Diskusia k téme Rádio Best FM
Piešťanska frekvencia 91.6 hrá na autorádiu,ako keby ste stále vysielali dopravný servis.
bombové rádio, počúvame ho na piešťanskej frekvencii a hrajú perfektné hity a moc nekecajú. Úplne super!
Všimol som si, že v jingloch konečne upustili od "Viva la Best FM".
Pekný večer, neviete kedy sa spustí BEST FM na Trenčianskej frekvencii?
playlist Rádia Best FM: https://www.radia.sk/radia/best-fm/playlist
Pozdravujem z PB. Stačilo keby malí viac vysielačov aj zmenším výkon podobne ako Expres a do auta ako stvorené, alebo im dať frekvencie po rádiu Viva, ale tie už má inforádio. Dnes som o 2h počúval Best Fm, chýbali mi dopravné správy a spravodajstvo ako to majú SRo1 a Expres, ale je to vec vkusu, V Best FM sú skúsení ľudia.
Tak teraz som tam zachytil túto infošku. :-)
Jasne, prajem im, aby sa rozšírili na čo najväčšie územie SR. Na ich webe zatiaľ PN frekvencia chýba medzi ich frekvenciami. Je dosť možné, že už o tom informovali v ich vysielaní.
Best fm dnes spustilo Piešťany 91,6
zatial v nr to nejde
Vo vysielani uz bezi info o spusteni novych frekvencii.Neviete niekto od kedy ich maju spustit?Coskoro je totiz moc siroky pojem.Konecne sa zlepsi pokrytie medzi NM a TT!
Na začiatku februára 2014 sa dokonca moderátori BEST FM zrejme len pomýlili, no v jednom z podvečerných vstupov sa uviedli ako Rádio VIVA, vzápätí nastal strih a ozvala sa hudba.
vie volakto preco uz nevysiela petra podkonicka na bestfm popoludnie durom turisom pocul som od 14.00 alebo su aj jingle popoludnie duro turisom
Síce nepočúvam CS Odvar každý deň, ale (minimálne) od pondelka už zjavne nie. Čo je imho aj škoda, tie debaty na témy (nielen) československé mi prišli celkom v pohode. Ešte, že tu stále máme moderovaný Vííívar.
Správy o 14:00 a v pozadí hučala sanitka (alebo hasiči). Dokonca až tak, že to na pár sekúnd prebilo v hlasitosti aj správarku :-)
tiež pravda,len u mna je viva dopoludnia a popoludnií je best fm:: Je to živé a mladé rádio ...má šmrnc
To je dobré s tým jinglom:Viva Metropol la Best FM
Myslis tento? :D http://www.youtube.com/watch?v=RCJIQK0ngEA
Tiež som si už za tie necelé 2 mesiace na Best FM tak zvykol, že aj keď dnes zo zvedavosti počúvam Vivu viac, stále odbieham aj k Best FM. Aj po skončení Vííívaru (a moderovaného vysielania dnes) na Vive som automaticky prepol na Odvar s Ďurom a Petrou na Best FM.
Mne sa jingle Best FM celkom páčia a ten spev mi tam vôbec nevadí. (určite oveľa lepšie, ako tie spevo-vresky v jingloch rádia Expres, ktoré som bol nútený trpieť počas tej hitparády 2014 hitov - inak si Expres kvôli pudu sebazáchovy nepustím, ako je rok dlhý).
Apropo, možno by to teraz chcelo update jinglov na: Viva Metropol la Best FM. :D
Co si budeme hovoriť.Na VIVU som sa velmi tesila hned z prace som ju cez net naladil.Ale nieje to len hudbe ale hlavne o moderatoroch
Byvali VIVACI v BEST FM Duro a Petra su v porovnani z Dvojicou na VIVE skutočný profíci.Popravde hned po spravach na VIVE som sa vratil na BEST
Myslím že by sa v tomto rádiu mali zamyslieť, čo s jinglami. Tak neprirodzený a uši trhajúci spev v jingloch som ešte v nijakom slovenskom rádiu nepočul. A to sme tu kedysi mali francúzsky znejúce jingle Fun rádia, niekedy v 90-tych rokoch, aj to znelo lepšie ako súčasné jingle Best FM
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň