Diskusia k téme Rádio Best FM
na to budú musieť zamakať... iné je ho počúvať v aute a doma na klasickom kuchynskom "počúvatku.
" Silné "ženevy" ktoré mala Viva sa budú len pomaly nahrádzať. Na Juhozápade chýba určite vysielač v Nitre,N.Zámkoch,D.Strede,Štúrove,Leviciach a pre bezproblémový príjem na R1 aj Z.Moravciach. dalej po smer B.Bystrica podobne ako to má vybudované Expres. Týmito kótami dokryjú iba 2 vysielače po Vive. Bratislava Kamzík 101,8 100kW a B.Štiavnica Sitno 105,1 20kW. Ten druhý spomínaný hral od N.Tatier po Bratislavu... :)
Aj vo vysielaní!Nemyslím,že sú zradcovia.Keby hocikto z nás prišiel o prácu,tak si hľadá novú a nebude čakať na vzkriesenie nejakej skrachovanej firmy!Len,aby aj ostatný neodišli do iných rádií.
aktualne selfpromo na nove popoludnie uz aj s hlasmi novych moderatorov jednoducho the Best... :)
Adela bude podľa mňa "len" hosťom Dialógov.
Takže dvaja bývali moderátori radia Viva od 3.februara na Best FM od 14-19 hod. Po-Pia.Dobreee :-)
Myslím, že je to koniec nádejí na obnovenie vysielania Vivy. Moderátori a redaktori sa rozpŕchnu do iných médií a časom sa na ňu zabudne. Iba žeby potom začínali s novými tvárami.
Dobrý, priam výborný krok. Top 2 moderátorov Vivy v čase jej skončenia.
uz je to jasne popoludnajsie vysielanie budu robit turis a podkonicka.co vravite nato.jeto na pluska.sk
Z Norovych vyjadrení sa mi len potvrdilo podozrenie, že z Jemných odchádza
Na fotke z narodeninovej party Best FM je Mirec, tak zeby? I ked jeden Mirec tam uz je
http://www.juloaliaspython.sk/?photo=best-fm-narod…
ten signal na byte je horsi ako vonku, autoradia nemusia mat problem, ale na byte to jednoducho sumi, a mapa pokrytia na 95,6 tomu ozaj nasvedcuje. zasluzili by si lepsi vysielac. by som im doprial aj 101,8
autoradia su "ine kafe" v tom pozitivnom zmysle...skor bol problem na klasickom radiu Panasonic a vezi Philips.Ako na moj posluch to bohate staci aj v mono :) Som len konstatoval.
Minule som bol na Peknej ceste a okolí a žiadne rušenie Kamzika som na 95.6 nespozoroval.Prijem bol v aute na autorádiu bezproblémový.
Prijem okolo Avionu je bezproblémový. Best FM na 95.6 zachytim ešte aj v Galante stereo s RDS.Takze Ti doporučujem skontrolovať si anténu, popripade zmena autoradia s kvalitnejším tunerom v najhorsiom.
mas pravdu. V Krasnanoch(Pekna cesta,Kadnarova a okolie) 95.6 stereo susti, treba dat mono a modlit sa aby sa tam neprebijal Kamzik.
musim povedat, ze playlist je fakt perfektny, nemusia ani pridavat moderovane bloky, aj jingle su vyborne, ale nech nieco poriesia s pokrytim BA lebo to je bieda, pri avione to len sumi. mozno by sa mohli zaujimat o nejaku inu frevneciu a zlepsit pokrytie lebo ta 95,6 no ziadna slava
Ok prvý ma napadol 007 ale tak Sherlock Holmes je teraz znova v kurze myslím ten seriál:)) a Mirec to by sa vrátilo Aaaahojteee!!!
na to, že frekvencia 93,0 má len 200W je zachytitelna aj v okr. Levice síce už v horšej kvalite, ale su napr. miesta kde to ide v pohode bez vypadkov aj s RDS a to je uz cez 70km vzduchom
ci Duro, ci Noro, ja tam vidim cloveka: Mirec Babjak :-)
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň