, ako spominana Prievidza, Martin (tu nechapem taku dlhu absenciu signalu, kedze medzicasom to dokazali vyriesit Antena, R. Republika), Poprad, Michalovce, Lucenec, Levice, Nove Zamky...). Iste, je to do velkej miery otazka penazi a moznosti frekvencneho spektra. Na druhej strane ocenujem progres, ktorym radio za posledne 2 roky preslo (hovorim o pocte frekvencii).
Prievidzu nemate naplanovanu? ved cez PD idu len 2 cesty 1. triedy....
Na trase po R1 ešte chýbajú Zlaté Moravce.Som odtiaľto a TT ani NR to nepokrzjú.Ak sem zablúdi niekto z Best plánujete niečo v tomto smere?
No je to ozaj dobre, že to v Nitre pôjde aj na šumítka.No uvidíme.Ešte urobiť nejakú reklamu.Ak bude čas, behnem pozrieť ten vysielač.Takže ozaj staré hity, také niečo, ako vyberá Julo na párty, ale nie ako teraz-Cmorík.
len škoda, že nejdete vertical /kedže mám tak orientovanu antenu/.....inak všetky NR nízkovýkonovky mi idú aj s RDS okrem PLUS-ka a 88,2 tiež ani škrt.....a pritom TT 93,0 ide sem tam aj s RDS :)
dobrý deň oznámte a sú aj tam technici z rádia vlny na tom vysielači a Spišska nova ves kedy bude vysielať,dovi,čau
V Nitre uz hra Best FM na frekvencii 88,2. Trvalo to sice dlho, ale predsa :)
v celku by ma zaujimalo preco su pouzite uplne slabe vykony na vysielacoch, tym padom nieje sanca chytit trebars frekvenciu BB 80km od vysielaca
Ako vám nižšie radí konkurencia ,skuste to dať na ten panelak v Nitre vedla vodarne,či už je to problém?
Chcel by som sa vás opýtať či neplánujete vysielať v BJ napr. z Mihaľova a zo Stropkova, tým by sa vaše rádio dalo počúvať cestou napr. z Kechneca hranica s Maďarskom až po Gaboltov, Nižný Komárnik hranica s Poľskom. Na dialkový príjem vás počúvam v Giraltovciach, no ak spustí vysielač rádio Patria na 93,9 tak ťažko sa bude prijímať 93,8 KE a 94,0 PO.
v predposlednom lic.konani ste sa uchadzali o Cadcu, dostala to Rockova republika, v poslednim ste sa uz neuchadzali....planujete pokrytie, vzhladom na to, ze tu prechadza dialnicne prepojenie Zilina-Cadca-hranica Polsko a Cesko?
Ktorá inštitúcia to brzdí? Asi vodárne, keď je to vodáreň.
Inak mohli ste to dať na nejaký panelák hneď vedla.Jemné tak už urobili, anténa je vyššie a bez problémov sme to chytali v aute až pri Leviciach.Mám aj fotky, náhodou som ich vymákol, keď tam ten vysielač montovali, resp.prekladali z vodárne na neďaleký panelák.
http://romannitra.rajce.idnes.cz/Presun_vysielaca_…
A preco to nedate v nitre na panelak, ktory je hned vedla vodarne? Ked sme sutazili o tu frekvenciu tak pred-rokopvania boli uplne v pohode a zmena v poktryti nieje ziadna... Tych 200 metrov +- Alaksova povoli ak sa nemeni nadmorna vyska.
Chcel by som sa opýtať či je v pláne aj nejaký vysielač v D. Kubíne poprípade v jeho okolí ?
"Vacok" nam nikto nenatrcil, ale liknavost procesu v instituciach je naozaj obdivuhodna...najma, ked mate vsetko a len cakate a cakate a vlastne ani neviete, preco sa to nehybe
Ani sa nečudujte, že tu v Nitre to mešká, veď sami vidíme, čo sa tu deje.Asi zase niekto čaká a natrča vačok.
Planuje sa aj pokrytie Novych Zamkov?
Mna si udrzali - zredukovali CZ-SK pesnicky na 2 za hodinu - super pocin! Inak idu skutocne oldies svetove hity, som konecne spokojny! Aktualne je kvalita playlistu jednoznacne na strane BEST FM ;) Aj ked vzdy je co vylepsovat a chybaju mi veci typu: En Vogue, Aerosmith (Falling In Love), Cathy Dennis, Chic - Mystique, Janet Jackson - Escapade, Kylie Minoque - Better The Devil You Know, Take That - Pray a dalsie. Vacsinou su to tie iste skladby od aj spominanych interpretov. To len na inspiraciu :)
Toto vsetko hrava Python vo svojom programe v piatok vecer, takze u mna spokojnost.
tá frekvencia je vhodná iba pre "utopenú"Nitru. Inde ti to bude rušiť Semering s 10kW a hlavne s velmi vysokou nadmorskou výškou. Také isté problémy robí aj pri rádiu _FM. 102,8 N.Zámky vs. 102,9 Kronehit. Aj ,keď odkedy ide pod Towercomom je pokrytie omnoho lepšie.
a inde nemoze napr.lanovka pri zobore?asi nie to bol dobry dosah ako europa2 asi by rakusania pindali lebo mam tam oe3 inac mam 93ku z trnavy ale v robote ju nechytam aj sity by som uvital v nr alebo v okolí
Spustenie vysielaca v Nitre sa natahuje preto, lebo uz vyse pol roka rokujeme o umiestneni vysielaca v objekte vodarni, a napriek dohode uz vyse pol roka cakame na navrh zmluvy, aby sme mohli vysielac spustit...takze tolko
Spustenie vysielača NR 88,2MHz sa veru už dosť naťahuje...ak ma pamäť neklame tak od augusta sa tu čosi hovorilo o spustení a pomaly máme február a nič...
Škoda že ešte stále nie je spustená Nitra..ktovie kde je problém..
Jednoznačne vyhráva aj pre mňa BEST FM pre nižšie spomínané dôvody od Evosonica. No som rád že má každé trochu iné zameranie.
Mna si udrzali - zredukovali CZ-SK pesnicky na 2 za hodinu - super pocin! Inak idu skutocne oldies svetove hity, som konecne spokojny! Aktualne je kvalita playlistu jednoznacne na strane BEST FM ;) Aj ked vzdy je co vylepsovat a chybaju mi veci typu: En Vogue, Aerosmith (Falling In Love), Cathy Dennis, Chic - Mystique, Janet Jackson - Escapade, Kylie Minoque - Better The Devil You Know, Take That - Pray a dalsie. Vacsinou su to tie iste skladby od aj spominanych interpretov. To len na inspiraciu :)
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň