Diskusia k téme Rádio Best FM
Ak mysliš Mišu H. tak sa jej musím zastat.Je nová určite má trému a niekde začať musí!Len aby zakrátko nebola v TA3.
Dobrý deň, dúfam, že moderátorka správ je len na brigádu cez prázdniny. Nemám nič proti jej osobe, ale k profesionálnym vstupom to ma ďaleko.
Neviem či teraz v lete nie je Vííívar takisto nemoderovaný, lebo P. Kamzíková spomínala, že bude vysielať do 17-tej.
Moderovaná je stále vivácka (pôvodná) verzia Československý vííívar.
to bolo lepsie,ked to bolo moderovane,lebo vzdy tam bola rozoberana dajaka retro tema.
už niekoľko mesiacov sa nemoderuje. To bolo iba v začiatkoch štartu popoludnia. Zbytočné vôbec bolo aj spustenie moderovania tohto bloku keď bolo. Tam nieto o čom rozprávať...
Momentálne tam je vysielač Expresu, Jemných, nefunkčný vysielač bývalej Vivy a býval tam v minulosti aj vysielač Hit fm /teraz Rock/ ten je už ale demontovaný a zrejme vysiela z komína ako R.One.No zbadám, keď sa tam bude niečo diať.
by mal byt podla radia.sk na spominanom Vodojeme na Klokocine.
Zdravím, neviete niekto, kde budú mať vysielač v Nitre? Písal som im cez facebook ss, ale neodpovedali.Zrejme tu hore na Klokočine na vodárni, ale ideálne miesto by bolo vedla na baráku Na hôrke, kde je to vyššie.
TREBISOV, NITRA, ZVOLEN a ZIAR NAD HRONOM budu spustene do konca augusta 2014
dobre ráno aj deň volal som pred 2 týždňami a mi povedali že sa rokuje a to už malo byť už dlho je tak,keď bolo výberové konanie a od toho už zbechlo 7,5 mesiaca malo byť už spustené davno už to malo byť naoč čakajú na zotlmenie.:
Nevie niekto, kedy budú spustené nové frekvencie? Najviac ma zaujíma Trebišov 93,0
ja som vyplňal taký prieskum cez net, kde bolo, či počúvam Expres, fun, jemné, anténa, viva alebo iné (prázdna kolonka) a keď som do nej zadal, že počúvam Best Fm ani ma to nepustilo ďalej, že nie som cieľová skupina... tak to potom Best sa nikdy nedostane na vyššie priečky počúvanosti.
No na tých vysielačoch sa používa na príjem signálu satelit a keď je ozaj veľmi silná búrka, tak sa s tým ozaj nedá nič robiť.Počas prudkého dažďa to vypadne na pár minút, ale tento satelit je silný, takže výpadky by tam nemali byť časté.Otázne je, či je tanier naozaj presne nasmerovaný a aký je to tanier, lebo niektoré paraboly nestoja ozaj za nič z hľadiska pevnosti, stability, zisku.
Ahoj Peťo, pravidelne pred búrkou alebo počas búrky.
dobrý deň,čauko Stano 86 to robí aj Prešove tak keď je búrka že seka ako vypadáva na frekvecnií 94,0 FM aj blave to robí,dakujem,čau
Neviem ako Vám, ale mňe vždy pred búrkou vypadáva alebo úplne vypadne signál best fm 95.6 asi ak sa nemýlim bude to moduláciou na satelit pri búrkach to vypadáva.
Vdaka vsetkym za pomoc. Linky som nasiel aj tu:
http://www.juloaliaspython.sk/?p=9370
Si, una citta eterna - Roma
Áno, večené mesto - Rím.
Podľa tvojej IP adresy je to mesto Rím (večné mesto). :)
stačí mat nainštalovaný doplnok downloadHelper v Mozzile a stiahneš to aj priamo z mixcloud
Bývam v jednom meste v strede Talianska, kde je celkom dobrá sieť cyklotrás. Keď idem po ceste, kde sú autá, tak šputy v ušiach nemám - to by bola v našom meste rovno samovražda.
Ty počúvaš mp3 prehrávač keď jazdíš na bicykli? Tak to nie je zrovna najbezpečnejšie, pokiaľ je na vôkol premávka.
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň